Anar Опубликовано: 30 апреля 2013 Опубликовано: 30 апреля 2013 Zakir kesdi pasyolkada.maartizator heleki salamatdigi duzdu berkliy var amma neyniyim gozellik qurban teleb eleyir, Bes neyneyerdim? Dali tullanib eliyir? Berkliyini aradan qaldirmag uchun ammortizatorlarin shtokinu qisaltmag olar + perekachka. Цитата
orxan116 Опубликовано: 30 апреля 2013 Автор Опубликовано: 30 апреля 2013 yox tulanmir normaldi.elede chox ferq yoxdu.ancag minus altinin alcag olmalidi qaraja bele chetinlikle saliram((( Цитата
orxan116 Опубликовано: 30 апреля 2013 Автор Опубликовано: 30 апреля 2013 Diskide tekerde bezdirdi uje meni.Dunen diski duzeldenlerden sorushuramki diskinin arasindan buraxir neyniyim deyir tekere gore buraxir.Dunen yagladi duzeldi bayaq qarajda baxiram boshalib yene teker.Apardim vulkanizasiyaya yene yagladilar olada deyirki diskinin vaxti gedib ona gore.Ne meslehet gorursuz neyneyim men ki,teker buraxmasin?dediler germetikada vururlar diskiyle tekerin arasina. Цитата
Anar Опубликовано: 30 апреля 2013 Опубликовано: 30 апреля 2013 Diskide tekerde bezdirdi uje meni.Dunen diski duzeldenlerden sorushuramki diskinin arasindan buraxir neyniyim deyir tekere gore buraxir.Dunen yagladi duzeldi bayaq qarajda baxiram boshalib yene teker.Apardim vulkanizasiyaya yene yagladilar olada deyirki diskinin vaxti gedib ona gore.Ne meslehet gorursuz neyneyim men ki,teker buraxmasin?dediler germetikada vururlar diskiyle tekerin arasina. Yox e Orxan, disk eyridi sadece hardasa, bortunnan buraxar, yada belke chatdan. Yag, germetik zad komey elemez. Цитата
orxan116 Опубликовано: 30 апреля 2013 Автор Опубликовано: 30 апреля 2013 Yox e Orxan, disk eyridi sadece hardasa, bortunnan buraxar, yada belke chatdan. Yag, germetik zad komey elemez.Dunen duzeltdirmishem surendede vurmur bele.Svarkadanda buraxmir chatida yoxdu.Teker oturan yerden buraxir. Цитата
Anar Опубликовано: 30 апреля 2013 Опубликовано: 30 апреля 2013 Dunen duzeltdirmishem surendede vurmur bele.Svarkadanda buraxmir chatida yoxdu.Teker oturan yerden buraxir. Apar Qaraynan Nurushun yanina, Shuvalan marketin yaninda ishliyenlere. Onlar 100% bilib duzeldeller. Цитата
orxan116 Опубликовано: 30 апреля 2013 Автор Опубликовано: 30 апреля 2013 Apar Qaraynan Nurushun yanina, Shuvalan marketin yaninda ishliyenlere. Onlar 100% bilib duzeldeller.Ok eger yene buraxsa gedim gorum ne deyir.Istirem kamer alim basim ustune. Цитата
Anar Опубликовано: 30 апреля 2013 Опубликовано: 30 апреля 2013 Ok eger yene buraxsa gedim gorum ne deyir.Istirem kamer alim basim ustune. Kamera lap axirinci chixish yoludu. Цитата
orxan116 Опубликовано: 30 апреля 2013 Автор Опубликовано: 30 апреля 2013 Kamera lap axirinci chixish yoludu.He eledi mecbur olsam gerey alim. 1 Цитата
orxan116 Опубликовано: 30 апреля 2013 Автор Опубликовано: 30 апреля 2013 Eziz userler yaxshi razval ustasi harani meslehet gorursuz? Цитата
Wa1do Опубликовано: 30 апреля 2013 Опубликовано: 30 апреля 2013 (изменено) Hardan maraglanim bilmirem axihansi saytdadi olar bura necheye basha gelib chixar olari qoyduqdan sora ne qeder dushecek ashagi men dediyim kimi olacag ya yox.Men istirem arxa arkayla teker alasinda eyni olsun sora qanag ise 1barmag hech olmasin.Orxan, mən axı kimdən maraqlana biləcəyivi dedim. Onlar Bakıda satılır. Heç yerdən gətizdirməyə ehtiyac yoxdur. Modelini öyrənib,internetdə haqqında ətraflı şəkildə tapmaq olardı məncə. Dalida qabagida 1rulon yarim kesdim.Istediyim kimi alinib.Yuyum babat fotoset eleyim sora shekilleri qoyaram qiymet verersiz.Amortizatorların dağılanda, dediklərimi yadıva salarsan. Bu maşınla belə davranmamalı idin. Çox heyf! Изменено 30 апреля 2013 пользователем Wa1do Цитата
orxan116 Опубликовано: 1 мая 2013 Автор Опубликовано: 1 мая 2013 Orxan, mən axı kimdən maraqlana biləcəyivi dedim. Onlar Bakıda satılır. Heç yerdən gətizdirməyə ehtiyac yoxdur. Modelini öyrənib,internetdə haqqında ətraflı şəkildə tapmaq olardı məncə. Amortizatorların dağılanda, dediklərimi yadıva salarsan. Bu maşınla belə davranmamalı idin. Çox heyf!Orxandan sorushdum dedi avangardin purjunudu yarim rulon kesilib +rezinde sef etmiremse nazikdi.Men dere tepe yollarda chox ehtiyyatla sururem inshAllah bir shey olmaz. Цитата
Популярный пост orxan116 Опубликовано: 2 мая 2013 Автор Популярный пост Опубликовано: 2 мая 2013 Emmeli bashdi ezyyet chekdim shporlari qaraldan.Icherdende qaraltmsiham narsherab kolayla.Qiymet verin necedi yarashir pasadka?Yungulvari ishleri qalib cholden.Ablichovka niye eyridi ustayada deyirem bufer belke duz baglanmayib deyir sixmisham neyi var. 18 Цитата
Phobia Опубликовано: 2 мая 2013 Опубликовано: 2 мая 2013 зор пасадкасы вар хаастоплары дяиш да, тезерелирини гой - поворотник сары олмаян 3 Цитата
Гараев Опубликовано: 2 мая 2013 Опубликовано: 2 мая 2013 Qabaq kapotnan, arxa baqaji deyiwsen ela olar. Цитата
orxan116 Опубликовано: 2 мая 2013 Автор Опубликовано: 2 мая 2013 зор пасадкасы вар хаастоплары дяиш да, тезерелирини гой - поворотник сары олмаян Bunun rengine sari povorotnik yaxshi yarashir ona gore deyishmirem.Faralrin shushelerin deyishecem sorada reflektorlari temizleyim oblichovkani deyishim babat olar.Padakya geldikde qaraja salib chixardanda alti surtur(((Qabaq kapotnan, arxa baqaji deyiwsen ela olar.Restayl deyirsen,olar uje artig xercdi onansa olara veren pula bu diskilerin yaxshisin tapib vuraram altina,Orta qazan neyi var churuyub sesi dehwet berk chixir.Emmeli bashdi palit eleyir YPXlar heleki ilishmeyibler,Ne meslehet gore bilersiz neyneyim sesineki qesheng chxsin ashagi abarotda qaz verende ise artsin sesi babat olsun? Цитата
PcTec Опубликовано: 2 мая 2013 Опубликовано: 2 мая 2013 МужикиЕё нужно именно в том виде,в котором она с конвеера слезла держать Что то мутить-нет смысла-лучше не станет,а первозданный облик поменяетЯ вообще не понимаю зачем он изуродовал её посадив...Стояла да в гараже два года,пока в армии былТак нет,добрались руки и до этого... Это же не 07 которой можно резать,пилить,насиловать... Хочешь занижать такую машину,заказывай спорт пружиныА кастрировать...ня билим..Не понимает народ что любое вмешательство в ходовую-а именно кастрация -имеет только отрицательные стороны.... 2 Цитата
orxan116 Опубликовано: 2 мая 2013 Автор Опубликовано: 2 мая 2013 МужикиЕё нужно именно в том виде,в котором она с конвеера слезла держать Что то мутить-нет смысла-лучше не станет,а первозданный облик поменяетЯ вообще не понимаю зачем он изуродовал её посадив...Стояла да в гараже два года,пока в армии былТак нет,добрались руки и до этого... Это же не 07 которой можно резать,пилить,насиловать... Хочешь занижать такую машину,заказывай спорт пружиныА кастрировать...ня билим..Не понимает народ что любое вмешательство в ходовую-а именно кастрация -имеет только отрицательные стороны....Dost sport purjunlada dusheceydi ashagi bele kesmeyin ne ferqi?bircesportla bir az bundan rahat olardi.Hem ucuz bele basha geldi.Sporta veren pula 1az el gezdirerm diskilerin rengine. Цитата
PcTec Опубликовано: 2 мая 2013 Опубликовано: 2 мая 2013 Dost sport purjunlada dusheceydi ashagi bele kesmeyin ne ferqi?bircesportla bir az bundan rahat olardi.Hem ucuz bele basha geldi.Sporta veren pula 1az el gezdirerm diskilerin rengine.Пружина имеет жесткостьПорезав,ты нарушил её балансСпорт пружина,хоть и меньше виктов имеет,но сам пруток там толше,и жесче! 3 Цитата
orxan116 Опубликовано: 2 мая 2013 Автор Опубликовано: 2 мая 2013 Пружина имеет жесткостьПорезав,ты нарушил её балансСпорт пружина,хоть и меньше виктов имеет,но сам пруток там толше,и жесче!Senle raziyam,amma ucuz olsun deye bele eledim.Sport purjunu sora alaram heleki o purjundan esas ishler var:) Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.