Перейти к содержанию

8 Декабря: БОЛЬШОЙ И ВЕСЕЛЫЙ ДЕНЬ

Farid

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Читаю посты и кажется, что некоторые новые юзеры только изза наклейки и зарегистрировались. :(

wexsen men ozumu deyirem bawqalarina cavabdeh deyilem.men de yeni yuzerlerdenem.ve nakleykalar barede suallar vermiwem.sadece bu forumun iwtirakcilari ile 

qaynayib qariwmaq sohbeti var.a to bele nese yazirsan hec kim sene tanimir deye 10 neferden biri cavab verer ya yox.a nakleyka taninmanin bir usuludur.yene deyirem bu MENIM fikrimdi.

• Yeri var! 5
Опубликовано:

Маашаллах! Молодцы, я обрадовался, вот это клевый слет! 

Фотки отличные. Живьем бы увидеть такое. Жалею, что не смог присутствовать...

• Yeri var! 2
Опубликовано:

Надо было говорить правду.

сказали ,а он сказал :mudurumun xeberi yoxdu ,(muhavize mudurun deyirdi) и ребята позвали тебя ,так и случилось.....

Опубликовано:

Низкий таз

D31ka7Ne2Hw.jpg

Hec gozlemezdim bele shekil alinar. Molodec

Gelecek yigishmalarimiz barede:

Sobirunlari kechirtmek hem asandi, hem chetin. Asan terefi ve xosha gelen teref odur ki, netice her sheyi baglayir. Dostlari gorursen, kimleri ki gormek ya vaxtin olmur, choxumuz ishleyirik, ya sadece rastlashmirsan, filan.. Chetini ise odur ki, havani bilmek olmur, bilmek olmur kim gelecek, ola bilsin lazimsiz ve xosha gelmeyen adamlar gelsin, ve maraqli shen gunu pozsunlar.

Gormediyiniz meqamlar var. Esas odur ki, yigishmaga ferli yerimiz yoxdur. Yox idi. Indi var. Ve bu yeri gerek qoruyaq. Tek men yox, HAMIMIZ! Lazimsiz hereketleri etmiyek. Misal uchun: bu gun kimse zarafatyana dedi ki, mitinqdir, benzinin bahalashmasina gore. Ve Elit ticaret merkezinin ishchileri buna inanib, oz direktorlarina zeng etdiler. Sonra men zeng etdim, basha saldim, onlar zeng etdiler oz ishchilerine, ... Uzundere oldu, belke de kimese bashagri oldu. Niye? Ola bilsin kimese bu gulmeli geldi, amma ne mene, nedeki orani ishtedenlere bunlar gulmeli gelmir. Sonra seskuy. Birden oralarda yaxinligda yashayan kimse shikayet edib polisi chagirardi? Bu da gulmeli deyil hech.

Ona gore deyirem ki: bir dene momente gore bele hereketleri etmek lazim deyil "baxin gorun, qlushitelimin sesi necedir!". Elbette, qlushitelin sesini eshitmek hem maraqlidir, hem "kayf verir", amma gerek dushunceli olaq, gelecek gorushlerimizi de fikirleshek.

Ve chetini odur ki, bunu hamiya bir-bir basha salmaq olmur. Hech kimin xetrine de deymek istemirsen...

Yaxin gelecekde: retro avtomobillerin gorushu, BMW ve Mercedes avtomobillerin gorushu (ayri), kupe ve sportkarlarin gorushu..

Sizden de chox shey asillidir :) Ideya verin, gelin bir yerde fikirleshek neyi nece daha maraqli etmek olar

Onda Mazda veya Low rider kimi nece? men indi VV 042 ni gozleyim onla sobirun edim)))))))

• Yeri var! 2
Опубликовано:

Hec gozlemezdim bele shekil alinar. Molodec

Onda Mazda veya Low rider kimi nece? men indi VV 042 ni gozleyim onla sobirun edim)))))))

Саг ол )

Опубликовано:

Про наш ретро клуб молчу) Нас будет еще больше!!! Надеюсь после встречи те кто увидел наши машинки в живую загорятся желанием купить или отобрать у дедушки или у родственников ретро машинки и отреставрирует до идеала даст вторую жизнь!

Я горююююю!  тройку хочу. Ну или шестерку, найдите мне, помогитеее , гарююю.  :) :) :)

Опубликовано:

Всем спокойной ночи и удачного дня на завтро надо спать  :morning:

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Я горююююю!  тройку хочу. Ну или шестерку, найдите мне, помогитеее , гарююю.   :) :) :)

Продают да, посмотри на автоазе )) 

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Продают да, посмотри на автоазе )) 

уже смотрю варианты:)

Опубликовано:

Hamiya derin teshekkurlerimi bildirirem. Ferid sene halal olsun. Seni son defe coxdan Juke un vaxtunda gormushdum. Elchin shad oldum. Adashim Ceyhunla tanishliga shad oldum. Restor Cars vapshe sozunu deyirdi. Yashil mashin vapshe kayf. fariz ve Xeqaninin tachkalari super. Fuad ile resmen tanishligima shadam. Ve.s user ile tanishdiq. Coxlar ilede tanishdim. Hamiya derin teshekkurler

• Yeri var! 9
Опубликовано:

A kstati...ya toje xotel nakleyku prosto zastesnalsa,podoyti i skazat komu to... :sorry2:

Опубликовано:

A kstati...ya toje xotel nakleyku prosto zastesnalsa,podoyti i skazat komu to... :sorry2:

Qesheng Niva idi. Sagliqla sur yavasg sur. rengi gozeldir

• Yeri var! 2
Опубликовано:

Благодарю всех за столь позитивный день)

Не ожидал увидеть столько машин в ресто стиле,красный запик и бежевая шаха приятно удивили, а еще больше удивила белая 07 с номерами 10 МФ 011 - на ней все заводские  талончики были с датой производства 11.11.2013)

Фарид, идею с частыми собраниями я поддерживаю,даже очень, но думаю многим понятно что на след раз столько машин не приедут и так все меньше и меньше,наверное потому что станет просто привычно, чего не произошло к радости вчера,имхо.

• Yeri var! 2
Опубликовано:

cox sagol))na tvoyu masinu ya s druzyami ne smog nasmotretsa)))ocen klasnaya))Sagligiva)jal cto tam drugoy nivi ne bilo,odinokoo bilo :unsure:

Опубликовано:

Всем Салам! Фарид и все остальные Братья прошу прощения что меня сегодня не было с вами. По фоткам видно что все прошло супер. Молодцы! Фарид у нас если видят соберун машин, то это не хорошим в конце заканчивается... (практика показывает), может как нибудь без машин собираться, ну или по минимуму, нам нужны знакомства и общения  людей, а машины можно и на фотках и видео посмотреть. И в конце хочу добавить про тех кто не всех знает или не знает вообще - не нужно так считать в конце концов всех знать не возможно, с каждым днем ребят на форуме становится все больше и больше! И это только радует! Спасибо большое Всем!!!

• Yeri var! 3
Опубликовано:

Niva dogrudan gozel idi sagliqla)

• Yeri var! 2
Опубликовано:

Sobirunda iştirak etməsəmdə. Gəldim 3 dənə 03 gördüm və sayrı forum userlerin maşınlarında gördüm şad oldum. Real başqa şəkil başqa. Fəridində ttsini gördüm bomba rəngi var. Vakonuda gördüm parkovkadan çıxanda zorr səsi var maşınının. ES 06tıda yeri var. Göy rəng niva cəlb edir. Ən cəlb edicidə Parkovkada ilk növbədə Fəridin ttsi sonra isə SO 003. Parkovkaya axıra kimi girmədim yer yoxuydu. Əlbəttə ki mən ora nakleykaya görə gəlməmişdim tanışlıq üçün gəlmişdim. Inşallah gələn görüş bu ayda yenə olsa imkanım olsa gələcəm. Yəygin ki çox maraqlı keçdi sobirun. Əgər bu forumda kiminsə xətrinə dəymişimsə üzr istəyirəm. Gələn görüşlərədək. Olmasada sobirun bu ayda Allah ora yığışanların və yığılanların canını sağ eləsin. Amma çox istəyirəm yenə bir görüş olsun, çünki vaxtım günü gündən daralır əskərliyin vaxtı gəlib çatır. Thank you for all auto.az users. :)

• Yeri var! 6
Опубликовано:

отличный собирун получился.фотки супер.жаль не смог присутствовать.

• Yeri var! 3
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...