Android788 Опубликовано: 4 октября 2012 Опубликовано: 4 октября 2012 Deyilənə görə belə bir şey olmalı idi ki, 2000`dən aşağı maşın olmaz gətirmək.Bu qüvvədədir ya yox?Yox deyesen hele quvveye minmeyib. heleki 97 quvvededir 2
FRHD Опубликовано: 4 октября 2012 Опубликовано: 4 октября 2012 Yox deyesen hele quvveye minmeyib. heleki 97 quvvededirCeyhun, bunu necə dəqiqləşdirmək olar?
Android788 Опубликовано: 4 октября 2012 Опубликовано: 4 октября 2012 Ceyhun, bunu necə dəqiqləşdirmək olar?Ele bu yaxinlarda forumda sual duwmuwdu bu barede men yazmiwdim ki 2000-ci ile qederdir, Forumcanlardan kimse dediki hele quvvede deyil. Maraqlanmaga ancaq alverciler biler, onlar heftede ayda mawin getiren. Onlarin xeberi olar. beledeki ele yaxinlarda 98-in chewkasini getirmiwdiler 1
FRHD Опубликовано: 4 октября 2012 Опубликовано: 4 октября 2012 Cavablandırdığın üçün təşəkkürlər qardaş! 1
Leylah Опубликовано: 4 октября 2012 Опубликовано: 4 октября 2012 Nömrəni əhatə edən qara çərçivəni çıxartmaq problem yaradır? Kimisə yol polis əməkdaşları saxlayıb buna görə??
Rashka Опубликовано: 4 октября 2012 Опубликовано: 4 октября 2012 Кого я знаю,их пока за это не останавливали! 1
Wa1do Опубликовано: 4 октября 2012 Опубликовано: 4 октября 2012 Nömrəni əhatə edən qara çərçivəni çıxartmaq problem yaradır? Kimisə yol polis əməkdaşları saxlayıb buna görə?? Çərçivəyə də söz deyəcəklərsə, daha mən nə deyim?! Bu dərəbəylikdən də ötə bir şey olar. Ona heç nə deyə bilməzlər. Boyanı cızmaması üçün nömrənin arxasına iki tərəfli yapışqan yapışdırın, onun da üstünə rezin yapışdırsanız, məncə yaxşı olar. 1
Leylah Опубликовано: 4 октября 2012 Опубликовано: 4 октября 2012 Çərçivəyə də söz deyəcəklərsə, daha mən nə deyim?! Bu dərəbəylikdən də ötə bir şey olar. Ona heç nə deyə bilməzlər. Boyanı cızmaması üçün nömrənin arxasına iki tərəfli yapışqan yapışdırın, onun da üstünə rezin yapışdırsanız, məncə yaxşı olar. Mən edə bilmərəm bunu Avtomaniya) Düzü, risk etməyi sevirəm. Heç fikirləşməzdim YPXnı filanı..Sadəcə deyirəm, pərdə də var, + nömrələrin arasında "-" sildirilib, bu da üstünə gəlsə, nəsə deyərlər.. Problem deyil, mən əsaslandırmaqlarını istəyəcəm, öz hüquqlarımı da bilirəm. Sadəcə heç xoş gəlmir mənə YPXnın xanımı saxlaması.. problem odu lol!( 1
Гараев Опубликовано: 4 октября 2012 Опубликовано: 4 октября 2012 Deyilənə görə belə bir şey olmalı idi ki, 2000`dən aşağı maşın olmaz gətirmək.Bu qüvvədədir ya yox?Qardaw, bow sohbetdirdediklerine gore guya yanvardan olasidi oda hele deqiq deyil.PM bax
Android788 Опубликовано: 4 октября 2012 Опубликовано: 4 октября 2012 Mən edə bilmərəm bunu Avtomaniya)Düzü, risk etməyi sevirəm. Heç fikirləşməzdim YPXnı filanı..Sadəcə deyirəm, pərdə də var, + nömrələrin arasında "-" sildirilib, bu da üstünə gəlsə, nəsə deyərlər..Problem deyil, mən əsaslandırmaqlarını istəyəcəm, öz hüquqlarımı da bilirəm. Sadəcə heç xoş gəlmir mənə YPXnın xanımı saxlaması.. problem odu lol!(Avtow xanim demek olar size?Bele nomreye gore hecne deye bilmezler. Chunki qanunda yoxdur ki nomre cercivede olmalidir, qanunda varki avtomobilin qabaq ve arxasinda olmalidir, Padprese qoymaqda qadagandir.Bunu etmek uchun sizebunlar lazimdir2 terefi yapiwkan skoch - 1.5AZNrezak - 1AZNnomrenin duzgun yapiwdirilmasi uchun Metre veya Terezi lazimdir. buda 2-4AZN
Xaqani Опубликовано: 6 октября 2012 Опубликовано: 6 октября 2012 Может кто знает,машинка что-то в последнее время жестковатая стала,не пойму с амортизацией не все в порядке что ли, сзади пружины порезаны на 1 виток,а передок 8 пальцев,вроде нормально было ахыр вахтлары няся хошума гялмир,аморты что ли прокачать? 1
Firudin Опубликовано: 6 октября 2012 Опубликовано: 6 октября 2012 Может кто знает,машинка что-то в последнее время жестковатая стала,не пойму с амортизацией не все в порядке что ли, сзади пружины порезаны на 1 виток,а передок 8 пальцев,вроде нормально было ахыр вахтлары няся хошума гялмир,аморты что ли прокачать?У меня тоже самое последние 2 дня
Android788 Опубликовано: 6 октября 2012 Опубликовано: 6 октября 2012 У меня тоже самое последние 2 дняEn salamati gedin slesara 5AZN verin altdan ustden yoxlasin mawini hemde amar. saglam olub olmamasini desin. 2
Xaqani Опубликовано: 6 октября 2012 Опубликовано: 6 октября 2012 У меня тоже самое последние 2 дняда не говори, + сегодня вечером яму не заметил в области Баксовета,уряим агрыды лап,у меня кстати аморты от Нивы
Firudin Опубликовано: 6 октября 2012 Опубликовано: 6 октября 2012 да не говори, + сегодня вечером яму не заметил в области Баксовета,уряим агрыды лап,у меня кстати аморты от НивыЯ тоже сегодня одну не заметил в ясамале) Я думал я умру))))Если перекачать то станет мягче?
Xaqani Опубликовано: 6 октября 2012 Опубликовано: 6 октября 2012 Я тоже сегодня одну не заметил в ясамале) Я думал я умру))))Если перекачать то станет мягче?Насколько я знаю,внутри амортов есть жидкость или масло что ли,если только аморты не газовые,так вот если сильно нагрузить машину,я имею ввиду так чтобы чуть ли по асфальту, то какая то доля жидкости стекет,клиренс уменьшается следовательно машина становится жещче,я конечно так не делал да и думаю ты тоже, но вот щас думаю уже надо на профилактику как бы там ни было, я их больше года назад проверял. 1
orxan116 Опубликовано: 6 октября 2012 Опубликовано: 6 октября 2012 Teze nomrelerde tireni neyle silmey olur?
211 Опубликовано: 6 октября 2012 Опубликовано: 6 октября 2012 Teze nomrelerde tireni neyle silmey olur?asiton
orxan116 Опубликовано: 7 октября 2012 Опубликовано: 7 октября 2012 (изменено) Chox sag ol qardash. Изменено 7 октября 2012 пользователем orxan116
Leylah Опубликовано: 7 октября 2012 Опубликовано: 7 октября 2012 Avtow xanim demek olar size?Bele nomreye gore hecne deye bilmezler. Chunki qanunda yoxdur ki nomre cercivede olmalidir, qanunda varki avtomobilin qabaq ve arxasinda olmalidir, Padprese qoymaqda qadagandir.Bunu etmek uchun sizebunlar lazimdir2 terefi yapiwkan skoch - 1.5AZNrezak - 1AZNnomrenin duzgun yapiwdirilmasi uchun Metre veya Terezi lazimdir. buda 2-4AZNYox, olmaz.Çox sağolun məlmata görə. Mən sadəcə nə dərəcədə qanuni olmağını bilmək istəyirdim. Qərar versəm, özüm etməyəcəm onsuz da.
Рекомендуемые сообщения