Перейти к содержанию

Thirty nine - nine six nine

Alishka

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:
Альпинам свое место ОЗ свое

Разные вещи... Альпы 19

Ты их купил,?

Альпина на м пакете это так же как

Брабус на АМГ пакете )))

• Yeri var! 2
Опубликовано:
Ты их купил,?

Альпина на м пакете это так же как

Брабус на АМГ пакете )))

Олсун да. Старые Альпы и плюс 19 летом будет чики чики смотреться....юнгюль уроним и все будет как надо

• Yeri var! 2
Опубликовано:

Олсун да, истямийянин прищики чыхсын

• Yeri var! 4
Опубликовано:
Олсун да, истямийянин прищики чыхсын

Любой вахт аздырмаг не проблема. Покатаюсь посмотрим как будет летом

Опубликовано:
alpina disklar uraydi onun yerni hecna vermir !

Alpinanin oz yeri

M5 in oz yeri

Oz MAE -nin oz yeri

Vossenin oz yeri -)))

• Yeri var! 1
Опубликовано:
Alpinani neynirsen OZ olannan sora ? ))

Demeli siz R19 original 3500 euro qiymeti olan Breyton qoyub Alpina ve OZ kimi  adi diskleri secdiniz ... As you please it is your choice .

post-12516-0-70210000-1361384495_thumb.j

Опубликовано:

Breyton вообще тут причем???? Пусть лап 5000 стоить будет.

Разговора про Breyton не было

• Yeri var! 3
Опубликовано:
Breyton вообще тут причем???? Пусть лап 5000 стоить будет.

Разговора про Breyton не было

Duzdu sohbet olmayib ,bu disk hagginda men yazdim , cunki hesab eledim ki OZ ve Alpina kimi dikslerden Bakida 100  ve yaxud cox olanda en azindan Bakida men bu diksden 3 ne rast gelmisem , neinki men BMW clubdan olan usaglarda buna rast gelmeyibler, beledeki indi internet dunyasidi search google for breyton you will see

Sence nece qiymet bahadisa demeli desevoy maldi ili kak ? Bahadisa demeli keyfiyetli di de

O basga mesele ki konkret bir masina 5 minlik disk yarasmaz ,250 manatliq disk yarasar

Опубликовано:

BBS hamisinan yaxshidir )) 
ve? )))
Volk onnanda yaxshidir )))
Breyton diskleriviz mubarekdi gewengdir, movzu acin lap yaxinan baxag

• Yeri var! 2
Опубликовано: (изменено)
Изменено пользователем Alishka 969
  • Yeri var! 3
Опубликовано:
BBS hamisinan yaxshidir )) 

ve? )))

Volk onnanda yaxshidir )))

Breyton diskleriviz mubarekdi gewengdir, movzu acin lap yaxinan baxag

Tural

Allah senin kimi oglani bize cox gormesin , hemise hazircavab ve sebrli birisen calisirsan konflikt olmasin ,bax ele buna gore de sene respect .

Amma eslinde Breyton olsa bele de bilsen ki men bu disklerden izbavitsa olmaga calisirdim, cunki R18 surmek heqiqeten cetin idi menim ucun. (by the way bu menim kohne masinimin sekilidi e46 ele onun da ustunde gelmisdi)

Aliska o ki galdi senin commentina ;

ADV 1 otdelni temadi ,onun yaninda BBS ve Breyton igruskadi !

O ki galdi masina alib goymag ,ay brat neinki alib goymag  men umumiyyetle R17 diskeden o terefe gebul eleye bilmirem , bizim yollar kimi yerde neinki R19 hettda R18 da surmek terefdari deyilem .Amma sen saydigini say gor felek ne sayir : Qardash qismetden bu diskden gaca gaca yene mene bu disklerle masin qismet olacaq:), amma neynemek olar Allahin qederi

Опубликовано: (изменено)
Tural

Allah senin kimi oglani bize cox gormesin , hemise hazircavab ve sebrli birisen calisirsan konflikt olmasin ,bax ele buna gore de sene respect .

Amma eslinde Breyton olsa bele de bilsen ki men bu disklerden izbavitsa olmaga calisirdim, cunki R18 surmek heqiqeten cetin idi menim ucun. (by the way bu menim kohne masinimin sekilidi e46 ele onun da ustunde gelmisdi)

Aliska o ki galdi senin commentina ;

ADV 1 otdelni temadi ,onun yaninda BBS ve Breyton igruskadi !

O ki galdi masina alib goymag ,ay brat neinki alib goymag  men umumiyyetle R17 diskeden o terefe gebul eleye bilmirem , bizim yollar kimi yerde neinki R19 hettda R18 da surmek terefdari deyilem .Amma sen saydigini say gor felek ne sayir : Qardash qismetden bu diskden gaca gaca yene mene bu disklerle masin qismet olacaq:), amma neynemek olar Allahin qederi

Söz yox. R16 nin komfortunun R18 və R19 verə bilməz. Amma bir şey də deyim hər şey oyrəşməkdən asılıdı.

Səbr, ehtiyatli sürüş R18 və R19 bizim günlərdə Azərbaycan yollarinda real edir

Sənin maşının Breyton diskləri ilə gəlməyi sözsüz ki üstün cəhətdi

Bezsən satıb istədəiyin R17 (misal üçün M parallel R17 ) qoya bilərsən

Amma düzü mən satmazdım (tem bolee sənin xoşuna da gəlir o disklər)

1 komplekt R17 al M paketin stock disklərini , R19 da saxla yaya

Изменено пользователем Alishka 969
  • Yeri var! 2
Опубликовано:
Söz yox. R16 nin komfortunun R18 və R19 verə bilməz. Amma bir şey də deyim hər şey oyrəşməkdən asılıdı.

Səbr, ehtiyatli sürüş R18 və R19 bizim günlərdə Azərbaycan yollarinda real edir

Sənin maşının Breyton diskləri ilə gəlməyi sözsüz ki üstün cəhətdi

Bezsən satıb istədəiyin R17 (misal üçün M parallel R17 ) qoya bilərsən

Amma düzü mən satmazdım (tem bolee sənin xoşuna da gəlir o disklər)

1 komplekt R17 al M paketin stock disklərini , R19 da saxla yaya

Bax Alishka ele ureyimden xeber verdin , ele mende o fikirdeyem saxlayim R19  yaya, bir komplekt R17 alib surmek olar pis yollara ,rayona qedende .

Amma deyisesi olasi olsam bax tocna bu forumda 1ci elani verecem ! Gorurem mashAllah burda R 19 surmek isteyen coxdu)))

Опубликовано:
Bax Alishka ele ureyimden xeber verdin , ele mende o fikirdeyem saxlayim R19  yaya, bir komplekt R17 alib surmek olar pis yollara ,rayona qedende .

Amma deyisesi olasi olsam bax tocna bu forumda 1ci elani verecem ! Gorurem mashAllah burda R 19 surmek isteyen coxdu)))

R19....inanki R18 sürməyə oyrəşən adam R19 bez problem sürər

Mən Replica diskləri qışda sürdüm R19. Bir dənə də çat olmadı

İnam, səbr, diqqət

Bu 3 şey olsa qorxusu yoxdur

Məsləhət sənindi

• Yeri var! 3
Опубликовано:

Tesevvur ele ki Ustunde Koni sport ammortlar zakaznan moskvadan getizdirmisdim , masin vobse ele bil ki taburetka idi , dehset idi ustunden basirdig ,basilmirdi mertvi dayanmisdi,sonradan basa dusdum ki po lyubomu e46 ozu jestkiy masindi e39 -a baxanda

Опубликовано:
Tesevvur ele ki Ustunde Koni sport ammortlar zakaznan moskvadan getizdirmisdim , masin vobse ele bil ki taburetka idi , dehset idi ustunden basirdig ,basilmirdi mertvi dayanmisdi,sonradan basa dusdum ki po lyubomu e46 ozu jestkiy masindi e39 -a baxanda

Burda deyirlər Красота требует жертв

• Yeri var! 1
Опубликовано:
Burda deyirlər Красота требует жертв

Жертв: автомобиля, позвоночника, некоторых дорог, на которые ты даже ногой не вступишь )))

Остается одно вера в светлое асфальтное будущее )))

• Yeri var! 1
Опубликовано:
Жертв: автомобиля, позвоночника, некоторых дорог, на которые ты даже ногой не вступишь )))

Остается одно вера в светлое асфальтное будущее )))

Дай мне 20 ки я в любом месте где на 16 проехать можно проеду на 20 (соз йох скорость будет 5-10 км.ч)

Все возможно главное терпение -)

• Yeri var! 1
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...