Перейти к содержанию

Я ненавижу ...

moFF

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

1-Edirəm, çünki mənim də öz fikirlərim var və cəmiyyətimizin bu vəziyyəti məni gündəlik olaraq narahat edir. Heç kim ideal deyil, amma mən heç vaxt özümün etdiyimi başqalarında görüb onları mühakimə etmirəm.. (Həkimin siqaret çəkməyin ziyan olduğunu amma özünün də siqarət çəkdiyi kimi). Burda hər bir kəs öz fikirləri və təcrübəsi ilə bölüşür. Lazımı mövzularda mən də öz fikirlərimi bildirirəm, bunun nəyi qıcıqlandırıcıdırki? Mənim burda heçkimə qarsı aqressiyam yoxdur, razı olmadığım fikirləri də anlayışla qarşılatıram, çünki, hər kəs bir individualdır, və hərənin öz baxışı var həyata.

2- Çox sağ olun açıqladığınız üçün.

Chamilion, sizin o postunuz yadımdadır. Və haqq da qazandırmışdım. Amma mən bura fikrimi kimsə mənə fikrimə şərh yazıb bilmədiyi nəyisə əminliklə desin deyə yazmamişdım.. Mən uşaq deyiləm, və nə yazdığımı da bilirəm. Əgər indi cəmiyyətimizdə bəzi insanların layıq olmadığı avtomobili idarə etdiyini yazıramsa, demək bir bildiyim var. Əmin olmadığım nəyisə yazmıram..

Baxın offtopu da mən başlamamışdım. Burda hamı xoşuna gəlməyən nələrisə yazır, mənim xoşuma gəlməyən mənə aiddir və mənim şəxsi fikrimdir. Yazılan nələrsə artıq mənə şərh bildirmək xətrinə yazılan şərhlərə bənzəyir. Mən hamıya hörmətlə yanaşıram, eyni davranışı da ətrafdan gözləyirəm.

Leyla, nezerivize chatdirim ki, "kimse" yox - men, "bilmediyini" yox - bildiyimi. Ve kiminse de mene haqq qazandirmasina ehtiyacim yoxdu. Dogrusu sizin bura postu hansi niyyetle yazdigivizi men bile bilmerem. Sizin post oz shexsi maraq ve ya hobbiniz haqqinda olsaydi men yazmazdim, forum istifadechilerine unvanlandigi uchun her birimizin buna cavab vermeye haqqi var. Odur ki, ad ba ad seslendirin ki bizde xeberdar olaq bu keslerden.

Опубликовано:

Leyla, nezerivize chatdirim ki, "kimse" yox - men, "bilmediyini" yox - bildiyimi. Ve kiminse de mene haqq qazandirmasina ehtiyacim yoxdu. Dogrusu sizin bura postu hansi niyyetle yazdigivizi men bile bilmerem. Sizin post oz shexsi maraq ve ya hobbiniz haqqinda olsaydi men yazmazdim, forum istifadechilerine unvanlandigi uchun her birimizin buna cavab vermeye haqqi var. Odur ki, ad ba ad seslendirin ki bizde xeberdar olaq bu keslerden.

Chamillion, siz mənim sonrakı postuma yazdınız, mən isə mövzu barədə olan postumu nəzərdə tuturdum. Yazdıqlarım sizə deyildi..

Опубликовано:

İsti havaya nifrət edirəm... Nəfəs almaq olmur :S

İnsanların izahını etmədikləri hərəkətləri əsəbləşdirir. daha dəqiq desəm əsaslandırılmamış hərəkətləri.

Опубликовано:

НЕНАВИЖУ ДОМ2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :pis:

Опубликовано:

Хорошая тема.. иногда так много хочется тут написать.... ненавижу бессердечных людей, ненавижу чертовых бюрократов, которые священное слово "Хермят" превратили в синоним слова "Рюшвят"... ненавижу людей, для которых слезы и боль людей значат гораздо меньше, чем собственная выгода.... ненавижу...

Опубликовано:

ненавижу когда девушки говорят "меня трудно найти..легко потерять..."дорогая, ты чё, носок?! хватить воровать чужие шаблоны )

Опубликовано:

моих высказываний может показаться кому то плагиатоммм, :yahoo: то это, вероятно, :search: моё безграничное восхищение структурой мира пусть люди крадут у меня слова :comp: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Опубликовано: (изменено)

моих высказываний может показаться кому то плагиатоммм, :yahoo: то это, вероятно, :search: моё безграничное восхищение структурой мира пусть люди крадут у меня слова :comp: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

krasivo rifmuesh drug. Napominaesh ti mne odnogo Nashego vunderkinda.prosto nikak ne skajesh imeni svoego. V repertuare nichego pro Kavkaz net sluchayno? Izvinyayus-s telefona pishu Изменено пользователем miralay

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...