Перейти к содержанию

Вопрос-Ответ по автомобильным темам (Часть 2)

moFF

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Deyilənə görə belə bir şey olmalı idi ki, 2000`dən aşağı maşın olmaz gətirmək.

Bu qüvvədədir ya yox?

Yox deyesen hele quvveye minmeyib. heleki 97 quvvededir
  • Yeri var! 2
Опубликовано:

Yox deyesen hele quvveye minmeyib. heleki 97 quvvededir

Ceyhun, bunu necə dəqiqləşdirmək olar?

Опубликовано:

Ceyhun, bunu necə dəqiqləşdirmək olar?

Ele bu yaxinlarda forumda sual duwmuwdu bu barede men yazmiwdim ki 2000-ci ile qederdir, Forumcanlardan kimse dediki hele quvvede deyil. Maraqlanmaga ancaq alverciler biler, onlar heftede ayda mawin getiren. Onlarin xeberi olar. beledeki ele yaxinlarda 98-in chewkasini getirmiwdiler
  • Yeri var! 1
Опубликовано:

Nömrəni əhatə edən qara çərçivəni çıxartmaq problem yaradır? Kimisə yol polis əməkdaşları saxlayıb buna görə??

Опубликовано:

Nömrəni əhatə edən qara çərçivəni çıxartmaq problem yaradır? Kimisə yol polis əməkdaşları saxlayıb buna görə??

Çərçivəyə də söz deyəcəklərsə, daha mən nə deyim?! Bu dərəbəylikdən də ötə bir şey olar. Ona heç nə deyə bilməzlər.

Boyanı cızmaması üçün nömrənin arxasına iki tərəfli yapışqan yapışdırın, onun da üstünə rezin yapışdırsanız, məncə yaxşı olar. :)

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Çərçivəyə də söz deyəcəklərsə, daha mən nə deyim?! Bu dərəbəylikdən də ötə bir şey olar. Ona heç nə deyə bilməzlər.

Boyanı cızmaması üçün nömrənin arxasına iki tərəfli yapışqan yapışdırın, onun da üstünə rezin yapışdırsanız, məncə yaxşı olar. :)

Mən edə bilmərəm bunu Avtomaniya)

Düzü, risk etməyi sevirəm. Heç fikirləşməzdim YPXnı filanı..Sadəcə deyirəm, pərdə də var, + nömrələrin arasında "-" sildirilib, bu da üstünə gəlsə, nəsə deyərlər..

Problem deyil, mən əsaslandırmaqlarını istəyəcəm, öz hüquqlarımı da bilirəm. Sadəcə heç xoş gəlmir mənə YPXnın xanımı saxlaması.. problem odu lol!(

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Deyilənə görə belə bir şey olmalı idi ki, 2000`dən aşağı maşın olmaz gətirmək.

Bu qüvvədədir ya yox?

Qardaw, bow sohbetdir

dediklerine gore guya yanvardan olasidi oda hele deqiq deyil.

PM bax

Опубликовано:

Mən edə bilmərəm bunu Avtomaniya)

Düzü, risk etməyi sevirəm. Heç fikirləşməzdim YPXnı filanı..Sadəcə deyirəm, pərdə də var, + nömrələrin arasında "-" sildirilib, bu da üstünə gəlsə, nəsə deyərlər..

Problem deyil, mən əsaslandırmaqlarını istəyəcəm, öz hüquqlarımı da bilirəm. Sadəcə heç xoş gəlmir mənə YPXnın xanımı saxlaması.. problem odu lol!(

Avtow xanim demek olar size?

Bele nomreye gore hecne deye bilmezler. Chunki qanunda yoxdur ki nomre cercivede olmalidir, qanunda varki avtomobilin qabaq ve arxasinda olmalidir, Padprese qoymaqda qadagandir.

Bunu etmek uchun sizebunlar lazimdir

2 terefi yapiwkan skoch - 1.5AZN

rezak - 1AZN

nomrenin duzgun yapiwdirilmasi uchun Metre veya Terezi lazimdir. buda 2-4AZN

Опубликовано:

Может кто знает,машинка что-то в последнее время жестковатая стала,не пойму с амортизацией не все в порядке что ли, сзади пружины порезаны на 1 виток,а передок 8 пальцев,вроде нормально было ахыр вахтлары няся хошума гялмир,аморты что ли прокачать?

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Может кто знает,машинка что-то в последнее время жестковатая стала,не пойму с амортизацией не все в порядке что ли, сзади пружины порезаны на 1 виток,а передок 8 пальцев,вроде нормально было ахыр вахтлары няся хошума гялмир,аморты что ли прокачать?

У меня тоже самое последние 2 дня

Опубликовано:

En salamati gedin slesara 5AZN verin altdan ustden yoxlasin mawini hemde amar. saglam olub olmamasini desin.
  • Yeri var! 2
Опубликовано:

да не говори, + сегодня вечером яму не заметил в области Баксовета,уряим агрыды лап,у меня кстати аморты от Нивы

Опубликовано:

да не говори, + сегодня вечером яму не заметил в области Баксовета,уряим агрыды лап,у меня кстати аморты от Нивы

Я тоже сегодня одну не заметил в ясамале) Я думал я умру))))

Если перекачать то станет мягче?

Опубликовано:

Я тоже сегодня одну не заметил в ясамале) Я думал я умру))))

Если перекачать то станет мягче?

Насколько я знаю,внутри амортов есть жидкость или масло что ли,если только аморты не газовые,так вот если сильно нагрузить машину,я имею ввиду так чтобы чуть ли по асфальту, то какая то доля жидкости стекет,клиренс уменьшается следовательно машина становится жещче,я конечно так не делал да и думаю ты тоже, но вот щас думаю уже надо на профилактику как бы там ни было, я их больше года назад проверял.

• Yeri var! 1
Опубликовано: (изменено)

Chox sag ol qardash.

Изменено пользователем orxan116
Опубликовано:

Avtow xanim demek olar size?

Bele nomreye gore hecne deye bilmezler. Chunki qanunda yoxdur ki nomre cercivede olmalidir, qanunda varki avtomobilin qabaq ve arxasinda olmalidir, Padprese qoymaqda qadagandir.

Bunu etmek uchun sizebunlar lazimdir

2 terefi yapiwkan skoch - 1.5AZN

rezak - 1AZN

nomrenin duzgun yapiwdirilmasi uchun Metre veya Terezi lazimdir. buda 2-4AZN

Yox, olmaz.

Çox sağolun məlmata görə. Mən sadəcə nə dərəcədə qanuni olmağını bilmək istəyirdim. Qərar versəm, özüm etməyəcəm onsuz da.

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...