Перейти к содержанию

Sonata 062

Hesen

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:
aha 1 denedir. ozde uzu asagidi. eyni colden baxanda gorsenmir hec ne. 2 yeni qazan lazimdi. oz qazanini istifade etmiyecem yeqinki )

Eger deyishilsei olsa onu meslehetleshmek lazimdir. 1 eded qazan qoyubda iki yere bolmek olar ki, ikisindende tustu cixsin. veya 1 yere bolub, 2-cisini obmanka kimi baglamaq. Chunki senin mashina 1 qazan hesablanibsa ancaq profsisional deye bilerki 2 qazan qoymaq olar ya yox. 1 a qeliz sualdir amma tanish adam var ki, ehaust sistemleri ile meshguldur.

Опубликовано:
Eger deyishilsei olsa onu meslehetleshmek lazimdir. 1 eded qazan qoyubda iki yere bolmek olar ki, ikisindende tustu cixsin. veya 1 yere bolub, 2-cisini obmanka kimi baglamaq. Chunki senin mashina 1 qazan hesablanibsa ancaq profsisional deye bilerki 2 qazan qoymaq olar ya yox. 1 a qeliz sualdir amma tanish adam var ki, ehaust sistemleri ile meshguldur.

maraqlanariq. men bele 1 2 yerden maraqlanmisam. babekde turk ustalar var. Emre abi :D dediki elemek olar problemsiz. meni qorxudan yegane sey arxa bamperi seliqeli kesile bilecek ya yox. hec inanmiram o meseleye neyese gore (

Опубликовано:
maraqlanariq. men bele 1 2 yerden maraqlanmisam. babekde turk ustalar var. Emre abi :D dediki elemek olar problemsiz. meni qorxudan yegane sey arxa bamperi seliqeli kesile bilecek ya yox. hec inanmiram o meseleye neyese gore (

en salamati onu ayrica almaq

Опубликовано:
en salamati onu ayrica almaq

deyisim ayrisini alim ? eslinde tapmaq ola, ela olar. ama hem cetin tapila, cunki bize getirilmir ele sonata lar. tapilsa bele baha olacaq (

Опубликовано:

bu wekilden sonra dumannilari deyismek qerarindan vaz kecdim. 2012 & 2013 Sonata

Feel the difference :D

d20e668cdac7.jpg

• Yeri var! 1
Опубликовано: (изменено)

Bir dənəli gəlirsə, iki yerə bölmək mühərrikə heç bir ziyan etmir. Rahatlıqla iki qazan qoymaq olar, sadəcə altda yeri olmalıdır.

Arxa bamperi səliqəli kəsə bilməyin yolu var. Yaxşı usta tapıb, elətdirmək olar. Mövcud olan yerin eskizini çıxarırlar, ölçürlər, rahatlıqla ikinci yeri açırlar, olur orijinal kimi.

Изменено пользователем Wa1do
Опубликовано:
sagligla :)

cox sagol 

Bir dənəli gəlirsə, iki yerə bölmək mühərrikə heç bir ziyan etmir. Rahatlıqla iki qazan qoymaq olar, sadəcə altda yeri olmalıdır.

Arxa bamperi səliqəli kəsə bilməyin yolu var. Yaxşı usta tapıb, elətdirmək olar. Mövcud olan yerin eskizini çıxarırlar, ölçürlər, rahatlıqla ikinci yeri açırlar, olur orijinal kimi.

hee maraqlanib kesdirmek lazimdi. insallah olacaq 

Опубликовано:
hee maraqlanib kesdirmek lazimdi. insallah olacaq 

Necə kəsildiyini oxumuşam, şəkilləri də var idi. Ola bilsin Petya edə bilər, amma dirəşən yerdə özün də edə bilərsən. Sadəcə bamper maşının üstündən çıxanda, rahatdı. Çıxış sistemini isə rahatlıqla iki yerə bölə bilərsən, heç bir ziyanı olmayacaq.

• Yeri var! 2
Опубликовано:
Necə kəsildiyini oxumuşam, şəkilləri də var idi. Ola bilsin Petya edə bilər, amma dirəşən yerdə özün də edə bilərsən. Sadəcə bamper maşının üstündən çıxanda, rahatdı. Çıxış sistemini isə rahatlıqla iki yerə bölə bilərsən, heç bir ziyanı olmayacaq.

eksine ancaq xeyri ola biler!!!! 

• Yeri var! 1

Sene pasadka deyirem eee :D

Изменено пользователем AVTOMANYAK
  • Yeri var! 2
Опубликовано:
Sene pasadka deyirem eee :D

bu videonu 1ci defe gorende deli olmusdum :D menim masinim bu qeder asagi olmasada, bizim yollarda men de qarsilasiram bele problemlerle  :(

eksine ancaq xeyri ola biler!!!! 

mende ele esitmisdim. hetta deyilene gore 10 - 15 at gucu artir _

• Yeri var! 1
Опубликовано:
bu videonu 1ci defe gorende deli olmusdum :D menim masinim bu qeder asagi olmasada, bizim yollarda men de qarsilasiram bele problemlerle   :(

Eh bizim yollardan danishma :( Diskleri deyishmek fikrin yoxdur?

Опубликовано:
Eh bizim yollardan danishma :( Diskleri deyishmek fikrin yoxdur?

valla diskilerimden raziyam eslinde :) deyisesi olsam da ele seyler istiyiremki biraz cetin tapila. ya vossen cv3 ( ele bu videodaki kimi), ya da azeranin 19 diskileri var. oda pis ideya deyil. sadece heleki her 2si elcatmazdi :(

• Yeri var! 1
bu videonu 1ci defe gorende deli olmusdum :D menim masinim bu qeder asagi olmasada, bizim yollarda men de qarsilasiram bele problemlerle   :(

10-15 at gucu ag eleme sende. 2-3 olar. Eger kollektordan tutma hamsi deyishirse ozaman he 10-15 vere bilir. Men ozumkunde qerara geldim ki, rezanotoruda gotuzdurum.

Azera zad qoy qiraga sanballi birshey lazimdir. ele Vossen, Tomason, Rays kimi brendlerden

Изменено пользователем Android788
Опубликовано:
10-15 at gucu ag eleme sende. 2-3 olar. Eger kollektordan tutma hamsi deyishirse ozaman he 10-15 vere bilir. Men ozumkunde qerara geldim ki, rezanotoruda gotuzdurum.

:D valla men Emre abinin yalancisiyam :D 2 - 3 de olsa qenimetdi ) elemek lazimdi !

Опубликовано:

Deyiwmek istesen Genesis kupe-nin diskilerine deyiw

Опубликовано:
Deyiwmek istesen Genesis kupe-nin diskilerine deyiw

hee o da cox qesey diskidi. ama yeqinki hele bu diskiynen davam edecem )

Опубликовано:

masinda coxdandi bele bi problem var. problem deyendeki, pasatka verenden sonra arxa tekerler eyilib. basi iceridi. hec xosuma gelmir, cox eyri gorsenir :( neyniye bilerem buna ? ne meslehet gorursuz ?

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...