VYUGAR Опубликовано: 22 мая 2014 Автор Опубликовано: 22 мая 2014 (изменено) Bu gun diskler duwdu 6 eded 4 u normal veziyyetde idi,2 si pasli tozlu torpagli Изменено 22 мая 2014 пользователем mr vyugar 3
VYUGAR Опубликовано: 3 июня 2014 Автор Опубликовано: 3 июня 2014 (изменено) индиые кими хеджбак нOлущщщщ горен олубму Изменено 3 июня 2014 пользователем VYUGAR 7
AlekperoFF Опубликовано: 3 июня 2014 Опубликовано: 3 июня 2014 Vüqar, bunu hansı usta belə söküb ??? Bu cür maşın sökərlər ? Bu maşını sökən usta bunun #ötün başın yığa biləcək, zazorların pod zavod verə bikləcək ??? Sökülməmışdən qabaq müvəqqəti usulitellər atılmalı ıdı. Ya da ki, bir tərəfi sökülüb yığılmalı. sonra o biri tərəfi sökülməlı ıdı.. 4
VYUGAR Опубликовано: 3 июня 2014 Автор Опубликовано: 3 июня 2014 Vüqar, bunu hansı usta belə söküb ??? Bu cür maşın sökərlər ? Bu maşını sökən usta bunun #ötün başın yığa biləcək, zazorların pod zavod verə bikləcək ???Sökülməmışdən qabaq müvəqqəti usulitellər atılmalı ıdı. Ya da ki, bir tərəfi sökülüb yığılmalı. sonra o biri tərəfi sökülməlı ıdı.. Deib ki super olacag filan gorekde arxa krilolari filani tutuzdurub 15 gune bilinmelidir ne ise alinir ya yox,usilitel meselesini dediki padnojkalari filani remont edende qoyacag
Phobia Опубликовано: 3 июня 2014 Опубликовано: 3 июня 2014 Есть смысл так собирать этот кузов? На нем живого места уже нет. Оннанса 06 свежую купить собрать под 03 если нет 03 кузова. 3
VYUGAR Опубликовано: 3 июня 2014 Автор Опубликовано: 3 июня 2014 Есть смысл так собирать этот кузов? На нем живого места уже нет. Оннанса 06 свежую купить собрать под 03 если нет 03 кузова. men elede ciddi fikir vermirem o meseleye ) yavash yavash duEler duzeler duZelmez bagda onun gore bileceyi ish tapilacag ))
Farid Опубликовано: 3 июня 2014 Опубликовано: 3 июня 2014 Pulun dehshet chox chixacaq Mashini ele bil noldan yigirlar
VYUGAR Опубликовано: 3 июня 2014 Автор Опубликовано: 3 июня 2014 Pulun dehshet chox chixacaq Mashini ele bil noldan yigirlar Axirda ele gelmese nolush pikap ) 03 u mene helebele veriblerde demiwdim mende bele bir proyekt yox idi bu sadece prinsipiallig oldu men zavod filan fikirlewmirem ) hele o levele gedib cixmamisham (Pricesura onsuz fasilelerle olacag 1demir.......2kraska........3 mator...... Ve sair ...... 1
VYUGAR Опубликовано: 4 июня 2014 Автор Опубликовано: 4 июня 2014 Allah sene sebr versin! Ugurlar ))Teshekkur edirem ,calishirig sebrli olag
Pyyyycb Опубликовано: 4 июня 2014 Опубликовано: 4 июня 2014 yox adam var ukrainada bele xirda sheyleri getirmek imkani var lazim olsa kontaktini vere bilerem,ayda 1 defe bakuya gelir gedir pulu hand2handSalam qardash..mende de 03du..duzdu sururem..amma ki yavash yavash ozum de zavoda yigmaq isteyirem..tezelikce qabagini vurandan sonra aglima geldi niyese chox sheyler var hansilari ki tapib almaq isteyirem..amma ki yavash yavash....en esas bu deqiqeye oblicovka sbor, paxlava povorotnikler (ichi qarishiq) ve obshiy butun mashinin nikilleri lazimdi..getmishdim bazara, oluxanaya..hech neyi tapa bilmedim demek olar ki..tapdiqim da, esassiz qiymetlere veriilirdi..ancaq bir teref povorotnik tapdim..stoplar ve povorotniklar uchun shusheler tapdim..ne meslehet gore bilersuz?! yani zakaz olsun, burdan elden alinma olsun.. куплено задний панель ваз 2103 IMG_2277.JPG i za skolko kuplenno? ya videl odnu...prodovali za 70 ili 80 azn..podexal nedavno..sprosil skazali chto za 60 kupili tak kak mnoqo zapchastey nujno bilo.. ! Внимание! Пользуйся транслитом! 1
VYUGAR Опубликовано: 4 июня 2014 Автор Опубликовано: 4 июня 2014 (изменено) Salam qardash..mende de 03du..duzdu sururem..amma ki yavash yavash ozum de zavoda yigmaq isteyirem..tezelikce qabagini vurandan sonra aglima geldi niyese chox sheyler var hansilari ki tapib almaq isteyirem..amma ki yavash yavash....en esas bu deqiqeye oblicovka sbor, paxlava povorotnikler (ichi qarishiq) ve obshiy butun mashinin nikilleri lazimdi..getmishdim bazara, oluxanaya..hech neyi tapa bilmedim demek olar ki..tapdiqim da, esassiz qiymetlere veriilirdi..ancaq bir teref povorotnik tapdim..stoplar ve povorotniklar uchun shusheler tapdim..ne meslehet gore bilersuz?! yani zakaz olsun, burdan elden alinma olsun.. i za skolko kuplenno? ya videl odnu...prodovali za 70 ili 80 azn..podexal nedavno..sprosil skazali chto za 60 kupili tak kak mnoqo zapchastey nujno bilo.. .Salam qardash foruma xosh gelmisen. Povorotnik 8 km bazarindan almisansa demeli sol teref almisan sag teref hec kesde yoxdur bazarda, reshotka yoxdur bazarda var birdene sol teref onundaki kronshteynleri sinigdir, (ideal reshotka menede lazimdir ideal sag teref olsada olar )qapi moldingleride inanmiram olsun baxmishdim cunki yox idi, rombiklerin altina klyushka var bazarda rast gelib mene cox , 60 azne paneli men almiwam eger Elnurdan sorushubsanaa , buferler Ali da var baZarda . Rusiyada taniwin varsa sene komek ede biler orada secim boyukdur ve tapmagda rahatdir detallari, nolush ucun movzunu ac Изменено 4 июня 2014 пользователем VYUGAR 1
Pyyyycb Опубликовано: 4 июня 2014 Опубликовано: 4 июня 2014 .Salam qardash foruma xosh gelmisen. Povorotnik 8 km bazarindan almisansa demeli sol teref almisan sag teref hec kesde yoxdur bazarda, reshotka yoxdur bazarda var birdene sol teref onundaki kronshteynleri sinigdir, (ideal reshotka menede lazimdir ideal sag teref olsada olar )qapi moldingleride inanmiram olsun baxmishdim cunki yox idi, rombiklerin altina klyushka var bazarda rast gelib mene cox , 60 azne paneli men almiwam eger Elnurdan sorushubsanaa , buferler Ali da var baZarda . Rusiyada taniwin varsa sene komek ede biler orada secim boyukdur ve tapmagda rahatdir detallari, nolush ucun movzunu acChox sag ol brat..xosh gunun olsun...VALLAH inanirsan hele ki bashim chixmir menim bu forumdan...ona gore ele ancaq burda neyise oxuyub ona aid yaziram...mashin bazari bow sohbetdi..orda demek olar ki lazimli hech ne yoxdu..redkiy dushur...bir de mene maraqlidi ki bu 03lerin krilolari bashqa cur olur? yoxsa 06nan eyni???mene deyibler ferg var...menim fikrim odur ki butun uzduyleri ve krilolari hamisini deyishmekdi..arxa paneli hemchinin..
VYUGAR Опубликовано: 4 июня 2014 Автор Опубликовано: 4 июня 2014 Chox sag ol brat..xosh gunun olsun...VALLAH inanirsan hele ki bashim chixmir menim bu forumdan...ona gore ele ancaq burda neyise oxuyub ona aid yaziram...mashin bazari bow sohbetdi..orda demek olar ki lazimli hech ne yoxdu..redkiy dushur...bir de mene maraqlidi ki bu 03lerin krilolari bashqa cur olur? yoxsa 06nan eyni???mene deyibler ferg var...menim fikrim odur ki butun uzduyleri ve krilolari hamisini deyishmekdi..arxa paneli hemchinin.. 03-06 eyni presden cixir sehv etmiremse sadece moldingler povorotnikler ucun delikler ferglidir... Mende movzuda var 06 krilosu bezi deyishikliklerden sonra 03
Pyyyycb Опубликовано: 4 июня 2014 Опубликовано: 4 июня 2014 сегодня купил очередной ништяк )) колпаки в отличном состоянии они меня на самом деле радует,такие холосенкие ))) IMG_0773.JPG IMG_0769.JPG vot eti nikeli na arki mojno nayti seychas interesno?
MagerramoFF Опубликовано: 7 июня 2014 Опубликовано: 7 июня 2014 Идеал шейлери анджаг Россия бирдя Украинадан, Бакыда ахтармыйын. Mashina galdikda, mende hamiynan raziyam lu4she kuza alib deisherdin. Yenede xeirlisi olsun. InshAllah yaxshi mashin chixardarsan. 1
VYUGAR Опубликовано: 8 июня 2014 Автор Опубликовано: 8 июня 2014 Идеал шейлери анджаг Россия бирдя Украинадан, Бакыда ахтармыйын. Mashina galdikda, mende hamiynan raziyam lu4she kuza alib deisherdin. Yenede xeirlisi olsun. InshAllah yaxshi mashin chixardarsan. Plana gore bir 03 var idi onu almaliydim duzetmeliydim , sadece sonra imkan olmadi onu almaga qaldi indide fikirleshirem bundan novodel 03 duzelsin
VYUGAR Опубликовано: 8 июня 2014 Автор Опубликовано: 8 июня 2014 (изменено) Bu gun yolum 8 kmdan yaxin kecdiyim ucun bazara deydim , ele yaxshikida deydim , nece vaxti fikirleshdiyim ve inanmirdimki tapa bileceyim bir antenani tapdim AP-108 (duzu antenannin bashindaki hisse ozununki deil amma i to xleb ) her shey apteckadan bashladi eslinde, ustundede 2103 embleminin shushesi var idi, ele onuda aldim ( restavraciya ucun ) satici dedi antenada var fikirleshdimki yagin bagajnikin krishkasina vurulandandir .....xoshbextlikden AP-108 imish , sonra yeniden qayitdig emblema onuda Alidan aldim bu geder ve ve ve Изменено 8 июня 2014 пользователем VYUGAR 8
Рекомендуемые сообщения