Перейти к содержанию

Mazda 6 90-NN-788

Android788

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Teki ishin avand olsun. Men getmishdim oz mashinimi cixartmaga :)) onda gordum :))

sorushmaq ayib olmasin seni niye ora saliblar? sene DYP yoxsa stayanshik dediki qlushitele gore saliblar?
Опубликовано:

Ceyhun uje Morgångovadadir;) sabah baliga sonra ova gedecem, birigun tebiet, obiri gun ise senle gorushuruk ve stokholmu fir fir firlaniriq)))

Bəlkə sabah arada gəldim, səni gətirdim bizə. :) Çünki konfrans 2-də bitməlidi və axşam 8-ə kimi boşluq olacaq. O arada gəlməyi düşünürəm inşAllah.

Опубликовано:

Bəlkə sabah arada gəldim, səni gətirdim bizə. :) Çünki konfrans 2-də bitməlidi və axşam 8-ə kimi boşluq olacaq. O arada gəlməyi düşünürəm inşAllah.

sabah Uppsalada kultur fest olacaq orda olacam, istersen ele ora gel,
Опубликовано:

aha Rawka ordadir uchana qeder alinmadi cixartmaq, beznomer men surmushem)))

niye bes bez nomer surubsen?

Опубликовано:

niye bes bez nomer surubsen?

Menim planimda o idiki bur Almaniyay, Isvece gelmemishden once aparim mashini qoyum malyara, ele ora gedirdim. bunlarda vaxt tapib menle uzbe uz kecdi. nu eshi qismet olmadi
Опубликовано:

Menim planimda o idiki bur Almaniyay, Isvece gelmemishden once aparim mashini qoyum malyara, ele ora gedirdim. bunlarda vaxt tapib menle uzbe uz kecdi. nu eshi qismet olmadi

nomresiz aparmaliydin?cixardardin da malyarin yaninda)kefsen e sen)

• Yeri var! 1
Опубликовано:

sabah Uppsalada kultur fest olacaq orda olacam, istersen ele ora gel,

Oldu, zəng edəcəm sənə inşAllah. :)

• Yeri var! 1
Опубликовано: (изменено)

nomresiz aparmaliydin?cixardardin da malyarin yaninda)kefsen e sen)

menim nomrem hele bele deyil axi. Orxan, Tural, Vcenzo bilir. ona gore nomreni cixardib getmeliydim Изменено пользователем Android788
Опубликовано:

Shahinde bilir, mende bilirem I ves Narimanov bilir))))))))

Я тоже знаю))

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Shahinde bilir, mende bilirem I ves Narimanov bilir))))))))

Я тоже знаю))

Unxanim bildi ves Baki bildi meselesi))))) yaxshi oglanlarin bilmeyine qorxu yoxdur, Esas odur stukaclar bilmesin.
Опубликовано:

Men bilmirem :(

Ceyhun, senin ish hazirdi

Thanks u my dear friend. Sen bilmirsen? onda sen Unxanimla rastlashmamisan hele)))) gelecem baxarasan
  • Yeri var! 1
Опубликовано:

Mende Doverennost yox idi, plus mashin mehkeme terefinden arestde idi, protiv girdim, onlarda basdilar mashini iceri, seheride Pragaya getdim. Ona gore qayitdim sonra cixartdim :)

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Mende Doverennost yox idi, plus mashin mehkeme terefinden arestde idi, protiv girdim, onlarda basdilar mashini iceri, seheride Pragaya getdim. Ona gore qayitdim sonra cixartdim :)

Mende bugun cixartdim, amma zulumle. 150AZN ile qurtardim. Dostumun sinif yoldashi orda ishleyir. Bir az sevishdim mashinla. Zarafatsiz yaman darixmishdimeee)))

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Mende bugun cixartdim, amma zulumle. 150AZN ile qurtardim. Dostumun sinif yoldashi orda ishleyir. Bir az sevishdim mashinla. Zarafatsiz yaman darixmishdimeee)))

Cəriməni aldılar, eləmi?

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Cəriməni aldılar, eləmi?

Cerimeni aha. Yene nede olsa, zaslujil deyerler

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Niye salmishdilar cerime medanina?

Опубликовано:

Niye salmishdilar cerime medanina?

Bez nomer ozude YP 500 ile uzbe uz

• Yeri var! 1
Опубликовано: (изменено)

Bez nomer ozude YP 500 ile uzbe uz

Ela ela...! :D

Kechmish olsun)

Изменено пользователем Tofiq
  • Yeri var! 1
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...