Популярный пост Android788 Опубликовано: 22 мая 2013 Автор Популярный пост Опубликовано: 22 мая 2013 (изменено) Imkan tapan kimi gelecem sene komek elemeye ))) Xususi olaraq senin xetrine, tut gelsun Bugunki hesabat...! 1. Getdim Shaganda-Shuveleden ishlerimi hell etdim ve bir basha baga 2. Baqaji boshaldib deshiklerin deqiq hardan cixacagi uchun olchuler goturdum, Mene lazimdir 5 deshik 3. ilk novbede havabalonunun su axari uchun arxa hisseye 6mm lik demir sverlosu ile deshik acdim. (Shekil N 1, N 2) 4. Qizim imkan vermedi " Ata sen nenisen?" "Desirsen?" "Niye desirsen oyani?" "Elin qanadiii?" mindirdim onuda baqaja oturub baxir mene))))) Ushaqlar goz bebeyimiz 5. Podushkalara gedecek deshikler en onemli idi. Onlarinda yerlerini goze yari olcdum ve deshdim. 6. Esas releni diktin uzerine bagladim (Shekil N 3) 7. Balondan Mainfolda geden shlanki diktin alti ile cekdim seliqeli olsun(Shekil N 4) 8. Kompressorun ve balona geden shlanklarin duz qalmasi uchun, kenarlardan mashinin korpusuna Zajim ile sixdim duz dayansin(Shekil N5) 9. Mainfoldun kabelini kecirdim ve bagladim (Shekil N8) 10. 1 qab kopuk duzeltdim ve sistemi she saldim, baglanti yerleri kopuk vrurub hava buraxmamagini yoxladim. All System OK! (Shekil N6, N7 N9) Изменено 22 мая 2013 пользователем Android788 15 Цитата
Android788 Опубликовано: 22 мая 2013 Автор Опубликовано: 22 мая 2013 Ishlerimden qalir tek shlanklari ireli cekmek ve Podushkalari ustanovka etmek i vsyo. Amma meni maraqlandiran 2 sual var. Shlanklari hara ile aparim? 1. Qlushitel istilik qoruyucusunun ustun ile 2. Yan yubkalarin ici ile 3. Tormoz shlanklarinin yani ile 4. bilmirem Pnevmani qurashdirdigim gun mashini bele sureum yoxsa nece? 1 Цитата
Phobia Опубликовано: 22 мая 2013 Опубликовано: 22 мая 2013 рядом с тормозными магистралями, ибо завод не дурак если их так проложил 1 Цитата
Android788 Опубликовано: 22 мая 2013 Автор Опубликовано: 22 мая 2013 рядом с тормозными магистралями, ибо завод не дурак если их так проложилBilirsen onlarin borular demirdendir, amma bu mohkem plastikadandir. Qorxuram, dashdan kesekden. ya yulgul vari alti deyse zedelenmeyinden qorxuram ki, piiiiissss hava buraxar. yubkalar eledirki herterefden baglidir ora neyinse deymeyi mumkun deyil eger sene kimsen yandan mohkem deymese. Allah uzaq elesin. Yeni dushuncemde bunlardir Цитата
Phobia Опубликовано: 22 мая 2013 Опубликовано: 22 мая 2013 если ты так боишься их повредить, то можешь их пустить по еще одной трубе (внутри нее), хотя если внутри порогов (юбка) меньше проблем то это тоже вариант. 1 Цитата
Android788 Опубликовано: 23 мая 2013 Автор Опубликовано: 23 мая 2013 если ты так боишься их повредить, то можешь их пустить по еще одной трубе (внутри нее), хотя если внутри порогов (юбка) меньше проблем то это тоже вариант.Ok eger deyek bashqa borunun icine salib apardim, yenede tormuz shlanklarinin yaninda ancaq 1 shlankliq yer var. Bele ede bilerem. Ordaki shlanklarin stoykalari varda. bir 12-lik shlankin icine salim aparim ve stoykalarda shlanki kesim ve zajim ile stoykaya baglayim sonra yene shlank ile obiri stoykaya qeder ki, zedelene bilen yerleri qoruyum. Stoykalardan qorxum yoxdur hemde 12-lik shlank ora omurboyu girmez.. Tormuz shlanklarinin yani ile cox rahatdir mene achigi. paroql;ar ile ise cetindir cunki, shlanki ordan kecirtmek uchun meftil atmaliyam shlankin bashina baglayib dartmaliyam. Sokmek variant deyil. soksem ish coxalir. Цитата
AvtozavR Опубликовано: 23 мая 2013 Опубликовано: 23 мая 2013 Ishlerimden qalir tek shlanklari ireli cekmek ve Podushkalari ustanovka etmek i vsyo. Amma meni maraqlandiran 2 sual var. Shlanklari hara ile aparim? 1. Qlushitel istilik qoruyucusunun ustun ile 2. Yan yubkalarin ici ile 3. Tormoz shlanklarinin yani ile 4. bilmirem Pnevmani qurashdirdigim gun mashini bele sureum yoxsa nece? Eksine gabagini sal axrasini galdir, butun Bakida soz sohbet sebeb olacaqsan onda 1 Цитата
Android788 Опубликовано: 23 мая 2013 Автор Опубликовано: 23 мая 2013 Eksine gabagini sal axrasini galdir, butun Bakida soz sohbet sebeb olacaqsan onda Teze sohbet cixacaq, sonra hami bashlayacaq menim kimi etmeye)))) 2 Цитата
Rzazade Опубликовано: 23 мая 2013 Опубликовано: 23 мая 2013 (изменено) Teze sohbet cixacaq, sonra hami bashlayacaq menim kimi etmeye)))) 100 % hacana hazir olacaq ? inshALLAH bele edersen Изменено 23 мая 2013 пользователем Rzazade 1 Цитата
Android788 Опубликовано: 23 мая 2013 Автор Опубликовано: 23 мая 2013 100 % hacana hazir olacaq ? inshALLAH bele edersen Sabah isteyirem podushqalari qoydurum. Eger vaxt olmasa birigun ve bazar gunu hell edecem 1 Цитата
093 Опубликовано: 24 мая 2013 Опубликовано: 24 мая 2013 brat ela halaldi sene,negeder hercin cixdi?sorry temani bawdan ayaga oxuya bilmirem iwda,imkan varsa cvb ver 1 Цитата
Android788 Опубликовано: 24 мая 2013 Автор Опубликовано: 24 мая 2013 (изменено) brat ela halaldi sene,negeder hercin cixdi?sorry temani bawdan ayaga oxuya bilmirem iwda,imkan varsa cvb ver Cox sag ol. Xercim cixdida normal cixdi. Bakida tuning atelyelerin qoydugundan duz 50% ucuz cixdi onu deyim. Изменено 24 мая 2013 пользователем Android788 2 Цитата
Wa1do Опубликовано: 24 мая 2013 Опубликовано: 24 мая 2013 Hazır olmasını səbrsizliklə gözləyirəm. 1 Цитата
093 Опубликовано: 24 мая 2013 Опубликовано: 24 мая 2013 mene maraglidi nivaya tel arxaya goymag mene necya bawa geler( Цитата
Android788 Опубликовано: 24 мая 2013 Автор Опубликовано: 24 мая 2013 Hazır olmasını səbrsizliklə gözləyirəm. Proces gedir.......... Sabaha hazir olmalidir ustanin ndediyine gore 3 Цитата
Wa1do Опубликовано: 24 мая 2013 Опубликовано: 24 мая 2013 Proces gedir.......... Sabaha hazir olmalidir ustanin ndediyine gore Teaser tipli video çək, gecəylə yerləşdir. Цитата
Rashka Опубликовано: 24 мая 2013 Опубликовано: 24 мая 2013 Ceka indi ustanin yaninda))))Bagiwla telesiyirdim,yaniva gele bilmedim 1 Цитата
Популярный пост Android788 Опубликовано: 24 мая 2013 Автор Популярный пост Опубликовано: 24 мая 2013 (изменено) Ceka indi ustanin yaninda))))Bagiwla telesiyirdim,yaniva gele bilmedim Sen meni gordun ustabain yaninda? ne yaxshiki gelmemisen, chunki ele indi eve gelmishem, Saat 2-nin yarisi bitirdik ve 2de qarajdan cixdiq. Indi eve chatmisham olurem leshem. Hormetli forumcanlar. Buda size bugunki cooooox agior gunden olan reportajim. Bugun barede Teserufatlarinizi ve Like-larinizi esirgemeyin Forum Admini forum uchun mashin ala bilir ve mende forum uchun pnevmatik Mazda Atenza yigiram. Fikir ve desteklerinizi gozleyirem. buda sizler uchun 1-ci 10 shekil Pnevmatik sheklini sabah qoyacam, qoy maraqli olsun))))) Изменено 24 мая 2013 пользователем Android788 15 Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.