Перейти к содержанию

Hyundai Azera 90 FP 093

093

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:
bu gun getdim avto worda, original ksenon mene dediler 180 manata, KDG. ne meslehet verirsiz? KDG  gowum?  voobwe avto wort-da necedi kesonlar meslehetdi?

salam brat auto worl-ddan uzaq dur brat.

qaqa x5-seninkidi yanan?

Опубликовано:
bu gun getdim avto worda, original ksenon mene dediler 180 manata, KDG. ne meslehet verirsiz? KDG  gowum?  voobwe avto wort-da necedi kesonlar meslehetdi?

Qoz kimi

250 manata lexus al qoy

Опубликовано:
salam brat auto worl-ddan uzaq dur brat.

qaqa x5-seninkidi yanan?

he gagaw menim ki idi

Qoz kimi

250 manata lexus al qoy

Ali mene 180 manata dediler avto wort-da oda d4di ki lexus goyur,prosto galmiwam bele goresen hyundai servisde ozderinde ksenon olur satiwda?

Опубликовано:
he gagaw menim ki idi

Ali mene 180 manata dediler avto wort-da oda d4di ki lexus goyur,prosto galmiwam bele goresen hyundai servisde ozderinde ksenon olur satiwda?

Друг недавно на такой же Грандеур установил ксенон в подфарники в офиц.сервисе, если не ошибаюсь, то это ему село в 100 манат

Опубликовано:

Интересно он у них в сервисе купил ксенон они там же установили? я хочу узнать в сервисе продают ксенон или нет.   

Опубликовано:
Интересно он у них в сервисе купил ксенон они там же установили? я хочу узнать в сервисе продают ксенон или нет.   

Кажется, у них и купил

Опубликовано:
Rauf cokluk nedi zehmet olmasa bilmeyene bawa sal )

Loru dildə desək, H1, H4, H7, H11 zad çokol gedir. :) SƏnin maşınında hansıdırsa, ona uyğun alınmalıdır. Vatt göstəricisi də eyni olmalıdır.

Опубликовано: (изменено)
onu men degik nece bile bilerem?harda yazlib o?

İnternetdə axtara bilərsən. Faranın üstündə də yazılır bəzən. Olmayan yerdə, lampanı söküb, nə yazıldığına baxacaqsan.  :)

Изменено пользователем Avtomaniya
Опубликовано:

Men   getdim Avto World a moskovski prospekt terefdekine qoydular  ksenon sonra gelib qaytardim isiq esirdi  sonra tezesin aldim hemin yerden yene esdi 3-4 defe bele olsu sonra qaytardim ,Mene Catapyevde  bir maqazin meslehet gorduler getdim ora  Azeralarda Grandeurlarda osibka verir ksenonlar men 60 manatdiq ksenon aldim qoydum  =) Rengide O yanan led qasi rengdedi)

Опубликовано:

masina passatka vermek isdeyirsense pinvma askilar var pultnan idare olunur istediyim kimi 4 tekere qosmaq olur qosulmanan bir yerde 1000 manatdi 

Опубликовано:
masina passatka vermek isdeyirsense pinvma askilar var pultnan idare olunur istediyim kimi 4 tekere qosmaq olur qosulmanan bir yerde 1000 manatdi 

1000 manata pnevma birinci defedirdki eshidirem. Minimum 2000-2500 qiymeti olur onlarin. 

Опубликовано:
1000 manata pnevma birinci defedirdki eshidirem. Minimum 2000-2500 qiymeti olur onlarin. 

Mende ele bilirdim, amma 1000manat dediler mene   qrusadirilma +qarantiya bir yerde Ozudeki masin dahada Yumsaq olur, purjin kesdirende  ele bilirsenki taxtanin ustunde oturmusan lucsi ele pasatkalar yaxsidi idare olunan

Опубликовано:
Mende ele bilirdim, amma 1000manat dediler mene   qrusadirilma +qarantiya bir yerde Ozudeki masin dahada Yumsaq olur, purjin kesdirende  ele bilirsenki taxtanin ustunde oturmusan lucsi ele pasatkalar yaxsidi idare olunan

Qardash o yer hardadi? Birdeki samodelni pnevmadi yoxsa konkret hansisa firmanin?

Опубликовано:
Qardash o yer hardadi? Birdeki samodelni pnevmadi yoxsa konkret hansisa firmanin?

Firma Olmalidi , Nobel Proskektinde Luna parkin yaninda Nobel Design Var orda Edirler her bir seyi

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...