Alishka Опубликовано: 19 июня 2013 Опубликовано: 19 июня 2013 Джейхун балон компрессора за сколько покрасили в GM?
Bus'ka Опубликовано: 19 июня 2013 Опубликовано: 19 июня 2013 ты хочешь ему пихнуть 2 газовых балона теперь? 3
Android788 Опубликовано: 20 июня 2013 Автор Опубликовано: 20 июня 2013 gara renge ustunluk ver Elede edecem yeqinki, bashqacur reng stabilliyini pozmush olaram Джейхун балон компрессора за сколько покрасили в GM?50Azn-chik. Ne olmushdu ki? Yoxsa sende pnevmaya kecirsen?
Android788 Опубликовано: 21 июня 2013 Автор Опубликовано: 21 июня 2013 Bugun Moskvadan mene rezin ayaq altilar geldi cixdi. Rafaele (Sarx-a) teshekkurler. Allah razi olsun, Hava qaralana gelib eve cixdim deye shekilleri ceke bilmedim. Amma mashina yerleshdirdim, hamisi qutu kimi oturdu, ele bil millimetr olcub kesib istehsal edibler. Rafael 3 ay gozlemey deyerdi 4
Android788 Опубликовано: 23 июня 2013 Автор Опубликовано: 23 июня 2013 (изменено) Buna ne deyirsiz?http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AOUtHl7zWVA Изменено 23 июня 2013 пользователем Android788 2
AngryDriver Опубликовано: 23 июня 2013 Опубликовано: 23 июня 2013 Buna ne deyirsiz?http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AOUtHl7zWVAMence stock yaxshidi..neceye deyiller?P.S axrinci koment senindi orda?)
Android788 Опубликовано: 23 июня 2013 Автор Опубликовано: 23 июня 2013 Mence stock yaxshidi..neceye deyiller? P.S axrinci koment senindi orda?) Aha menimkidir. yazdim gorum ne cavab verecekler. Amma qardash Men stoka getmirem axi. Stoka qalsa, oblicovka, hetta pnevmani gerek qoymuyaydim. Men tuninge gedirem. Gozellik ve deyishiklik. Sarx-in, adi Rafiq deyil? Mende ele bilirdim amma senedde bashqa ad yazilib, Fikirleshdim belke men yaniliram Fara bombadi Ceka. Zakaz ele! Baxaq gorek hele millet ne deyir. Senin fikrin qeyde alindi 1:1 1
AngryDriver Опубликовано: 23 июня 2013 Опубликовано: 23 июня 2013 Men demirem stocka gayid, eksine senin mashinin tuningi gesheng gedir, yeni seligeli ve gozel)Amma nese bu faralardan xoshuma gelmedi, belke o diodlar ashagda olsaydi daha gesheng gorsener..ne bilim Telesme, basqa variantlara baxmag olar) 1
Android788 Опубликовано: 23 июня 2013 Автор Опубликовано: 23 июня 2013 Men demirem stocka gayid, eksine senin mashinin tuningi gesheng gedir, yeni seligeli ve gozel)Amma nese bu faralardan xoshuma gelmedi, belke o diodlar ashagda olsaydi daha gesheng gorsener..ne bilim Telesme, basqa variantlara baxmag olar) Teshekkurler sozlere gore, Amma men Mazda uchun fara cixmagini 6 aydir gozleyirem. Mazdalar ucchun heckim bele hisseler istehsal etmir nedense, Hyundai veya KIA uchun yaz 100 secim cixacaq. Amma bu yegane faradir. hemde bu amerikanka MAzda 6-larin stilindedir deye sene qeribe gelir. Chunki bakida Amerikanka 1 ededir cemi. Dunen menle merdekan trasinda cirishirdi)))) 1
AngryDriver Опубликовано: 23 июня 2013 Опубликовано: 23 июня 2013 Ola biler Onda mende HE deyirem, tak cto 2:0 1
Android788 Опубликовано: 23 июня 2013 Автор Опубликовано: 23 июня 2013 (изменено) Ola biler Onda mende HE deyirem, tak cto 2:0 Teshekkurler. Efirmize xususi zeng etdiler ve Ibrahim m bildirdi ki oda destekleyir tak shto. 3:0 Изменено 23 июня 2013 пользователем Android788
GuliyevicH Опубликовано: 23 июня 2013 Опубликовано: 23 июня 2013 Bu en chox teze CLS-lerin farasi stilinde oldu.. Amma nese diod ölü diod idi ee.. Ksenon kimi olsaydi sekas gorsenerdi... 1
MagerramoFF Опубликовано: 23 июня 2013 Опубликовано: 23 июня 2013 Mence sari ksenon qoy, 3000lik, limonni yox konkret sari vuran. 1
Android788 Опубликовано: 24 июня 2013 Автор Опубликовано: 24 июня 2013 Bu en chox teze CLS-lerin farasi stilinde oldu.. Amma nese diod ölü diod idi ee.. Ksenon kimi olsaydi sekas gorsenerdi...Sen tam duz fikirleshdin. Hemin CLS lerinkine benzeyir.onu deyishdirmek problem deyil mence. lyuboy atelyede deyishe bilirler. Esas siz he ya Yox deyin Mence sari ksenon qoy, 3000lik, limonni yox konkret sari vuran. Sari ksenon faranin ozune yoxsa gosterdiyim faranin diodlarina gore deyirsen? 4:0 mende he deyiremTeshekkurler
sarx Опубликовано: 24 июня 2013 Опубликовано: 24 июня 2013 (изменено) Sarx-in, adi Rafiq deyil?неа..Рафаэль для всех...амма джан браттар Рафиком зовут )))Aha menimkidir. yazdim gorum ne cavab verecekler. Amma qardash Men stoka getmirem axi. Stoka qalsa, oblicovka, hetta pnevmani gerek qoymuyaydim. Men tuninge gedirem. Gozellik ve deyishiklik. Mende ele bilirdim amma senedde bashqa ad yazilib, Fikirleshdim belke men yaniliram Baxaq gorek hele millet ne deyir. Senin fikrin qeyde alindi 1:1Коврик алмысан хебер эля да..сюрючюлярин башында гоз фындых сындырырам 5 гюн.Думал коврики твои у кого нибудь в лачетти стоят давным давно.. Изменено 24 июня 2013 пользователем sarx 3
Android788 Опубликовано: 24 июня 2013 Автор Опубликовано: 24 июня 2013 неа..Рафаэль для всех...амма джан браттар Рафиком зовут ))) Коврик алмысан хебер эля да..сюрючюлярин башында гоз фындых сындырырам 5 гюн.Думал коврики твои у кого нибудь в лачетти стоят давным давно.. Men fikirleshdim men movzunu izleyesen . Xeber tutarsan. yenede coxsag ol. eladir
Рекомендуемые сообщения