Перейти к содержанию

Mazda 6 90-NN-788

Android788

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Men HE deyirem.Amma ortada olan maskanı başqa bir simvolnan evez et, bi de «Music» sözü..

Mes. "Samurai Mazda" ;)

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Shit olacaq. Men de YOX deyirem. Onsuz da arxada ureyin isteyen her shey var.. Sweden-nin bayragi Atenza yazisi.. Bunu vursan uje olecek sohbet..

• Yeri var! 5
Опубликовано:

Ceyhun, göstərdiyin şəkili arxada balaca şüşəyə yapışdıra bilərsən. Sadəcə yazıları dəyişməlisən. "Black Samurai" yazsan, yaxşı olar, amma o yazını ora yerləşdirmək nə qədər mümkün olacaq, bilmirəm. 

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Ceyhun, əslində maraqlı şəkildir.Amma uşaqlar dediyi kimi arxada çox şey olduğuna görə aləm qarışacaq bir-birinə.:(

Sən maşını lap rally maşınları kimi logolarla doldurursan. :)

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Ceyhun, əslində maraqlı şəkildir.Amma uşaqlar dediyi kimi arxada çox şey olduğuna görə aləm qarışacaq bir-birinə. :(

Sən maşını lap rally maşınları kimi logolarla doldurursan. :)

Maraqlidir maraqli olmagina. Arxada ne varki ay qardash? Mazdani atenza ile evez etmishem i yanina isvec bayragi ivsyo. Ne rally car?

Men HE deyirem.Amma ortada olan maskanı başqa bir simvolnan evez et, bi de «Music» sözü..

Mes. "Samurai Mazda" ;)

Black Samurai fikrim var.

Shit olacaq. Men de YOX deyirem. Onsuz da arxada ureyin isteyen her shey var.. Sweden-nin bayragi Atenza yazisi.. Bunu vursan uje olecek sohbet..

Orxan. men bunu baqaja deyil bashqa mueeyn yere fikirleshirem. Tam olaraq fikrimde baqaj deyil. ele sizin fikirlerinizi oyrenmek isteyirem.

Ceyhun, göstərdiyin şəkili arxada balaca şüşəyə yapışdıra bilərsən. Sadəcə yazıları dəyişməlisən. "Black Samurai" yazsan, yaxşı olar, amma o yazını ora yerləşdirmək nə qədər mümkün olacaq, bilmirəm. 

Deyishmek uchun fotoshop genilerimiz var. Black Samurai yazilsa gozel olacaq sadece qalir hara yapishdirmaq.

Опубликовано:

Bekarsane sen... Ehtiyyac yoxdu... Gordum seni dunen, ustundekilet kifsyet edir

Опубликовано:

Ceyhun, mashinda ne qeder nakleykalar, yazilar var, hamisini cixard getsin... Clean look :zor:

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Bekarsane sen... Ehtiyyac yoxdu... Gordum seni dunen, ustundekilet kifsyet edir

Bekar deyilem sadece son netice kimi elimden geleni etmek isteyirem yoxsa forumda coooox sakitcilikdir. Dvijeniyada heleki Ali ve Men gedirem, indide Nadir dushdu xoda)))) Son sozlerini basha dushmedim

Fortockaya vurmag olar :)

Nea, onu goren olmuyacaq.

Ceyhun, mashinda ne qeder nakleykalar, yazilar var, hamisini cixard getsin... Clean look :zor:

Fariz ne nakleyka varki mende mashinda????Qaqa cani hecne yoxdur. Sadece Atenza yazisidir onuda Mazda 6 ile evez eledim i vsyo.

Опубликовано:
Fariz ne nakleyka varki mende mashinda????Qaqa cani hecne yoxdur. Sadece Atenza yazisidir onuda Mazda 6 ile evez eledim i vsyo.

Atenza yazisi, isvecin bayragi, Android nakleykasi, auto.az nakleykasi - hamisini legv elesen gesheng olacaq.

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Atenza yazisi, isvecin bayragi, Android nakleykasi, auto.az nakleykasi - hamisini legv elesen gesheng olacaq.

+на подножке Томасон

• Yeri var! 3
Опубликовано:

Android nakleykasi uje 6 aydir yoxdur))) Auto.az-i cixartsam foruma hormetsizlik olar. Atenzani bayragi cixaracam malyarkada. Klipide onlarsiz cekdirem. Sonrasina baxariq

+на подножке Томасон

oooooo onun oz yeri var. onun oz gozelliyi var.

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Belek bele birsheyde alim atim mashina :D

971545_10200351597176866_1424005810_n.jp

• Yeri var! 6
Опубликовано:

Bekar deyilem sadece son netice kimi elimden geleni etmek isteyirem yoxsa forumda coooox sakitcilikdir. Dvijeniyada heleki Ali ve Men gedirem, indide Nadir dushdu xoda)))) Son sozlerini basha dushmedim

Suyun lal axanı, adamın yerə baxanı. :P Söhbəti tutanlar "likƏ". 

Clean Look stilində də loqolardan istifadə edilir. Adətən şüşəyə yapışdırırlar.

oooooo onun oz yeri var. onun oz gozelliyi var.

Mən də FKAutomative axtarıram, tapa bilmirəm. :(

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Suyun lal axanı, adamın yerə baxanı. :P Söhbəti tutanlar "likƏ". 

Clean Look stilində də loqolardan istifadə edilir. Adətən şüşəyə yapışdırırlar.

Mən də FKAutomative axtarıram, tapa bilmirəm. :(

Sende nakleykaya ehtiyac yoxdur. FKAutomative vursan bizimkiler ele biler Automative Futbol Klubundan gedir sohbet))))))) Tapmirsansa vinil zakaz edib kesdirmeye ne var, zemanede en asand ishdir. Yeri gelmsihken sentyabrda gedire Berline, ordanda gelecem Size. Qonaqliga ne vereceksen? Pizza yoxsa kötbullar?  onu deyim ki men ancaq Bombey adli Pizza yeyirem :D . Isvecde pizzanin yaninda verilen salatdan bakida yoxdurda, polchiki oblijesh)))))

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Sende nakleykaya ehtiyac yoxdur. FKAutomative vursan bizimkiler ele biler Automative Futbol Klubundan gedir sohbet))))))) Tapmirsansa vinil zakaz edib kesdirmeye ne var, zemanede en asand ishdir. Yeri gelmsihken sentyabrda gedire Berline, ordanda gelecem Size. Qonaqliga ne vereceksen? Pizza yoxsa kötbullar?  onu deyim ki men ancaq Bombey adli Pizza yeyirem :D . Isvecde pizzanin yaninda verilen salatdan bakida yoxdurda, polchiki oblijesh)))))

Bizimkilər məni  görür ki, nəsə də düşünsün? :) Amma isveçli gənclər maşına  baxanda ləzzət edir.  :rolleyes:  Axşam maşının təzə şəkillərini foruma VAG bölməsinə yükləmişəm, baxarsan.  Buralarda bahalıqdır ee, Etienne kimisi bizdə yoxdur ki, 1 manata bir yapışqan hazırlasın. :( Adə, Pizza nədi, kötbullar nədi? Ürəyin nə istəsə deyərsən, anam bişirər. ;) Mən Smolandda pizza yedim, həqiqətən dadlı idi. Hələ elə pizza yeməmişdim. Burda pizzanın yanındakı salat dadlıdır. :nyam:

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Маваша-гери тебе с разворота и с сальто

• Yeri var! 2
Опубликовано:

Bizimkilər məni  görür ki, nəsə də düşünsün? :) Amma isveçli gənclər maşına  baxanda ləzzət edir.  :rolleyes:  Axşam maşının təzə şəkillərini foruma VAG bölməsinə yükləmişəm, baxarsan.  Buralarda bahalıqdır ee, Etienne kimisi bizdə yoxdur ki, 1 manata bir yapışqan hazırlasın. :( Adə, Pizza nədi, kötbullar nədi? Ürəyin nə istəsə deyərsən, anam bişirər. ;) Mən Smolandda pizza yedim, həqiqətən dadlı idi. Hələ elə pizza yeməmişdim. Burda pizzanın yanındakı salat dadlıdır. :nyam:

Onda sen ne isteyirsen denen, men hazirlayim ve gelende sene getirim. ne isteyirsen yaz. onsuzda eli bosh gedib eli dolu qayidacam. Ehhhh gunler var idiye, festivallar, snowboard surmek, veliklerde gezinti, piknik, baliq tutmaga getmek. 

menimde mashinla 1-2 ishim var, bi viza ishlerine gore chatdirmiram. Avqusta Turkiye seyahetim, ordan gelen kimi Almaniyaya ordanda Isveche getmeliyem, Senedler meni surundurur butun gun. Bashin acilsaydi bitirerdim ishlerimi mende mashinda rahat nefes alardiq

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Маваша-гери тебе с разворота и с сальто

Вперед, вниз, A, B, A, C... Фаталити!

sub_zero_fatality_mkII_500.jpg

• Yeri var! 2
Опубликовано:

Dostlar Lip spoileri ne rengde rengletdirim?

A)Avtonun oz renginde

B)Gumushu rengde

C) tepeler gumushu ozu avto rengde

D) Siz ne meslehet gorerdiz?

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...