Перейти к содержанию

az 10 DХ 116

orxan116

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:
Faralar xoshuma gelmir palirovka eletdirmey istirem.

faralari bunun shushedi, inanmiram ki polirovka komey olsun. Temiz gorsenmeyini isitiyirsense ac farani bir teher icinden poroshoklu suynan yu

Опубликовано:
eni istirem Rauf 205 nazikidiye.224/45/16.

O qədər şəkillər göstərdim, yenə də yola gəlmirsən. Qoy görək, nə olacaq. Allah eləsin böyük olmasın.

Nazik teker hech xoshuma gelmire.

Mashinin sesi dehshet berk chixir mence YPXlar bezdireceyler meni.

185 şini enli diskə geydirəndə, olur "domik" və enli görünür. :)

Maşının çıxış sistemində hardasa deşik var?

Опубликовано:

Kor tutdugun buraxmadigi kimi mende enli tekerden el chekmirem.orta qazan demek olarki yoxdu deshiy deshiydi)))

Опубликовано:

225/45/16 tekeri bazarda 2sata yaxin gezdim 1yerde tapdim 130 AZN ishlenmishi.Qiymeti mence babatdi?2-3gune inshallah istirem gedim alim.Mene deyin gorum diskiler eyridi 4de duzeltdirim tekerleri vurum yoxsa ele tekeri vurum sora duzeltdirim diskileri?

Опубликовано:
225/45/16 tekeri bazarda 2sata yaxin gezdim 1yerde tapdim 130 AZN ishlenmishi.Qiymeti mence babatdi?2-3gune inshallah istirem gedim alim.Mene deyin gorum diskiler eyridi 4de duzeltdirim tekerleri vurum yoxsa ele tekeri vurum sora duzeltdirim diskileri?

duzeltdir bir defelik olsun

Опубликовано:

InshAllah.Diskilerin duzeltmeyi ise 1-in 15manata Dedemin servisidi nedi orda dediler.Harda meslehetdi duzeltdirmey diskileri?Mashinda demey olar orta qazan yoxdu bashim dehshet agriyir boyuk abarotda olanda.Qulishetele ne meslehet gorursuz sesi babat olsun?

Опубликовано:
InshAllah.Diskilerin duzeltmeyi ise 1-in 15manata Dedemin servisidi nedi orda dediler.Harda meslehetdi duzeltdirmey diskileri?Mashinda demey olar orta qazan yoxdu bashim dehshet agriyir boyuk abarotda olanda.Qulishetele ne meslehet gorursuz sesi babat olsun?

Turkler idi? onlar yaxshi eliyir.

Опубликовано:
Turkler idi? onlar yaxshi eliyir.

Yox bizimkiler idi yashli day daydi.Deyir 4in 60manata.Dehwet vurur mende diskiler otura bilmirem mashinda.Meslehetdi usta olsaydi aparib duzeltdirerdim.

Опубликовано:
faralarin polirovkasi srocniy lazimdi vidi deishelacak

Onuda eletdirecem tekerlerden sora.Harda eleyirler babat palirovka ve necheye?

Опубликовано:

<blockquote class='ipsBlockquote'data-author="orxan116" data-cid="1157708" data-time="1365703475"><p>

Onuda eletdirecem tekerlerden sora.Harda eleyirler babat palirovka ve necheye?</p></blockquote>

Forumda Alishka 969 , o taniyir o ustani yerinida bilir cox zor sanatkardi

Опубликовано:
Yox bizimkiler idi yashli day daydi.Deyir 4in 60manata.Dehwet vurur mende diskiler otura bilmirem mashinda.Meslehetdi usta olsaydi aparib duzeltdirerdim.

Men orda turklerde elemishdim,hindi bilmirem hara kochubler.

Опубликовано:
<blockquote class='ipsBlockquote'data-author="orxan116" data-cid="1157708" data-time="1365703475"><p>

Onuda eletdirecem tekerlerden sora.Harda eleyirler babat palirovka ve necheye?</p></blockquote>

Forumda Alishka 969 , o taniyir o ustani yerinida bilir cox zor sanatkardi

Chox sag ol qardash sorusharam.

Men orda turklerde elemishdim,hindi bilmirem hara kochubler.

Ordaki ustalardan maraglandim teriflediler onu.Forumdan yeqin kimse duzeltdirib hardasa diskilerin meslehetdi olan olsaydi gederdim mende.

Опубликовано: (изменено)
Mashinda demey olar orta qazan yoxdu bashim dehshet agriyir boyuk abarotda olanda.Qulishetele ne meslehet gorursuz sesi babat olsun?

Öz qazanını alıb qoymaq variant deyil?

Изменено пользователем Avtomaniya
Опубликовано:
Öz qazanını alıb qoymaq variant deyil?

Rauf qardash istirem sesi qeyri adi chixsinda oz qazaninda qoysam zavod sesi olacag.Indi sesi pis deyil ancag icherde oturmag mumkun deyil sesden drajeniyadan.

Hormetli userler yaxshi diski duzelden usta taniyib bildiyviz yoxdu?

Опубликовано:

Teze shuheler biri maksimum 18-20 manatdi al bas ustuna shellan.....

Polirovka shusheni achmir. Hem de yuz faiz dash deyen yerleri var

Polirovka 100-150 manat arasidir

Ucuz varianti shusheleri deyishmekdi hem de keyfiyetli

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...