Перейти к содержанию

Поездка в дом престарелых

Кнопочка

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Et meselesini Xalig hell edir. Onunla zenglesh..

Опубликовано:

Mal eti neceden alindi? Men 7.50ye tapmiwdim sumuksuz ;)

Vako mən danışmışam uje əla keyfiyyətli exclusive ;) bizim üçün Mööləməmiş dana kəsiləcək ;) 8 azn-ə ...

Vako+1 ;)

Tedbirden sonra teklif edirem bu evente gedek yeyib icmek olacaq (Sina senlikdi), free entrancedi ve en esasi child charity funda pul yigilir

We invite all to the German Christmas Bazaar organized by Germano-Azerbaijan Cultural Center "Kapellhaus". Here, in christmas atmosphere and decarations you can try the real grilled German sausages, potato salad, hot wine, various German sweets, cookies, wafers and chocolate, to participate in raffle with interesting prizes. All proceeds will be donated for the child charity projects in children's homes of Azerbaijan. 

http://citylife.az/content.php?lang=en&past=&discuss=&et=5&pt=&es=&ps=&place=&article=&kids=&n=1&nid=9741

Əla fikirdi. mən araq içmirəm, çaxır içiriəm :) belə edək hər şey sizdən yeyib içmək Azdla məndən ;)

Халиг- 50 манат + 100 (знакомые)  + 40 azn-də dostlardan +

• Yeri var! 1
Опубликовано: (изменено)

Ne pis Azada yukledun)))))))))

Sina məni düz başa düşmədin deyəsən, deyirəm ki, yiyib içməyi siz alırsız biz də yeyirik içirik. ;)

ən çox əziyyət Azadla mənə düşəcək . ;)

Изменено пользователем Khalig Almuradov
  • Yeri var! 1
Опубликовано:

Azad deyesen getmir hech

Meeeeennn ccoooooox yorulmushaaaaaam....

• Yeri var! 2
Опубликовано:

Приготовление идет полным ходом..

post-12737-0-62537900-1385824688_thumb.j

post-12737-0-96670100-1385824724_thumb.j

• Yeri var! 5
Опубликовано:

Почему мясо такое?((( а я завтра кажется не приду. Я начал пить.

Опубликовано:

Мясо хорошее.. супер.. просто оно пока без лука, зелени и риса :))

Сина, ты можешь, хоть одну субботу не пить? :(

Одна кастрюля уже готова :)

Завтра 10:30 около ж/д больницы.. не опаздывайте

post-12737-0-09021900-1385833692_thumb.j

• Yeri var! 2
Опубликовано:

Dostlar men sabah bir basha merdekan trasinda gozleyecem sizi. 11:00 da evden cixacam. Menim mashin uje doludur. Shehere gelmeyin menasi yoxdur. Vopshim zenglesherik

• Yeri var! 3
Опубликовано:

Dostlar men sabah bir basha merdekan trasinda gozleyecem sizi. 11:00 da evden cixacam. Menim mashin uje doludur. Shehere gelmeyin menasi yoxdur. Vopshim zenglesherik

Ok hermanito c u over there ;)

• Yeri var! 3

Акция закончилась.. все свои мысли я напишу позже.. дам отчет и все.. думаю, больше акций с вами делать не буду.. те кто хочет помогать, знают мой номер

post-12737-0-50470500-1385897724_thumb.j

Изменено пользователем Кнопочка
  • Yeri var! 7
Опубликовано:

Dostlar, halal olsun!

Әfsuslar olsun ki, bu dәfә sizә qatıla bilmәdim.

Hәll etmәli olduğum bәzi mәsәlәlәr var idi.

Növbәti dәfә sizlә olacam, İnşAllah.

• Yeri var! 2
Опубликовано:

Dostlar, halal olsun!

Әfsuslar olsun ki, bu dәfә sizә qatıla bilmәdim.

Hәll etmәli olduğum bәzi mәsәlәlәr var idi.

Növbәti dәfә sizlә olacam, İnşAllah.

Novbeti defe olmayacaq Ferhad. Sebeb aydindir. 200nefere yemeyi Vako ve yaxini, Men, Xaliq ve oglu, hem hediyyeleri ve hemde yemek+meyveleri paylamishiq. Eve gelib lesh dushub yixilib yatmisham paltarnan.

• Yeri var! 3

Novbeti defe olmayacaq Ferhad. Sebeb aydindir. 200nefere yemeyi Vako ve yaxini, Men, Xaliq ve oglu, hem hediyyeleri ve hemde yemek+meyveleri paylamishiq. Eve gelib lesh dushub yixilib yatmisham paltarnan.

Qardaş, etmisinizsә, bunu savab üçün etmisiniz.Bundan şikayәtlәnmәk lazım deyil.

Hәr kәs istәr ki, bu cür savab işlәrә görә yorulsun.

Dediyim kimi mәn gәlәcәyimi söz vermәmişdim.Bәzi problemlәr var, onlarla mәşğulam.

Әgәr, söz versәydim, ALLAHIN İzni İlә gәlәrdim, İnşAllah.

Изменено пользователем FRHD
  • Yeri var! 11
Опубликовано:

Qardaş, etmisinizsә, bunu savab üçün etmisiniz.Bundan şikayәtlәnmәk lazım deyil.

Hәr kәs istәr ki, bu cür savab işlәrә görә yorulsun.

Dediyim kimi mәn gәlәcәyimi söz vermәmişdim.Bәzi problemlәr var, onlarla mәşğulam.

Әgәr, söz versәydim, ALLAHIN İzni İlә gәlәrdim, İnşAllah.

Savabdanda elave xeyriyye uchun. Qocalarin elillerin konlunu almaq uchun. Adam azdigidir Ferhad. Sene zarafat gele biler. Amma 3 cur meyve, terevez, dovga, yemek, hediyyeler. Yenede baxma elave 1-2 nefer mane olmazdi. Nese bitende bu korpusdan o korpusa dashiyirsan ve.s Nese uje otdu kecdi.

• Yeri var! 3
Опубликовано:

Savabdanda elave xeyriyye uchun. Qocalarin elillerin konlunu almaq uchun. Adam azdigidir Ferhad. Sene zarafat gele biler. Amma 3 cur meyve, terevez, dovga, yemek, hediyyeler. Yenede baxma elave 1-2 nefer mane olmazdi. Nese bitende bu korpusdan o korpusa dashiyirsan ve.s Nese uje otdu kecdi.

Qardaş, sәni lap yaxşı başa düşürәm.Amma hәr bir halda hisslәrә qapılıb, kimisә günahlandırmaq olmaz.Sәndә razısansa, heç kәs belә şeydә mәcbur etmәk olmaz.Bundan başqa az adamın iştirakın edәcәyi mәncә әvvәldәn mәlum idi.Odur ki, bu cür tәdbirlәr mütlәq keçirtmәk lazımdır.Savab qazanmaq istәyәn iştirak edәcәk,İnşAllah.

• Yeri var! 7
Опубликовано:

Qardaş, sәni lap yaxşı başa düşürәm.Amma hәr bir halda hisslәrә qapılıb, kimisә günahlandırmaq olmaz.Sәndә razısansa, heç kәs belә şeydә mәcbur etmәk olmaz.Bundan başqa az adamın iştirakın edәcәyi mәncә әvvәldәn mәlum idi.Odur ki, bu cür tәdbirlәr mütlәq keçirtmәk lazımdır.Savab qazanmaq istәyәn iştirak edәcәk,İnşAllah.

Gel sende qazanda, Savabi bolushekde. Sensiz bogazimdan kecmir axi. 

• Yeri var! 2

Dostlar gəlin bir birimizin qəlbimizi qırmayaq.

Mən dünən bizimlə gələn və istəyibdə gələ bilməyən bütün dostlarımıza təşəkkür edirəm.

Fərhad inşaAllah səninlə daha çoox savab işlər görəcik . amma bu forum vasitəsi ilə yox. bu məsələ ilə əlaqədar inşaAllah bir gün Vasif, Ceyhun, Sina və Sən söhbət edərik

Изменено пользователем Khalig Almuradov
  • Yeri var! 4
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...