Перейти к содержанию

Hyundai Azera 90 FP 093

093

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:
men xenon istemirem gozum gorxur uje,Rauf dediyi lampickadir,xenon deyil ama yaxwi weya oxwayir

gardaw sence nece weydi?zay wey deyil? priujin cixir poduwka yiglir? 

Men qoydurmamisam masina amma nomre verim ora zeng ele sorus sene deqiq deyecekler , 050 233 00 94  

Опубликовано:
gagaw zang eladim deyir biz hela wey goymurug (

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=401709573223599&set=pb.153860088008550.-2207520000.1358440661&type=3&src=http%3A%2F%2Fsphotos-g.ak.fbcdn.net%2Fhphotos-ak-snc7%2F582606_401709573223599_2123071226_n.jpg&size=584%2C449

Bura bax ozderi yerlesdiribler sen sehvbasa salmisan onu )

Bura gir bax sen sehv basa salmisan yeqin onlari )

Опубликовано: (изменено)

zang eladim gagaw goturdu dedim pnevma goymag lazimdi,deyir na mawna dedim azeraya dedi biz pnevma goymurug )))indi lickada yazdim fb da olara gorum na yazacaglar )

Изменено пользователем 093
Опубликовано:
zang eladim gagaw goturdu dedim pnevma goymag lazimdi,deyir na mawna dedim azeraya dedi biz pnevma goymurug )))indi lickada yazdim fb da olara gorum na yazacaglar )

Sende 2.4 matordu ?

Опубликовано:
 xor xor qoymusan  ? :D

xor xor yox cunki cox pis sasi cixajag :D

Bu pnevma deyil bu ele men dediyim coilover-dir. :)

gagaw bu indi knopkaynan galxib duwmayacag?((

Опубликовано:

YOLDA BIRDENE Gordum 2.4 mator Grandeur  yolda yaninda saxladim sorusdum dedi 1 sm ayirmisam qazanan  amma sesi yaxsi cixirdi, men sonatada gormusdum onda elebir et ceken masinin sesi cixirdi cox pis idi amma bunda yaxsi cixirdi xosuma geldi (y)

Опубликовано:
xor xor yox cunki cox pis sasi cixajag :D

gagaw bu indi knopkaynan galxib duwmayacag?((

Xeyr bunu xususi acharnan qaldirib salmaq olur.

Опубликовано:

xor xor nese bu mawna man yarawdirmiram cunki motor balacadi :D uwaglar mana bisan na fikir atdilar? dal prujin podstavkasi olur onun naziyni tapib deyiwende arxasi bir az yatir,neca fikirdi sanca?  bu saat manim beynimi pasatka fikri dali edib))

Опубликовано:
Xeyr bunu xususi acharnan qaldirib salmaq olur

cox maragli weydi prosto mawin yumuwag olacag ya dayida jostkiy olacag ona zamanet verir goresen ya yox

Опубликовано:
xor xor nese bu mawna man yarawdirmiram cunki motor balacadi :D uwaglar mana bisan na fikir atdilar? dal prujin podstavkasi olur onun naziyni tapib deyiwende arxasi bir az yatir,neca fikirdi sanca?  bu saat manim beynimi pasatka fikri dali edib))

Sen pasatka ele gorum nece gorsenir belke mende etdim ) masina adam co yiganda onsuzdapasatka olurda :D 

Men Xorxor qoyacam Delisiyem xor xorun :D

Опубликовано:
Pultnan deyilki ?

Mene dediler  pultla idare olunr

Pultnan coilover senen eshidirem qardash.

cox maragli weydi prosto mawin yumuwag olacag ya dayida jostkiy olacag ona zamanet verir goresen ya yox

Onardan maraqlan gor ne deyirler

Опубликовано:

man bisan ne ediram ? arxaya adam dolduram girmizida dayananda rucnoyu galdirib *D* saxlayiram arxa otrur :D proto bir wey lomka duwur girmizi yananda dal gene galxir :D

Gal sanda birinci yoxlayag birinci pasatkaynan grandeur forumda sanda olsun :D :D soramda man sana baxim edim :D ( eger yaxwi olsa )

zarafat edirem )

yazmiwam olara halam cvb galmayib,galan kimi bawlarni harab edacam suallarimla :D

Опубликовано:
man bisan ne ediram ? arxaya adam dolduram girmizida dayananda rucnoyu galdirib *D* saxlayiram arxa otrur :D proto bir wey lomka duwur girmizi yananda dal gene galxir :D

Gal sanda birinci yoxlayag birinci pasatkaynan grandeur forumda sanda olsun :D :D soramda man sana baxim edim :D ( eger yaxwi olsa )

zarafat edirem )

yazmiwam olara halam cvb galmayib,galan kimi bawlarni harab edacam suallarimla :D

Xor xoru Men qoyuram  sen baxarsan sese , pasatkaya da sen qoyarsan men baxaram Atamali Kimi bolusdurkuk lap :D

Pultnan coilover senen eshidirem qardash.

Mene bele dedilere yenede maraqlanaram men pultnandi yaacarnan

Опубликовано:

inwAllah ) ama man bir iki gune o dediyim weyi edecam,arxasin buraxacam awagi,podstavka olur rezin prujin ustune kecirilen onu naziyni goyacam sana yazaram bir gederik ustaya baxarsan xowuva galsa sanda edarsan )

Опубликовано:
inwAllah ) ama man bir iki gune o dediyim weyi edecam,arxasin buraxacam awagi,podstavka olur rezin prujin ustune kecirilen onu naziyni goyacam sana yazaram bir gederik ustaya baxarsan xowuva galsa sanda edarsan )

Problem Yoxdu ) gederik

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...