Перейти к содержанию

Вопрос-Ответ по автомобильным темам (Часть 2)

moFF

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

heye adamin fikri qalir orda :( lap teze teze olanda mashini saxliyib sondurub gozduyurdum sora "ustaya" apardim dedi mashin qizdirmir amma deye bilmedi neden beledi ((

Fikir verme))

hami soruwanda,ses neyindi,deyirem yene giwdiyir dat4ik))))

Опубликовано:

Fikir verme))

hami soruwanda,ses neyindi,deyirem yene giwdiyir dat4ik))))

uje oyreshmishem ish orasindadiki datchikden deil teze datchik qoydurmuwam amma yene hemen veziyetdi )) prosto bir dene qorxuram ki birden mashin dordan qaynadar men de fikir vermiyib surerem sora zay olar her wey(((

Опубликовано:

Prioranin arxa purjunlarini kesdirmek isteyirem 1 krug. Onu luboy avtoservise aparib 10 manat versem eliyerler?

Опубликовано:

Prioranin arxa purjunlarini kesdirmek isteyirem 1 krug. Onu luboy avtoservise aparib 10 manat versem eliyerler?

he
  • Yeri var! 1
Опубликовано:

Əgər, kəsdirirsənsə, amortizatorları denən tənzimləsinlər.

Arxanı kəsmək problem olmayacaq, İnşAllah!

Sagol birde bir iki gunluk arxa purjunlari cixartsam hec bir problem olmaz ki?

Məncə problem olacaq.

Prioranın yanacaq qabı aşağıda olmalıdır.

Ehtiyatlı olmaq lazımdır.

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Men heleki bir krug kesdirecem, gelecekde uje cox kesende onuda eletdirerem. Cox sagolun Allah razi olsun!

Опубликовано:

Men heleki bir krug kesdirecem, gelecekde uje cox kesende onuda eletdirerem. Cox sagolun Allah razi olsun!

Məndə arxanı bir halqa kəsdirmişəm.

Amma çalaya düşdükdə, hiss edirsən ki, səs edir.

Bir dəfəlik onu da elətdir.

İnşAllah, qabaq yayları dəyişdikdə mən həm arxa, həm də ön amortizatorları tənzimlətdirəcəm, İnşAllah.

• Yeri var! 1
Опубликовано:

InshAllah! Ses olsa eybi yoxdur esas vid olsun, mende onsuzda zavodskoy amortizatorlardi onlarda ses eliyir

Опубликовано:

У нас где нибудь реально такие шторки найти ??

Опубликовано:

!

ay brat))) man 2 il evvel hele bunlardan gormushdum)) 60 manat, sabah istayirsan bir yerde gedek baxaq))

Опубликовано:

!

Впринципе можно и на заказ сделать но у этих шторок спец материал а на заказ будет обычный.

• Yeri var! 1
Опубликовано:

ay brat))) man 2 il evvel hele bunlardan gormushdum)) 60 manat, sabah istayirsan bir yerde gedek baxaq))

Magnitnen ve ele materialdan ? hmm.. bir iki gune gedib baxarig) ne qeder axtarmisham yox idi hech yerde

Опубликовано:

Magnitnen ve ele materialdan ? hmm.. bir iki gune gedib baxarig) ne qeder axtarmisham yox idi hech yerde

he immenno ondan))

• Yeri var! 1
Опубликовано:

А почему на некоторых моделях машин не ставят место для номерных знаков?

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...