Перейти к содержанию

Project: 2103 Blue Bird

MagerramoFF

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

а ее хозяин по моей руке , совсем запустил ее

• Yeri var! 3
Опубликовано: (изменено)

купил чтобы в гараже гнила? где обновки, фотки, ня билим ковыряйся что либо делай да в машине , ато совсем забыли про нее , как вот ты так делаеш немогу да я)))

Все будет мой брат, заняты ремонтом квартиры, 5 6 гюня башлыйаджам)

P.S. Вам нравятся?

d97c4eu-960.jpg

7c3b08s-960.jpg

87c3b08s-960.jpg

Изменено пользователем MagerramoFF
  • Yeri var! 5
Опубликовано:

Купил ПТФ СССР, есть идея обратной стороной прилепить их (Старая мода СССР) 

post-4633-0-99869200-1370960559_thumb.jp

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Shekiller cox xoshumuza gelir eger sende ele zanijeniya elesen coooooox xoshumuza geler :)

Опубликовано:

Shekiller cox xoshumuza gelir eger sende ele zanijeniya elesen coooooox xoshumuza geler :)

men hele zanijeniya elemiyejem :) men krishani nezerde tutmushdum ag olan hisseni.

Опубликовано:

men hele zanijeniya elemiyejem :) men krishani nezerde tutmushdum ag olan hisseni.

Ok, Amma Krishaya gelende men YOX deyirem

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Ok, Amma Krishaya gelende men YOX deyirem

men ancaq pnevma eliyib hele endire bilerem, kesib dograsam qaraja girmez.

Koja fason vinil var, elemey olar onnan ;)

ha gormushem onlari, на линкольнах псевдо кожа стоял

Опубликовано:

Elchin zanijenik ele de) кстати а мне понравилось идея с белой крышей

• Yeri var! 2
Опубликовано:

men ancaq pnevma eliyib hele endire bilerem, kesib dograsam qaraja girmez.

ha gormushem onlari, на линкольнах псевдо кожа стоял

Qoydabeeee. ele bizde onu isteyirikde bakida ilk kalsika Pnevmada, zvuchit ne ploxo ;)

Опубликовано:

Elchin zanijenik ele de) кстати а мне понравилось идея с белой крышей

Заниженник будет е просто пневмойнан хочу. А так бунлары кесмек олар на время потом новые куплю и сделаю норм посадку.

Идея с белой крышей будет но позже когда так надоест она))

Кстати говоря машина прыгает, ни миллиметр ровно не едет когда такая занижения. 

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Qoydabeeee. ele bizde onu isteyirikde bakida ilk kalsika Pnevmada, zvuchit ne ploxo ;)

Russkoyazichni olmusanha sende) translit ;)
  • Yeri var! 1
Опубликовано:

Russkoyazichni olmusanha sende) translit ;)

Kinoda eshitmishem "Звучит не плохо " ;)

Опубликовано:

2 dene qum meshoku qoysam stoyka hele olajaq pochti :D

Опубликовано:

Elchin, men mashini endirende orda requlyator var idi ki, yumshaqligi ve shostkiliyi tenzim edirsen, men novichok kimi qoydum lap yumshaga ve mashin keci kimi tullanirdi amma pambiq kimi yumshaq idi. sonra bir az azaltdim, az ferqt etdi, sonra tam jostki edib 3 rezba qaytardim ve saxladim, indi tam yumshaq ve jostkidir, duzgun tenzim etmek lazimdir sadece

• Yeri var! 1
Опубликовано: (изменено)

mesok goyma , bilmirem jigulide necedi amma men 24 de kubik goyurdum ve en cox 100 km surenden sonra  kubiklari chardandan sonra dali yatti  ve tehmini 1-2 hefte yatig galdi amma duzelenden sonra da o resoru sahliyan rezinler catadigina gore bagajnika bir sey goyan kimi yada arhada bir adam oturan kimi arhadan rezin sesi gelmeye basdiyirdi helebil 09 un torpedasinin sesi gelirdi .))

Изменено пользователем 1923
  • Yeri var! 1
Опубликовано:

Ag krisha elama!

Niya?

mesok goyma , bilmirem jigulide necedi amma men 24 de kubik goyurdum ve en cox 100 km surenden sonra  kubiklari chardandan sonra dali yatti  ve tehmini 1-2 hefte yatig galdi amma duzelenden sonra da o resoru sahliyan rezinler catadigina gore bagajnika bir sey goyan kimi yada arhada bir adam oturan kimi arhadan rezin sesi gelmeye basdiyirdi helebil 09 un torpedasinin sesi gelirdi .))

Jiqulide resor yoxdu, arxada 2 nefer oturanda arxasi tekere kimi yatir, prujinler kohnedi deye yumshaqdi.

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...