Перейти к содержанию

Мотоциклы

Skalp

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Белый R1

Может мне тоже так перекрасить?

Однозначно!!!!

даже не думай! крась

• 2 недели спустя...
Опубликовано:

Ne olar olar,

Аббас сузукини аладжам сянян, крупный проект гозлюйурем ))

Алнымызда что написано то и будет..

Опубликовано: (изменено)

Buda menim ceyranim( 31.05.2012 -ci ilde oldu hadise, sezonda qaldim bayksiz(( YZF-R1 (Mende de hadise yuxaridaki videoya benzer olmushdu,amma 06-nin yerinde range rover idi mende. Kishi chixmadi, dedi ver mehkemeye vermirem puluvu,gunah da bundadi)))

post-8016-0-13935000-1345724619_thumb.jp

post-8016-0-45307400-1345724655_thumb.jp

Изменено пользователем The Power Of Dreams
Опубликовано:

İtaliyaya gedin, bütün İtaliya bike, motoroller, velosiped bir sözlə iki təkəri olan nəqliyyat vasitəsindən istifadə edir. Hərşey də əladı.. Ən təhlükəsiz nəqliyyatl belə təhlükəli tərzdə sürsən, ölüm ehtimalı qalxacaq. Ondan da başqa, əgər yazılıbsa, və əgər vaxtıdırsa, ölümdən qaça bilməzsən.

Опубликовано:

Buda menim ceyranim( 31.05.2012 -ci ilde oldu hadise, sezonda qaldim bayksiz(( YZF-R1 (Mende de hadise yuxaridaki videoya benzer olmushdu,amma 06-nin yerinde range rover idi mende. Kishi chixmadi, dedi ver mehkemeye vermirem puluvu,gunah da bundadi)))

Kechmish olsun brat!

duzeltdirdin bayki ya nece?

detal zad lazim olsa, xeber ele, sifarish eliyey

mendede R1-di

Аббас, смотри какие вкусняшки :)

http://ducati.auto.az/

видел чувак, дороговато очень...
Опубликовано:

Kechmish olsun brat!

mendede R1-di

Chox sagol qardash! Teshekkur elirem. Yox duzeltdirmemishem,hele mehkemesi gedir. Brat, sen ve hami bir addimliq yol da gedende bayknan mutleq shlemi geyinmek lazimdi. Shlemin shekilini qoyaram baxarsiz.

Опубликовано:

Chox sagol qardash! Teshekkur elirem. Yox duzeltdirmemishem,hele mehkemesi gedir. Brat, sen ve hami bir addimliq yol da gedende bayknan mutleq shlemi geyinmek lazimdi. Shlemin shekilini qoyaram baxarsiz.

temamile raziyam brat!

shlem bele sheylerde, her shey demekdi!

men hemishe shlem taxiram

Опубликовано:

İtaliyaya gedin, bütün İtaliya bike, motoroller, velosiped bir sözlə iki təkəri olan nəqliyyat vasitəsindən istifadə edir. Hərşey də əladı.. Ən təhlükəsiz nəqliyyatl belə təhlükəli tərzdə sürsən, ölüm ehtimalı qalxacaq. Ondan da başqa, əgər yazılıbsa, və əgər vaxtıdırsa, ölümdən qaça bilməzsən.

Ondansa Chine gedek, butun Chin yesebet. matchiklet surur. Anlamadim, bunun Azerbaijana ne dexlisi var idi?)

temamile raziyam brat!

shlem bele sheylerde, her shey demekdi!

men hemishe shlem taxiram

men evveller taxmirdim, ama sonradan anladim ki bugunku gun shlem coox vacibdir))))))

Опубликовано:

Kechmish olsun brat!

mendede R1-di

:blush:

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...