Перейти к содержанию

Вопрос-Ответ по автомобильным темам (Часть 2)

moFF

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

где у нас продают светодиодовыее лампочки? хочу в подномерник поставтиь--.jpg

На базаре естественно :)

Опубликовано:

где у нас продают светодиодовыее лампочки? хочу в подномерник поставтиь--.jpg

Чапаево

Опубликовано:

texasmotrun vaxti chatir,icbari siqortada hemchinin.mashin W202-1998-mator2.0.

nechiye olacaq tex.baxish ve qanunu yolla bunu rushvet vermeden elemek olar?olarsa nece?

icbari siqorta nechiyedir?sechim ede bilerem bank uzre?

evvelceden teshekkur

Опубликовано:

texasmotrun vaxti chatir,icbari siqortada hemchinin.mashin W202-1998-mator2.0.

nechiye olacaq tex.baxish ve qanunu yolla bunu rushvet vermeden elemek olar?olarsa nece?

icbari siqorta nechiyedir?sechim ede bilerem bank uzre?

evvelceden teshekkur

Qanuni yolla etmek uchun senin mashinda 1 eded de olsun chepe olmamalidir. Yangin sondurenden tutma arxadan cixan qaza qeder temiz ve duzgun olmalidir. 

Menim dostum 2.0 motora 50AZN verdi ve sigorta 75AZN

Опубликовано: (изменено)

Qanuni yolla etmek uchun senin mashinda 1 eded de olsun chepe olmamalidir. Yangin sondurenden tutma arxadan cixan qaza qeder temiz ve duzgun olmalidir. 

Menim dostum 2.0 motora 50AZN verdi ve sigorta 75AZN

Dostunuz qanuni yolla 50 manat verdi yoxsa?

birdefe menim qanuni yolla bashima ele ish achdilar ki  ALLAH hech kime gostermesin.mashin W202-1998-MATOR1.8-mexanika.

demeli mashinda her shey var.oqnetushitel,uchbucaq ve aptechka lazim olan dermanlarla.geldiler yoxladiler ve qeyd elediler ki her shey var.mashini evvel saldim tustusun yoxlamaqa,forumda oxumushdum ki mashini gerek sondurmeyesen chunki mashini qlushiteline o priborkanin demirin sozurlar ki yoxlasinlar ne qeder atmosfere zererli qaz buraxir.eger mashin xoddadirsa ele ilk olaraq normativde ne qeder qaz buraxir onu da gosterecek.yox eger sonukdurse ve izmeriteli qlushitele soxurlar ki yoxlasinlar ne var ne yox ve bundan sonra mashini xoda salirsansa,onda ilk olaraq mashindan chixan qaz normative uyqun olmur ve gostericiler yuksek olur,onlarin aparati da ele ilk olaraq bu gostericini qeyd edir,bu ise tex,baxish qaydalarina uyqun gelmir,vobshem men mashini icher salanda mashini xodda saxladim ve bu gostericiler de duzgun chixd.sonra faralar.gostericiler qeyd eledi ki faralar sazdir ve normative uyqun gosterir,men gozeyari  onlari axsham vaxti tenzimlemishdim,faralari yoxlayandan sorushdum ki necedi gostericiler?mene dedi ki ela.problem yox.sonra da vibratora girdim,ele vibrachiya eledi ki az qala mashindan bayra ata meni.nese gostericiler goturub getdim birka verilen otaqa.mene orda dediler ki senin mashininda  faralar duzgun gostermir ve arxa ox yerinden neche milli qachib ve tormoz standarta uyqun deyil.amma mashin saz veziyyetde idi,buna eminem.nese birteher razilashib birkani aldim.deyesen 50 manat verdim.amma bela bundan sonra bashladi.mashini surub chixdim yola ve biraz getmishdim ki tormoza basdim sabunchu kruquna chata-chatda,gordum ki tormoz hemenki deyil,pedal dibe kimi gedir,nese nasazliq var mashinda,saxladim mashini ustaya zeng eledim,dedi ki bax tormoznoy jidkosta,baxdim ve gordum ki temiz yoxdur.axi men seher her sheye baxmishdim ve o maye dolu idi,sen deme bunlar mashini ele vibrachiyaya qoyublar ki tex,baxish zamani  tormoznoy trubkalar partlayib ikisi de benzin bak terefde.

Изменено пользователем elmar677
Опубликовано:

uzun sozun qisasi ALLAH saxladi ki yolda qeza bash vermedi,evukuator geldi, apardim mashini servise.qaldirdiq baxdiq mashinin altina ve gordum ki 2 tormoznoy trubka sinib,tor.jidkost ordan axib qurtarib.150 manat usta pulu,50 manat 2 trubka oluxanalardan axtarib gucle tapdim.30 manat evukuator,25 manat taksi pulu oluxanalarda gezdim.10 manat jidkost ve 50 manatda tex.baxisha gore verdim.bu tex,baxish mene 315 manata basha geldi,ALLAH burunlarindan getirsin onlarin!!!hele yaxshi ki yoda qeza bash vermeyib yoxsa...............ona gore gozum qorxub,tex.baxishdan

Опубликовано:

Sheherde yaxshi rent a car kim taniyir ? mercedes 403 lazimdir. bir gunluk.

Опубликовано:

сколько стоит сделать повоторники как у американок? 2 контактные лампочки+ сколько стоит уста пулу? где вообще это делают

Опубликовано:

сколько стоит сделать повоторники как у американок? 2 контактные лампочки+ сколько стоит уста пулу? где вообще это делают

максимум 5-10 манат наверно)электрик делает это

• Yeri var! 1
Опубликовано:

У меня сегодня два раза как будто скорости не переключались. Это от бензина может быть?

Опубликовано:

У меня сегодня два раза как будто скорости не переключались. Это от бензина может быть?

usta deyilem amma praktikama gore

1. karobkanin yagi uje nitodur

2 qapi veya baqaj aciq qalanda bezi mashinlarda suret qutusu deyishmir.

3. Suret qutusunun proqraminda problem ola biler 100-den 1 oda

• Yeri var! 1
Опубликовано:

usta deyilem amma praktikama gore

1. karobkanin yagi uje nitodur

2 qapi veya baqaj aciq qalanda bezi mashinlarda suret qutusu deyishmir.

3. Suret qutusunun proqraminda problem ola biler 100-den 1 oda

Ceyhun chox sagol melumata gore ola bilsin yagdandir gerek yoxladim.

• Yeri var! 1
Опубликовано:

vaz ucun normal akkumlyatorun gucu ne qeder olan meslehetdir, ve ya hansi model meslehetdir????

Опубликовано:

Всем добрый день подскажите что делать хочу опустить перед авто w210 Год 2000 заехал к мастеру он говорит не трогай опустишь будет руль дрожать я немного хочу опустить где то на 2 см кто и что может посоветовать?

Опубликовано:

uzun sozun qisasi ALLAH saxladi ki yolda qeza bash vermedi,evukuator geldi, apardim mashini servise.qaldirdiq baxdiq mashinin altina ve gordum ki 2 tormoznoy trubka sinib,tor.jidkost ordan axib qurtarib.150 manat usta pulu,50 manat 2 trubka oluxanalardan axtarib gucle tapdim.30 manat evukuator,25 manat taksi pulu oluxanalarda gezdim.10 manat jidkost ve 50 manatda tex.baxisha gore verdim.bu tex,baxish mene 315 manata basha geldi,ALLAH burunlarindan getirsin onlarin!!!hele yaxshi ki yoda qeza bash vermeyib yoxsa...............ona gore gozum qorxub,tex.baxishdan

Mende 40 manat cixmishdi 2.2 motora.

Faralar nasaz idi.birde guya cox tustuluyurdu.

• Yeri var! 1
Опубликовано:

vaz ucun normal akkumlyatorun gucu ne qeder olan meslehetdir, ve ya hansi model meslehetdir????

06?  60 amper 

• Yeri var! 1
Опубликовано:

06?  60 amper 

aha, 06... ok.... texminen hansi model??? bazarda coxlu firmalar var...

Опубликовано:

Lowe, на 06-07 разве не 65?, Rauf uf uf, əgər sabbufer,usilitel varsa 75 amperli məsləhətdir(но будет недозоряд) , markaya qaldıqda ya Varta ya da Mutlu, birdə qarantiyasız akumulyator alma.

• Yeri var! 1
Опубликовано: (изменено)

aha, 06... ok.... texminen hansi model??? bazarda coxlu firmalar var...

choxsu geydirmedi, amma yaxshisin tapmag olar, helesin sech ki, korpusunun rengi 1-2 cur olsun, reng ba reng olmasin,

plastik matt olmasin, plastikin ustunde dalgalar olmasin, 

Lowe, на 06-07 разве не 65?, Rauf uf uf, əgər sabbufer,usilitel varsa 75 amperli məsləhətdir(но будет недозоряд) , markaya qaldıqda ya Varta ya da Mutlu, birdə qarantiyasız akumulyator alma.

на 06 мян билян 60, на 14, на приорах, на сколько знаю от завода 55 да и на 07 последнее время тоже ставили 55, если музыка не сильная, то 55 спокойно тянет 

Изменено пользователем Lowenhart
  • Yeri var! 1
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...