Перейти к публикации

А теперь о "Покушать"


Гуча
 Поделиться

Рекомендованные сообщения

ппфф..то за вопросы. Я родилась у плиты )))

Вы не обижайтесь,каждый сам по себе судит.

Я не готовлю,и не собираюсь это делать никогда в жизни.Поэтому задаю вопросы которые "пффф" для вас.

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Вы не обижайтесь,каждый сам по себе судит.

Я не готовлю,и не собираюсь это делать никогда в жизни.Поэтому задаю вопросы которые "пффф" для вас.

Обожаю готовить но кроме меня никто это не кушает ))))

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Вы не обижайтесь,каждый сам по себе судит.

Я не готовлю,и не собираюсь это делать никогда в жизни.Поэтому задаю вопросы которые "пффф" для вас.

))

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Обожаю готовить но кроме меня никто это не кушает ))))

Главное чтобы самому нравилось.

  • Yeri var! 1
Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Грустно, страшно но готовить уметь надо, бесспорно.

  • Yeri var! 1
Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Грустно, страшно но готовить уметь надо, бесспорно.

А зачем?Неужели не найти что-то другое кроме своей стряпни?

Я с голоду не подохну если никого рядом не будет из домашних,чтобы мне приготовили

Завтрак 4-5 сырых яиц.

Обед пачка сосисек с 3 пачками ролтона

Ужин Литр довги,пачка сосисек обязательно куриных и пачка сыра три коровы

Всё,я сытый.и готовить мне нужно

Изменено пользователем ELF
Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

А зачем?Неужели не найти что-то другое кроме своей стряпни?

Я с голоду не подохну если никого рядом не будет из домашних,чтобы мне приготовили

Завтрак 4-5 сырых яиц.

Обед пачка сосисек с 3 пачками ролтона

Ужин Литр довги,пачка сосисек обязательно куриных и пачка сыра три коровы

Всё,я сытый.и готовить мне нужно

тебе надо срочно жениться))))

Изменено пользователем ELF
  • Yeri var! 1
Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

А зачем?Неужели не найти что-то другое кроме своей стряпни?

Я с голоду не подохну если никого рядом не будет из домашних,чтобы мне приготовили

Завтрак 4-5 сырых яиц.

Обед пачка сосисек с 3 пачками ролтона

Ужин Литр довги,пачка сосисек обязательно куриных и пачка сыра три коровы

Всё,я сытый.и готовить мне нужно

Это всё ок, но на сколько долго ?

Изменено пользователем ELF
Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Это всё ок, но на сколько долго ?

Согласен что в этом очень мало витаминов...

Но фарма помогает когда на курсе поддерживать

Содержимое этого сообщения скрыто.
Чтобы увидеть его, вам следует войти на форум, или пройти регистрацию, если её у вас нет.

А если есть фарма,можно довольно "долго"

тебе надо срочно жениться))))

пока так хорошо)

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

  • 3 недели спустя...

студ. жизнь в другой стране, где нету ярпаг долмасы, где нету плов и сябзи, где нету бадымджан туршусу, где нету хинкали, где нету норм помидор хыяр, садж, пити, хаш и т.д, сложно. Некоторое из вышеперечисленных есть, но мясо не то что у нас, в Азербайджане, помидоры и хыяры без вкуса и поэтому даже при желании что нибудь из милли кухни приготовить желания нет. Уже 2-3 дня , как я променял всякие дошираки и роллтоны на норм еду. начал готовить)) 4 человека поели, норма вроде, не отравились) пишите рецепты, что и как надо?

  • Yeri var! 6
Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

студ. жизнь в другой стране, где нету ярпаг долмасы, где нету плов и сябзи, где нету бадымджан туршусу, где нету хинкали, где нету норм помидор хыяр, садж, пити, хаш и т.д, сложно. Некоторое из вышеперечисленных есть, но мясо не то что у нас, в Азербайджане, помидоры и хыяры без вкуса и поэтому даже при желании что нибудь из милли кухни приготовить желания нет. Уже 2-3 дня , как я променял всякие дошираки и роллтоны на норм еду. начал готовить)) 4 человека поели, норма вроде, не отравились) пишите рецепты, что и как надо?

Sanda manim gunumdasan

Содержимое этого сообщения скрыто.
Чтобы увидеть его, вам следует войти на форум, или пройти регистрацию, если её у вас нет.

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

А зачем?Неужели не найти что-то другое кроме своей стряпни?

Я с голоду не подохну если никого рядом не будет из домашних,чтобы мне приготовили

Завтрак 4-5 сырых яиц.

Обед пачка сосисек с 3 пачками ролтона

Ужин Литр довги,пачка сосисек обязательно куриных и пачка сыра три коровы

Всё,я сытый.и готовить мне нужно

Ты что творишь ала?)

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Содержимое этого сообщения скрыто.
Чтобы увидеть его, вам следует войти на форум, или пройти регистрацию, если её у вас нет.
  • Yeri var! 1
Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

  • 2 недели спустя...

Özüm bişirmişəm.

Содержимое этого сообщения скрыто.
Чтобы увидеть его, вам следует войти на форум, или пройти регистрацию, если её у вас нет.

Содержимое этого сообщения скрыто.
Чтобы увидеть его, вам следует войти на форум, или пройти регистрацию, если её у вас нет.

  • Yeri var! 6
Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Özüm bişirmişəm.

Содержимое этого сообщения скрыто.
Чтобы увидеть его, вам следует войти на форум, или пройти регистрацию, если её у вас нет.

Evda tandir duzaltmisan, Rauf?!

Normal pechda elamisansa, onda recept v studiyu!!

  • Yeri var! 2
Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Rauf, neujenni recept yadunda deyil e? Сколько муки, воды, соль? Джавка, духовкада эльиб, он сам приготовил. Амма рецепти демир. Деир 230 дяня лайк щяпля, онда деярям.

  • Yeri var! 3
Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Evda tandir duzaltmisan, Rauf?!

Normal pechda elamisansa, onda recept v studiyu!!

Evdə, sobada etmişəm. Anam da evdə özü bişirir.

Rauf, neujenni recept yadunda deyil e? Сколько муки, воды, соль? Джавка, духовкада эльиб, он сам приготовил. Амма рецепти демир. Деир 230 дяня лайк щяпля, онда деярям.

Mən dedim ki, resept yadımda deyil? Sadəcə konkret rəqəmlər yoxdur. Misal üçün, 1 litr su, 2 kq un, 100 qram duz... Belə resept yoxdur, gözəyarı edirəm. Elə duz var ki, dadlıdır, eləsi var dadsızdır. Onu artıq praktikada öyrənirsən, özün tənzimləyirsən.

Resept konkret deyil, gözəyarı işləmişəm. Xəmirin məqamı var, onu yazsam belə tutuzdura bilməyəcəksiz. O səbəbdən gərək xəmiri edəndə danışaq. Mən anamla danışırdım, online.

Содержимое этого сообщения скрыто.
Чтобы увидеть его, вам следует войти на форум, или пройти регистрацию, если её у вас нет.

Təxminən 1.5 litr su, maya (droj), bir xörək qaşığı duz (qaşıqda təpəcik olmasın). Mayanı açırıq, sonra ora asta-asta un tökürük. Xəmiri yoğururuq. Xəmiri bərk yoğurmaq olmaz, yumuşaq da omamalıdır. Bir az yapışqan olmalıdır. Xəmiri qaldıranda, qabdan ayrılmamalıdır və əvvəlcə dediyim kimi bərk olmamalıdır. Əlivin altında hiss edirsən, bərkdir, ya yox. Xəmiri edəndə ola bilər dərhal yapışqan olmasın. O halda bir az ovucunuzla su tökürsüz, yenə də yoğurursunuz, ta ki əlinizə yapışana qədər, ancaq ehtiyatlı olun, xəmir çox bərk olmasın. Sonra xəmiri gəlməyə qoyursuz. XƏmirin gəlməsi 1 saat, saat yarım vaxt alır. Xmir gələndə görürsüz.

Sonra əlivizi duru yağa batırırsız, ovucuvuza töküb, əllərivizi sabunlayırmış kimi yağlayırsız ki, xəmir əlivizə yapışmasın. Bu xəmirdən 3 çörək çıxır. O xəmiri 3 yerə bölürsünüz.

Məndə iki list var idi. Listləri yağladım (əgər fırça yoxdursa, salfetlə yağlaya bilərsiz. Baxın, listin hər yeri yağ olsun), İkisinə də kündələri qoydum, üçüncü kündəni isə padnosa bir az yağ sürtüb, qoydum. Kündələrin üstünü dəsmalla, üstündən də selofanla ötürük. Kündələri gəlməyə qoyanda sobanı da 300 dərəcəyə qoyursuz ki, qızsın. Bir 15-20 dəqiqədən sonra görəcəksiz, kündələr şişib. Birincini bir az yayırsız, hardasa 2 barmaqdan (mənim bir barmağım 15mm-dir) bir az nazik olsun. üstünə yumurta və ya qatıq sürtürsüz. Bir yumurtanı ayrıca stəkana qırırsız, fırça və ya əlinizlə sürtürsüz. Hər yerinə sürtməyə çalışın. Bir yumurta 3 çörəyə bəs etməlidir məncə. Mən dünən qatıq sürtdüm, yumurta yox idi evdə. çox sürtməyin, amma az da sürtməyin, özüvüz tənzimləməlisiniz. Sonra sobaya qoyursuz və bir azdan sobanın temperaturunu azaldırsınız, edirsiniz 250. Ancaq onu da qeyd edim ki, sobadan sobaya fərq var. Dünən birinci çörəyin altı quru çıxdı yazdığım kimi etdiyimə görə. Tallindəki sobanın 300 dərəcəsi, evimizdəki sobanın 250-ə bərabərdir. Yəni birinci çörək yaxşı çıxmasa, məni günahlandırmayın. Əgər dediyim kimi etsəz, birinci çörək bir az quru çıxsa, ikinci çörəyi elə 300 dərəcədə də bişirin. Bişəndə də özünüz görəcəksiz də, üstü qızaracaq.

çörəklər soyuyandan sonra onları doğrayırsız, yığırsız selofanlara, bu rəngsiz balaca selofanlara. Qoyursuz dondurucuya. Yemək vaxtı neçə dənə yeyəcəksinizsə, çıxarırsız, mikrodalğalı sobada isidirsiniz. Elə olur ki, elə bil indicə çıxıb sobadan. Mikrodalğa sobadan lazımından çox qızdıranda, həmin çörək qalanda, sonra yemək olmur. O səbəbdən yeyəcəyinizdən artıq isitməyin.

Изменено пользователем Avtomaniya
  • Yeri var! 1
Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Ты что творишь ала?)

Нужно подпитывать организм...
Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Нужно подпитывать организм...

Дай о гядярдя йохда))

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Пожалуйста, войдите для комментирования

Вы сможете оставить комментарий после входа



Войти сейчас
 Поделиться

  • Сейчас на странице   0 пользователей

    • Нет пользователей, просматривающих эту страницу.
×
×
  • Создать...