Leylah Опубликовано: 7 сентября 2012 Опубликовано: 7 сентября 2012 Dostunu göstər, deyim sən kimsən. Əgər belələrini bəyənmirsinizsə, onda niyə münasibət saxlayırsınız?Düzdür! Dostunu. Mən dostum barədə dedim? Tanış - dost demək deyil. Tanış tanışdır. 1 Цитата
Популярный пост Javid Опубликовано: 7 сентября 2012 Популярный пост Опубликовано: 7 сентября 2012 Kamal, sən gəl bu daşı tök ətəyinnən, bu Leyla xanıma podderjka ver.Hər yerdə onun tərəfinə durub (düz və ya səhv belə olanda) ona like qoyursan.Yani yakor atmağın əsl vaxtıdır.İgid meydanda tanınar (bunu deyəsən özümnən uydurdum, amma gedər).Yani sözümün canı odur, ki səndə sözüvü denən. Hislərivi bildir 15 Цитата
Турал Опубликовано: 7 сентября 2012 Опубликовано: 7 сентября 2012 Kamal, sən gəl bu daşı tök ətəyinnən, bu Leyla xanıma podderjka ver.Hər yerdə onun tərəfinə durub (düz və ya səhv belə olanda) ona like qoyursan.Yani yakor atmağın əsl vaxtıdır.İgid meydanda tanınar (bunu deyəsən özümnən uydurdum, amma gedər).Yani sözümün canı odur, ki səndə sözüvü denən. Hislərivi bildirJavid ты какой кадр ))))))))Дай да мне пару уроков ))))))Как записаться к тебе на прием ))))Ненавижу икать 5 Цитата
Tempoflash Опубликовано: 7 сентября 2012 Опубликовано: 7 сентября 2012 Hər yerdə onun tərəfinə durub (düz və ya səhv belə olanda) ona like qoyursan.Məndə elə bilirdim Leylah və Kamal eyni adamdı, öz özünə Like verir) 1 Цитата
Togrul193 Опубликовано: 7 сентября 2012 Опубликовано: 7 сентября 2012 Ненавижу аппетит который просыпается ночью.. 6 Цитата
Leylah Опубликовано: 7 сентября 2012 Опубликовано: 7 сентября 2012 İstifadəçilərdəki şərh bildirmək xətrinə şərh yazmaq xüsusiyyətindən Forumdakı istifadəçilərin bir-birinə olan səbəbsiz aqressiyasından Eləcə də mənə (çox maraqlıdır bunun mənbəyi) + Çoxdankı istifadəçilərin fərqi yoxdur səhv-düz yazdığı şərhi like edən, bir növ onların aqressiyasından, və sərt cavabından qorxan istifadəçilərin bu xüsusiyyətindən Цитата
Tempoflash Опубликовано: 7 сентября 2012 Опубликовано: 7 сентября 2012 İstifadəçilərdəki şərh bildirmək xətrinə şərh yazmaq xüsusiyyətindən Forumdakı istifadəçilərin bir-birinə olan səbəbsiz aqressiyasından Eləcə də mənə (çox maraqlıdır bunun mənbəyi) + Çoxdankı istifadəçilərin fərqi yoxdur səhv-düz yazdığı şərhi like edən, bir növ onların aqressiyasından, və sərt cavabından qorxan istifadəçilərin bu xüsusiyyətindən Yazılış qaydan, lap məhkəmə qərarına oxşadı)) Statın sonu © Цитата
Javid Опубликовано: 7 сентября 2012 Опубликовано: 7 сентября 2012 (изменено) İstifadəçilərdəki şərh bildirmək xətrinə şərh yazmaq xüsusiyyətindən Forumdakı istifadəçilərin bir-birinə olan səbəbsiz aqressiyasından Eləcə də mənə (çox maraqlıdır bunun mənbəyi) + Çoxdankı istifadəçilərin fərqi yoxdur səhv-düz yazdığı şərhi like edən, bir növ onların aqressiyasından, və sərt cavabından qorxan istifadəçilərin bu xüsusiyyətindən Bu sherhiniz lap ureklendirici olacaq. Men konkret adlar chekdim. Sizde zehmet chekib ad ba ad deyin. Изменено 7 сентября 2012 пользователем Javid 2 Цитата
moFF Опубликовано: 8 сентября 2012 Автор Опубликовано: 8 сентября 2012 Ненавижу когда беспорядок. 1 Цитата
FRHD Опубликовано: 8 сентября 2012 Опубликовано: 8 сентября 2012 Kamal, sən gəl bu daşı tök ətəyinnən, bu Leyla xanıma podderjka ver. Hər yerdə onun tərəfinə durub (düz və ya səhv belə olanda) ona like qoyursan. Yani yakor atmağın əsl vaxtıdır. İgid meydanda tanınar (bunu deyəsən özümnən uydurdum, amma gedər). Yani sözümün canı odur, ki səndə sözüvü denən. Hislərivi bildir Cavid, sənin bu sözü üzə deməyin ləzzət edir də! Mövzuya aid olmayan: Videonu gördüm.Bir onu deyə bilərəm ki, insanlar pul qazanmaq üçün hər şeyə əl atır.Mənəviyyat, mədəniyyət hər şey yaddan çıxıb.İnsanlar deyərkən, hamını nəzərdə tutmuram. Mövzuya aid olan: Sadəcə olaraq xoşuma gəlmir ki, bəzi-bəzi insanlar bomba-bomda danışanda. İnsan nə qədər sadə olsa, bir o qədər yaxşıdır. Ненавижу когда беспорядок. Bu % xəbərdarlığıdır ya sadəcə olaraq hisslərindir? 1 Цитата
moFF Опубликовано: 8 сентября 2012 Автор Опубликовано: 8 сентября 2012 Bu % xəbərdarlığıdır ya sadəcə olaraq hisslərindir? Her ikisi) 1 Цитата
Togrul193 Опубликовано: 8 сентября 2012 Опубликовано: 8 сентября 2012 Ненавижу новую моду красить фары в синий/желтый цвет. Цитата
Chamilion Опубликовано: 8 сентября 2012 Опубликовано: 8 сентября 2012 İstifadəçilərdəki şərh bildirmək xətrinə şərh yazmaq xüsusiyyətindən Forumdakı istifadəçilərin bir-birinə olan səbəbsiz aqressiyasından Eləcə də mənə (çox maraqlıdır bunun mənbəyi) + Çoxdankı istifadəçilərin fərqi yoxdur səhv-düz yazdığı şərhi like edən, bir növ onların aqressiyasından, və sərt cavabından qorxan istifadəçilərin bu xüsusiyyətindən Bax Leylah, men "Встречи на дороге" movzusunda sert bir post yazdim (Тут тема про то кто кого и где увидел, или тут обсуждаются колеса форумчанина и проводы в армию? Целая страница оффтопа и + потраченное время) Siz, mence gozel xatirlayirsiz bu postu, orada 1-2 sehife lazimsiz, menasiz sohbetler gedirdi, movzuya hec bir aidiyyati olmayan, offtop. Men 2 sehife offtop oxumaliyam ki gorum kim kimi harda gorub? Menim postumu oxuyub ne cavab yazmaliydilar ki? Eceb eliyirik? Sen kimsen? Bele bir shey? Bu bomba oglan olardi onda sizce? Eksine, forumda bir birimize hormetle yanashiriq, boyuk kicik bilirik. Umudvaram ki menim o postumu aidiyyeti olan shexsler lazimi kimi anladi ve oz novbesinde duzgun qebul etdi. SIz hal hazirda bu postunuzla yungulvari bir provakaciya yaratdiniz, ama neise... . He, birde ki, eger kimse heddini bilmirse, agzina geleni danishirsa, onun cavabini biz veririk, siz hec narahat olmayin buna gore. 7 Цитата
AlekperoFF Опубликовано: 8 сентября 2012 Опубликовано: 8 сентября 2012 İstifadəçilərdəki şərh bildirmək xətrinə şərh yazmaq xüsusiyyətindən Forumdakı istifadəçilərin bir-birinə olan səbəbsiz aqressiyasından Eləcə də mənə (çox maraqlıdır bunun mənbəyi) 1 - Səbəbsiz aqressiya olmur. 2 - Aqressiyanın mənbəyi - tanımadığınız insanlara ağıl, mədəniyyət, mənəviyyat (bura avtomobilin idarə olunması, və yol hərəkət qaydalarını da əlavə eymək olar) dərsi kecmək cəhdinizdən qaynaqlanır. Ki, bu da bir coxlarını - ici mən qarışıq - qıcıqlandırır. Mövzu üzrə - Öz gözündə tiri görməyib, başqasının gözündə tuk axtaranları. 3 Цитата
moFF Опубликовано: 8 сентября 2012 Автор Опубликовано: 8 сентября 2012 Ненавижу Панамеру и Кайенн. 1 Цитата
Tempoflash Опубликовано: 8 сентября 2012 Опубликовано: 8 сентября 2012 Ненавижу Панамеру и Кайенн.Не издевайся)) Цитата
moFF Опубликовано: 8 сентября 2012 Автор Опубликовано: 8 сентября 2012 Не издевайся))Не издеваюсь, так и есть. Цитата
Leylah Опубликовано: 8 сентября 2012 Опубликовано: 8 сентября 2012 (изменено) 1 - Səbəbsiz aqressiya olmur. 2 - Aqressiyanın mənbəyi - tanımadığınız insanlara ağıl, mədəniyyət, mənəviyyat (bura avtomobilin idarə olunması, və yol hərəkət qaydalarını da əlavə eymək olar) dərsi kecmək cəhdinizdən qaynaqlanır. Ki, bu da bir coxlarını - ici mən qarışıq - qıcıqlandırır.1-Edirəm, çünki mənim də öz fikirlərim var və cəmiyyətimizin bu vəziyyəti məni gündəlik olaraq narahat edir. Heç kim ideal deyil, amma mən heç vaxt özümün etdiyimi başqalarında görüb onları mühakimə etmirəm.. (Həkimin siqaret çəkməyin ziyan olduğunu amma özünün də siqarət çəkdiyi kimi). Burda hər bir kəs öz fikirləri və təcrübəsi ilə bölüşür. Lazımı mövzularda mən də öz fikirlərimi bildirirəm, bunun nəyi qıcıqlandırıcıdırki? Mənim burda heçkimə qarsı aqressiyam yoxdur, razı olmadığım fikirləri də anlayışla qarşılatıram, çünki, hər kəs bir individualdır, və hərənin öz baxışı var həyata.2- Çox sağ olun açıqladığınız üçün.Bax Leylah, men "Встречи на дороге" movzusunda sert bir post yazdim (Тут тема про то кто кого и где увидел, или тут обсуждаются колеса форумчанина и проводы в армию? Целая страница оффтопа и + потраченное время)Siz, mence gozel xatirlayirsiz bu postu, orada 1-2 sehife lazimsiz, menasiz sohbetler gedirdi, movzuya hec bir aidiyyati olmayan, offtop. Men 2 sehife offtop oxumaliyam ki gorum kim kimi harda gorub? Menim postumu oxuyub ne cavab yazmaliydilar ki? Eceb eliyirik? Sen kimsen? Bele bir shey? Bu bomba oglan olardi onda sizce? Eksine, forumda bir birimize hormetle yanashiriq, boyuk kicik bilirik. Umudvaram ki menim o postumu aidiyyeti olan shexsler lazimi kimi anladi ve oz novbesinde duzgun qebul etdi. SIz hal hazirda bu postunuzla yungulvari bir provakaciya yaratdiniz, ama neise... . He, birde ki, eger kimse heddini bilmirse, agzina geleni danishirsa, onun cavabini biz veririk, siz hec narahat olmayin buna gore.Chamilion, sizin o postunuz yadımdadır. Və haqq da qazandırmışdım. Amma mən bura fikrimi kimsə mənə fikrimə şərh yazıb bilmədiyi nəyisə əminliklə desin deyə yazmamişdım.. Mən uşaq deyiləm, və nə yazdığımı da bilirəm. Əgər indi cəmiyyətimizdə bəzi insanların layıq olmadığı avtomobili idarə etdiyini yazıramsa, demək bir bildiyim var. Əmin olmadığım nəyisə yazmıram..Baxın offtopu da mən başlamamışdım. Burda hamı xoşuna gəlməyən nələrisə yazır, mənim xoşuma gəlməyən mənə aiddir və mənim şəxsi fikrimdir. Yazılan nələrsə artıq mənə şərh bildirmək xətrinə yazılan şərhlərə bənzəyir. Mən hamıya hörmətlə yanaşıram, eyni davranışı da ətrafdan gözləyirəm. Изменено 8 сентября 2012 пользователем Leylah Цитата
Rashka Опубликовано: 8 сентября 2012 Опубликовано: 8 сентября 2012 Ненавижу наших гаишников безтолковых 1 Цитата
Leylah Опубликовано: 8 сентября 2012 Опубликовано: 8 сентября 2012 Zibil qutusuna atılmalı olanları insanlar küçəyə atanda!( Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.