093 Опубликовано: 31 декабря 2012 Автор Опубликовано: 31 декабря 2012 dogurdan heledie adamin gozu oyrewir,sende sport purjunlerdi yoxsa kesmisen ? Цитата
211 Опубликовано: 31 декабря 2012 Опубликовано: 31 декабря 2012 dogurdan heledie adamin gozu oyrewir,sende sport purjunlerdi yoxsa kesmisen ?yox oz purjunlaridi, hecna elamamiwam Цитата
093 Опубликовано: 2 января 2013 Автор Опубликовано: 2 января 2013 bu gun cekmiwem http://www.radikal.ru'> 8 Цитата
093 Опубликовано: 8 января 2013 Автор Опубликовано: 8 января 2013 (изменено) племянник ) уже учимся водить ))) а на второй фотографии можно увидеть что бывает после вождение))) Аллах хамыя гисмят элясин! Изменено 8 января 2013 пользователем 093 8 Цитата
093 Опубликовано: 8 января 2013 Автор Опубликовано: 8 января 2013 salam,mawinda bir az howa gelmeyen weyler baw verir ve bularda menim ureymi sixir. ! rulda xod verende knopkani basib saxlayanda ses tez coxalmir gerey basib buraxasan,onu duzeltmey olar ki basib saxlayanda ses coxalsin?2.monitor soradan goyulmadi dubayda yigilib mence,akustika cox zeyifdi mence o monitordandi duz fikirlewirem? isteyirem monitoru cixardim grandeur-da gelen magnitola goyum onda akustika yaxwi olar mence? fikrivizi bildirin zehmet olmasa Цитата
Tofiq Опубликовано: 8 января 2013 Опубликовано: 8 января 2013 2.monitor soradan goyulmadi dubayda yigilib mence,akustika cox zeyifdi mence o monitordandi duz fikirlewirem? isteyirem monitoru cixardim grandeur-da gelen magnitola goyum onda akustika yaxwi olar mence? fikrivizi bildirin zehmet olmasa Duzdur Togrul, o akustika meselesi monitordandir. Tanish adamda 2009un sonatasi var idi, Dubaide monitor qoymushdular. Onu chixardib, oz radnoy maqnitolasini qoydurdu akustika duzeldi. Цитата
093 Опубликовано: 8 января 2013 Автор Опубликовано: 8 января 2013 iwdi orasi galmiwam bele monitoru cixarmaga hayifim gelir arxa kamera hamsi ona gowlub ama akustikada lezet elemir Цитата
Tofiq Опубликовано: 8 января 2013 Опубликовано: 8 января 2013 iwdi orasi galmiwam bele monitoru cixarmaga hayifim gelir arxa kamera hamsi ona gowlub ama akustikada lezet elemirOnda sen bardachoka pioneer 7450 yigdir. Monitorada kamerani qosharsan, birde pioneere qosharsan DVD kimi istifade alamaya. Pioneeride qoshursan kalonkalara. Basha dushdun ne ise??))))Achig danishsaq, men o monitoru elece kameraya qoshardim! İndi monitornan televizora ve ya video klipe baxan kimdirki monitorda?? 1 Цитата
093 Опубликовано: 8 января 2013 Автор Опубликовано: 8 января 2013 bawa duwdum senin fikrivi brat mende 07 surmuwem aparatura yigmiwam )) sen deyirsen ki ayri pioeer alim bardacoka atim kalonkalari ona gowum ama monitorda pz funkciyasin yerne yetirsin? duz bawa duwdum tofig? Цитата
Isik Опубликовано: 8 января 2013 Опубликовано: 8 января 2013 (изменено) Monitoru cixart oz rodnoy magnitafonu goy Изменено 8 января 2013 пользователем Isik 1 Цитата
Tofiq Опубликовано: 8 января 2013 Опубликовано: 8 января 2013 bawa duwdum senin fikrivi brat mende 07 surmuwem aparatura yigmiwam )) sen deyirsen ki ayri pioeer alim bardacoka atim kalonkalari ona gowum He qaqa! Duz basha dushdun)Yada bashqa bir yaxshi elektrik tapmaq lazimdirki senin hal hazirki aparatina baxsin. Berke usilitel qoshacaq ve ya bashqa bir shey edacak, hech bashqa maqnitolaya ehtiyac olmiyacaq.Pio-dede adli istifadechi var burda. Onunlada maslahatlash bir. Цитата
093 Опубликовано: 8 января 2013 Автор Опубликовано: 8 января 2013 isik-gagaw magnitafonu goymag itemirem ki mawnin salonnun vidi itir galmiwam bele ( Tofik amilin yanina aparim gerey baxsin,pio dede nin yeri hardadi bilmirsen? Цитата
PcTec Опубликовано: 8 января 2013 Опубликовано: 8 января 2013 093Ни в коем случае не влезай в её электрикуТебе тут насоветуют,ты сделаешь а потом расхлебывать будешь...уже одну машину спалил,тебе мало?Поедь к Роме (пио)0555585018он сделай так что стоковое будет играть нормально. 3 Цитата
093 Опубликовано: 8 января 2013 Автор Опубликовано: 8 января 2013 огромное спасибо брат! позвоню ему 1 Цитата
093 Опубликовано: 8 января 2013 Автор Опубликовано: 8 января 2013 pasatka verennen gun yandi ))) Цитата
AVTOMANYAK Опубликовано: 8 января 2013 Опубликовано: 8 января 2013 pasatka verennen gun yandi )))Buna pasatka nece verirler? Komputernen? Цитата
093 Опубликовано: 9 января 2013 Автор Опубликовано: 9 января 2013 да брат.она на подушках,всё делается с компьютера. 1 Цитата
093 Опубликовано: 9 января 2013 Автор Опубликовано: 9 января 2013 bu gun getdim avto worda, original ksenon mene dediler 180 manata, KDG. ne meslehet verirsiz? KDG gowum? voobwe avto wort-da necedi kesonlar meslehetdi? Цитата
Elxan849 Опубликовано: 10 января 2013 Опубликовано: 10 января 2013 avto wortun zayl clxlb menim sexsi fikirimdi normal bir yer tap get ora. 1 Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.