FRHD Опубликовано: 17 сентября 2012 Опубликовано: 17 сентября 2012 Şəkil yoxdur məndə, internetdə də yoxdu o şəkil. İşıqlar görsənməlidir mən bilən. Çünki karbon vinili mat deyil, o səbəbdən işığı əks etdirir. Nə bilim Rauf.Mənim belə şeylərdən başım çıxmır. Qadin kalqotkasida pis variant deyil Bu nə deməkdir?
Гараев Опубликовано: 17 сентября 2012 Опубликовано: 17 сентября 2012 motor? motor 2.7 maksimal komplektasiyada Nə bilim Rauf.Mənim belə şeylərdən başım çıxmır. Bu nə deməkdir? Qardaw bagiwla, senin sualini men sehv bawa duwmuwem, men ele bawa duwmuwemki sen stoplarin uzunu qaratlmaq istiyirsen, sen ise icini yazibsan.
ELF Опубликовано: 17 сентября 2012 Опубликовано: 17 сентября 2012 İçəri tərəfdə karbon vinili yapışdır, qəşəng görünəcək. Bir ara Tahir elə etmişdi, bilmirəm yadıva gəlir, ya yox.Məncə Fərhad fənərin içindəki işığı gücləndirən yeri yox, fənərin qapağındakı arxaya vermə işığının üstünü qaraltmaq istəyir. Yox, Fərhad? 1
FRHD Опубликовано: 17 сентября 2012 Опубликовано: 17 сентября 2012 (изменено) Qardaw bagiwla, senin sualini men sehv bawa duwmuwem, men ele bawa duwmuwemki sen stoplarin uzunu qaratlmaq istiyirsen, sen ise icini yazibsan. Problem yoxdur, qardaş. Məncə Fərhad fənərin içindəki işığı gücləndirən yeri yox, fənərin qapağındakı arxaya vermə işığının üstünü qaraltmaq istəyir. Yox, Fərhad? Sabir, mən indi vinil vurmuşam, istəyirəm o vinili çıxardım. Çıxartsam, olacaq ağ rəng. İstəyirəm o hissəni qaraldım, amma tam qara istəmirəm.Çox nadir maşınlarda görmüşəm o cür qaralma, elə bil, üstü ağ rəng kim qalır, amma içərisi qara olur.Ağla qaranın qarşığı olur.Qəşəng görünüşü var. Sözlərlə izah edə bilmirəm. Изменено 17 сентября 2012 пользователем FRHD
ELF Опубликовано: 17 сентября 2012 Опубликовано: 17 сентября 2012 Problem yoxdur, qardaş. Sabir, mən indi vinil vurmuşam, istəyirəm o vinili çıxardım. Çıxartsam, olacaq ağ rəng. İstəyirəm o hissəni qaraldım, amma tam qara istəmirəm.Çox nadir maşınlarda görmüşəm o cür qaralma, elə bil, üstü ağ rəng kim qalır, amma içərisi qara olur.Ağla qaranın qarşığı olur.Qəşəng görünüşü var. Sözlərlə izah edə bilmirəm. Yenə də yanlış anlama var idi Hər halda bu rənglə olan bir şeydir. Yanlış xatırlamıramsa, maşın bazarında bu cür rəngləyirlər. Hər halda rənglə alınacaq. 1
AlekperoFF Опубликовано: 17 сентября 2012 Опубликовано: 17 сентября 2012 Problem yoxdur, qardaş. Sabir, mən indi vinil vurmuşam, istəyirəm o vinili çıxardım. Çıxartsam, olacaq ağ rəng. İstəyirəm o hissəni qaraldım, amma tam qara istəmirəm.Çox nadir maşınlarda görmüşəm o cür qaralma, elə bil, üstü ağ rəng kim qalır, amma içərisi qara olur.Ağla qaranın qarşığı olur.Qəşəng görünüşü var. Sözlərlə izah edə bilmirəm. Fərhad, mən tam başa düşmədim nə istəyirsən. Bəlkə bu köməyin olar - http://www.drive2.ru/cars/lada/priora_wagon/priora_wagon/alitet/journal/45616/#post 1
FRHD Опубликовано: 17 сентября 2012 Опубликовано: 17 сентября 2012 Yenə də yanlış anlama var idi Hər halda bu rənglə olan bir şeydir. Yanlış xatırlamıramsa, maşın bazarında bu cür rəngləyirlər. Hər halda rənglə alınacaq. Fərhad, mən tam başa düşmədim nə istəyirsən. Bəlkə bu köməyin olar - http://www.drive2.ru...nal/45616/#post Dostlar, aşağıda yerləşdirdiyim şəkilə demək oalr ki, çox yaxındır.Təxmini belə bir şey istəyirəm.Axır ki,axtarıb, tapdım. Fikir versəniz, çox qara deyil.İçərisi də görsənir.Eyni zamanda məncə işıqları yandırdıqda yəni dönmə işıqlarınə və ya arxanı işıqlar rahatlıqla bilinəcək. 1
Гараев Опубликовано: 17 сентября 2012 Опубликовано: 17 сентября 2012 (изменено) Bakida tanidiginiz kanal ola belke?2012 salafan Prado 2.7 mator maksimal komplektasiyada 42000-44000 arasi Azerbaycana girsintapa bilsez Hormetiniz oz yerinde olacaq!(Дружба-друба, служба-служба) Изменено 17 сентября 2012 пользователем Гараев
Android788 Опубликовано: 17 сентября 2012 Опубликовано: 17 сентября 2012 Dostlar, aşağıda yerləşdirdiyim şəkilə demək oalr ki, çox yaxındır.Təxmini belə bir şey istəyirəm.Axır ki,axtarıb, tapdım. Fikir versəniz, çox qara deyil.İçərisi də görsənir.Eyni zamanda məncə işıqları yandırdıqda yəni dönmə işıqlarınə və ya arxanı işıqlar rahatlıqla bilinəcək. Mence bu 50% lik plyonkadir, kraska veya vinil bele olmaz. yada xususi rengareng plyonka viniller satilir. Omma mence onlarin gorunuw derecesi azdir. yeni 25%. 1
FRHD Опубликовано: 17 сентября 2012 Опубликовано: 17 сентября 2012 Ceyhun, dediyim kimi mənim o qədər başım çıxmır belə şeylərdən.Ona görə foruma yazıb, məsləhətlərinizi almaq istəyirəm, İnşAllah.Səncə bu vinildir?
Android788 Опубликовано: 17 сентября 2012 Опубликовано: 17 сентября 2012 Ceyhun, dediyim kimi mənim o qədər başım çıxmır belə şeylərdən.Ona görə foruma yazıb, məsləhətlərinizi almaq istəyirəm, İnşAllah.Səncə bu vinildir?Mence vinil olsa aciq gorunduyu kimidir amma plyonkada vura bilersen istediyin qeder tund veya aciq ede bilersen. Birde iwiq lampasindan cixan istiliyide nezere almaq lazimdir. 1
FRHD Опубликовано: 17 сентября 2012 Опубликовано: 17 сентября 2012 O hissədə işıq həmişə yanmır axı.Arxa işığı var və dönmə siqnalları.Bunu içəridən vurmaq lazımdır?Təxmini neçə faizlik plyonka olar?
Togrul193 Опубликовано: 17 сентября 2012 Опубликовано: 17 сентября 2012 Кто у нас сможет собрать задний диффузор под заказ ?
hacioglu012 Опубликовано: 18 сентября 2012 Опубликовано: 18 сентября 2012 можно ли проходить техосмотр с ксеноном в противотуманках?
Wa1do Опубликовано: 18 сентября 2012 Опубликовано: 18 сентября 2012 (изменено) Nə bilim Rauf.Mənim belə şeylərdən başım çıxmır. Fərhad, sən mənim sözümə qulaq as. Disklərdə də çox tərəddüd edirdin, nəticədən razı qaldın. Bu səfər də nəticədən razı qalacaqsan məncə. Şəkildəki kimi lakla etmək olar. Fara üçün xüsusi plyonkalar da var. Üstdən yapışdırılır plyonka. Изменено 18 сентября 2012 пользователем Avtomaniya 1
Rashka Опубликовано: 18 сентября 2012 Опубликовано: 18 сентября 2012 Fərhad, sən mənim sözümə qulaq as. Disklərdə də çox tərəddüd edirdin, nəticədən razı qaldın. Bu səfər də nəticədən razı qalacaqsan məncə. Şəkildəki kimi lakla etmək olar. Fara üçün xüsusi plyonkalar da var. Üstdən yapışdırılır plyonka. Рауф не беспокойся,я тоже об этом думал,как-то Назим кажется предлагал Руслану на приору так сделать,вот я так сделаю и сделаю плёнкой которой продают на базаре для фар! 1
StriKe Опубликовано: 18 сентября 2012 Опубликовано: 18 сентября 2012 (изменено) Salam , demeli bir neche gundu mende mashinda temperaturun strelkasi maximuma kimi qalxir (shekildeki kimi) amma mawin qaynadib elemir , yeni tam normal iwdiyir bir de gorursen oz ozune normal vezyete dushur sora yene qalxir . Mashini sondurub tezden yandiranda da normala duwur, amma biraz surennen sora tezden qalxir maximuma . Gedib datchiki deyiwdim amma duzelmedi sora diagnostika eletdirdim hecne cixmadi . Sizce bashqa neden ola biler bu?? Kiminse nese bir bildiyi varsa zehmet olmasa oz meslehetini vererdi. Изменено 18 сентября 2012 пользователем StriKe
Wa1do Опубликовано: 18 сентября 2012 Опубликовано: 18 сентября 2012 Рауф не беспокойся,я тоже об этом думал,как-то Назим кажется предлагал Руслану на приору так сделать,вот я так сделаю и сделаю плёнкой которой продают на базаре для фар!Mən öz maşınıma karbon vinili yapışdırmaq istədim, amma sonra fikirimdən yayındım.
Rashka Опубликовано: 18 сентября 2012 Опубликовано: 18 сентября 2012 Salam , demeli bir neche gundu mende mashinda temperaturun strelkasi maximuma kimi qalxir (shekildeki kimi) amma mawin qaynadib elemir , yeni tam normal iwdiyir bir de gorursen oz ozune normal vezyete dushur sora yene qalxir . Mashini sondurub tezden yandiranda da normala duwur, amma biraz surennen sora tezden qalxir maximuma . Gedib datchiki deyiwdim amma duzelmedi sora diagnostika eletdirdim hecne cixmadi . Sizce bashqa neden ola biler bu?? Kiminse nese bir bildiyi varsa zehmet olmasa oz meslehetini vererdi.mende priorada beledi,bilmirem nedendi)Мозг сделал этот писссскк))Mən öz maşınıma karbon vinili yapışdırmaq istədim, amma sonra fikirimdən yayındım.faranin ustune??prioranin stopu sokmek alinmir deyesen 1
StriKe Опубликовано: 18 сентября 2012 Опубликовано: 18 сентября 2012 mende priorada beledi,bilmirem nedendi) Мозг сделал этот писссскк)) faranin ustune?? prioranin stopu sokmek alinmir deyesen heye adamin fikri qalir orda lap teze teze olanda mashini saxliyib sondurub gozduyurdum sora "ustaya" apardim dedi mashin qizdirmir amma deye bilmedi neden beledi ((
Рекомендуемые сообщения