Кнопочка Опубликовано: 30 ноября 2013 Автор Опубликовано: 30 ноября 2013 Et meselesini Xalig hell edir. Onunla zenglesh..
Khalig Almuradov Опубликовано: 30 ноября 2013 Опубликовано: 30 ноября 2013 Mal eti neceden alindi? Men 7.50ye tapmiwdim sumuksuz Vako mən danışmışam uje əla keyfiyyətli exclusive bizim üçün Mööləməmiş dana kəsiləcək 8 azn-ə ... Vako+1 Tedbirden sonra teklif edirem bu evente gedek yeyib icmek olacaq (Sina senlikdi), free entrancedi ve en esasi child charity funda pul yigilir We invite all to the German Christmas Bazaar organized by Germano-Azerbaijan Cultural Center "Kapellhaus". Here, in christmas atmosphere and decarations you can try the real grilled German sausages, potato salad, hot wine, various German sweets, cookies, wafers and chocolate, to participate in raffle with interesting prizes. All proceeds will be donated for the child charity projects in children's homes of Azerbaijan. http://citylife.az/content.php?lang=en&past=&discuss=&et=5&pt=&es=&ps=&place=&article=&kids=&n=1&nid=9741 Əla fikirdi. mən araq içmirəm, çaxır içiriəm belə edək hər şey sizdən yeyib içmək Azdla məndən Халиг- 50 манат + 100 (знакомые) + 40 azn-də dostlardan + 1
Khalig Almuradov Опубликовано: 30 ноября 2013 Опубликовано: 30 ноября 2013 (изменено) Ne pis Azada yukledun)))))))))Sina məni düz başa düşmədin deyəsən, deyirəm ki, yiyib içməyi siz alırsız biz də yeyirik içirik. ən çox əziyyət Azadla mənə düşəcək . Изменено 30 ноября 2013 пользователем Khalig Almuradov 1
Кнопочка Опубликовано: 30 ноября 2013 Автор Опубликовано: 30 ноября 2013 Azad deyesen getmir hech Meeeeennn ccoooooox yorulmushaaaaaam.... 2
Кнопочка Опубликовано: 30 ноября 2013 Автор Опубликовано: 30 ноября 2013 Приготовление идет полным ходом.. 5
Сина Опубликовано: 30 ноября 2013 Опубликовано: 30 ноября 2013 Почему мясо такое?((( а я завтра кажется не приду. Я начал пить.
Кнопочка Опубликовано: 30 ноября 2013 Автор Опубликовано: 30 ноября 2013 Мясо хорошее.. супер.. просто оно пока без лука, зелени и риса ) Сина, ты можешь, хоть одну субботу не пить? Одна кастрюля уже готова Завтра 10:30 около ж/д больницы.. не опаздывайте 2
Android788 Опубликовано: 30 ноября 2013 Опубликовано: 30 ноября 2013 Dostlar men sabah bir basha merdekan trasinda gozleyecem sizi. 11:00 da evden cixacam. Menim mashin uje doludur. Shehere gelmeyin menasi yoxdur. Vopshim zenglesherik 3
Vako Опубликовано: 30 ноября 2013 Опубликовано: 30 ноября 2013 Dostlar men sabah bir basha merdekan trasinda gozleyecem sizi. 11:00 da evden cixacam. Menim mashin uje doludur. Shehere gelmeyin menasi yoxdur. Vopshim zenglesherik Ok hermanito c u over there 3
Кнопочка Опубликовано: 1 декабря 2013 Автор Опубликовано: 1 декабря 2013 (изменено) Акция закончилась.. все свои мысли я напишу позже.. дам отчет и все.. думаю, больше акций с вами делать не буду.. те кто хочет помогать, знают мой номер Изменено 1 декабря 2013 пользователем Кнопочка 7
Android788 Опубликовано: 1 декабря 2013 Опубликовано: 1 декабря 2013 3 mushketyora tshekkurler. Gozel ve yorgun gun oldu. 4
FRHD Опубликовано: 1 декабря 2013 Опубликовано: 1 декабря 2013 Dostlar, halal olsun!Әfsuslar olsun ki, bu dәfә sizә qatıla bilmәdim.Hәll etmәli olduğum bәzi mәsәlәlәr var idi.Növbәti dәfә sizlә olacam, İnşAllah. 2
Android788 Опубликовано: 1 декабря 2013 Опубликовано: 1 декабря 2013 Dostlar, halal olsun!Әfsuslar olsun ki, bu dәfә sizә qatıla bilmәdim.Hәll etmәli olduğum bәzi mәsәlәlәr var idi.Növbәti dәfә sizlә olacam, İnşAllah.Novbeti defe olmayacaq Ferhad. Sebeb aydindir. 200nefere yemeyi Vako ve yaxini, Men, Xaliq ve oglu, hem hediyyeleri ve hemde yemek+meyveleri paylamishiq. Eve gelib lesh dushub yixilib yatmisham paltarnan. 3
FRHD Опубликовано: 1 декабря 2013 Опубликовано: 1 декабря 2013 (изменено) Novbeti defe olmayacaq Ferhad. Sebeb aydindir. 200nefere yemeyi Vako ve yaxini, Men, Xaliq ve oglu, hem hediyyeleri ve hemde yemek+meyveleri paylamishiq. Eve gelib lesh dushub yixilib yatmisham paltarnan.Qardaş, etmisinizsә, bunu savab üçün etmisiniz.Bundan şikayәtlәnmәk lazım deyil.Hәr kәs istәr ki, bu cür savab işlәrә görә yorulsun.Dediyim kimi mәn gәlәcәyimi söz vermәmişdim.Bәzi problemlәr var, onlarla mәşğulam.Әgәr, söz versәydim, ALLAHIN İzni İlә gәlәrdim, İnşAllah. Изменено 1 декабря 2013 пользователем FRHD 11
Android788 Опубликовано: 1 декабря 2013 Опубликовано: 1 декабря 2013 Qardaş, etmisinizsә, bunu savab üçün etmisiniz.Bundan şikayәtlәnmәk lazım deyil.Hәr kәs istәr ki, bu cür savab işlәrә görә yorulsun.Dediyim kimi mәn gәlәcәyimi söz vermәmişdim.Bәzi problemlәr var, onlarla mәşğulam.Әgәr, söz versәydim, ALLAHIN İzni İlә gәlәrdim, İnşAllah.Savabdanda elave xeyriyye uchun. Qocalarin elillerin konlunu almaq uchun. Adam azdigidir Ferhad. Sene zarafat gele biler. Amma 3 cur meyve, terevez, dovga, yemek, hediyyeler. Yenede baxma elave 1-2 nefer mane olmazdi. Nese bitende bu korpusdan o korpusa dashiyirsan ve.s Nese uje otdu kecdi. 3
FRHD Опубликовано: 1 декабря 2013 Опубликовано: 1 декабря 2013 Savabdanda elave xeyriyye uchun. Qocalarin elillerin konlunu almaq uchun. Adam azdigidir Ferhad. Sene zarafat gele biler. Amma 3 cur meyve, terevez, dovga, yemek, hediyyeler. Yenede baxma elave 1-2 nefer mane olmazdi. Nese bitende bu korpusdan o korpusa dashiyirsan ve.s Nese uje otdu kecdi.Qardaş, sәni lap yaxşı başa düşürәm.Amma hәr bir halda hisslәrә qapılıb, kimisә günahlandırmaq olmaz.Sәndә razısansa, heç kәs belә şeydә mәcbur etmәk olmaz.Bundan başqa az adamın iştirakın edәcәyi mәncә әvvәldәn mәlum idi.Odur ki, bu cür tәdbirlәr mütlәq keçirtmәk lazımdır.Savab qazanmaq istәyәn iştirak edәcәk,İnşAllah. 7
Android788 Опубликовано: 1 декабря 2013 Опубликовано: 1 декабря 2013 Qardaş, sәni lap yaxşı başa düşürәm.Amma hәr bir halda hisslәrә qapılıb, kimisә günahlandırmaq olmaz.Sәndә razısansa, heç kәs belә şeydә mәcbur etmәk olmaz.Bundan başqa az adamın iştirakın edәcәyi mәncә әvvәldәn mәlum idi.Odur ki, bu cür tәdbirlәr mütlәq keçirtmәk lazımdır.Savab qazanmaq istәyәn iştirak edәcәk,İnşAllah.Gel sende qazanda, Savabi bolushekde. Sensiz bogazimdan kecmir axi. 2
Khalig Almuradov Опубликовано: 2 декабря 2013 Опубликовано: 2 декабря 2013 (изменено) Qardaş, sәni lap yaxşı başa düşürәm.Amma hәr bir halda hisslәrә qapılıb, kimisә günahlandırmaq olmaz.Sәndә razısansa, heç kәs belә şeydә mәcbur etmәk olmaz.Bundan başqa az adamın iştirakın edәcәyi mәncә әvvәldәn mәlum idi.Odur ki, bu cür tәdbirlәr mütlәq keçirtmәk lazımdır.Savab qazanmaq istәyәn iştirak edәcәk,İnşAllah. Savabdanda elave xeyriyye uchun. Qocalarin elillerin konlunu almaq uchun. Adam azdigidir Ferhad. Sene zarafat gele biler. Amma 3 cur meyve, terevez, dovga, yemek, hediyyeler. Yenede baxma elave 1-2 nefer mane olmazdi. Nese bitende bu korpusdan o korpusa dashiyirsan ve.s Nese uje otdu kecdi. Dostlar gəlin bir birimizin qəlbimizi qırmayaq.Mən dünən bizimlə gələn və istəyibdə gələ bilməyən bütün dostlarımıza təşəkkür edirəm. Fərhad inşaAllah səninlə daha çoox savab işlər görəcik . amma bu forum vasitəsi ilə yox. bu məsələ ilə əlaqədar inşaAllah bir gün Vasif, Ceyhun, Sina və Sən söhbət edərik Изменено 2 декабря 2013 пользователем Khalig Almuradov 4
Рекомендуемые сообщения