Перейти к содержанию

Project: 2103 Blue Bird

MagerramoFF

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:
100 faiz, pnevma zor sheydi..

Klip ishine Fariz baxir :) Fotoset, video Farizlikdi, bu mashina 50 faiz can qoymushamsa o biri 50 faizi Fariz qoyub tak shto bu mashin hemde Farizin sayilir :)

Fariz deyir menlik deyil axi(((( Mende istemishdim yay uchun bir farsaj 7 cekdirim. Amma fotoset Fariz & Uzi lik olacaq.

• Yeri var! 1
Опубликовано:
Fariz deyir menlik deyil axi(((( Mende istemishdim yay uchun bir farsaj 7 cekdirim. Amma fotoset Fariz & Uzi lik olacaq.

551 Farizindi :)

• Yeri var! 2
Опубликовано:
551 Farizindi :)

gormemishem, sende nese varsa info goster baximda. ne olar?! :botanik:

Опубликовано:
gormemishem, sende nese varsa info goster baximda. ne olar?! :botanik:

na infosu ?)) Derem bu mashin Farizin emeyi oldugu uchun onunda sayilir :)

• Yeri var! 2
Опубликовано:
na infosu ?)) Derem bu mashin Farizin emeyi oldugu uchun onunda sayilir :)

Aha onu basha dushdum, video cekmeyi deyirdim. Chunki Fariz demishdi biz video cekmirik, ancaq fotoset. Ok,

Heyifki cekmirler, men cox isteyerdim.

Опубликовано:

Video chekmeye ne varki, prosto onu sora montaj elemey varda.. sohbet onnan gedir:) Yani shakila yonelmish adamlar videoya elede fikir vermirler.

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Тагирову скажете он снимет вам видео)

• Yeri var! 2
Опубликовано:
Тагирову скажете он снимет вам видео)

Я не горю желанием снять видео брат) 

Опубликовано:
Ну вдругдаа)

Orxan demishdi mene instagramda :)  Mene shekil besdi heleki :)

Опубликовано:

Диски я бы покрасил в белый мат. Точно в цвет флипперов :zor:

bu mashina 50 faiz can qoymushamsa o biri 50 faizi Fariz qoyub tak shto bu mashin hemde Farizin sayilir :)

:kiss:

• Yeri var! 4
Опубликовано:

если надумаешь покрасить в белый цвет обязательно свяжись с Арифом - BV 708, он очень грамотно и эффективно их покрасил.

• Yeri var! 2
Опубликовано:
если надумаешь покрасить в белый цвет обязательно свяжись с Арифом - BV 708, он очень грамотно и эффективно их покрасил.

ok спасибо)

Опубликовано:

Gorulecek ishlerde Ugurlar ve ancaq ugurlar! Mene gore nese olsa. No rpoblem 24/7 vaxt haziram!

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Наклеить наклейки багажника ---- Nece nakleyka bilmek olar?

Опубликовано:
Gorulecek ishlerde Ugurlar ve ancaq ugurlar! Mene gore nese olsa. No rpoblem 24/7 vaxt haziram!

Chox sagol qardash :)

mashin adamin gozune girir lap))

yolda, nese sorushub eliyiller?

Eshi onnan danishma e.. Diyanmaq olur ki, adamin beynin yeyirler.. Gic gic suallarnan) Bir dene normal adam normal yaxinlashmir..

• Yeri var! 2
Опубликовано:

bir soz sorushum , 06 dan buna peredelkaya na gadar xarci var?misal ucunsandanda ki kimi

• Yeri var! 4
Опубликовано:
bir soz sorushum , 06 dan buna peredelkaya na gadar xarci var?misal ucunsandanda ki kimi

nemoqudaaa)))) 

Brat, bir leksus verdim bunu yigdilar 06dan 03a oldu amalli bashdi 03 biyabir olasan sani :D

• Yeri var! 1
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...