Перейти к содержанию

Mazda 6 90-NN-788

Android788

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Rauf deymez, Elimizden geleni edirik.

Ibrahim mene ele 70x70 olchude o icheri otaqda gosterdiyin ork steklodan kes hazir qoy gelib goturecem. Qiymetinide LS yaz.. Uje aglimda bashqa fikir var.bu hefte sonuna yeqin realliga kecer.

Ne reng orgsteklo'dan olsun ve hansi galinligda? 2,5 mm yaxshidir?

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Ne reng orgsteklo'dan olsun ve hansi galinligda? 2,5 mm yaxshidir?

Temiz shushe olsun, rengli lazim deyil. Qalinligi o lazer otaginda solda var idi ha bax onlardan kes mene. ya sabah yada birigun gelib goturecem. Price to PM please

Опубликовано:

Ceyhun, video super alinib!)

Super gunun olsun qaqashim. Allah razi olsun. Chalishiram ki yaxshi olsun ki, kenardan baxanlarda gorsinlerki auto.az-da bele mashinlar var.

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Super gunun olsun qaqashim. Allah razi olsun. Chalishiram ki yaxshi olsun ki, kenardan baxanlarda gorsinlerki auto.az-da bele mashinlar var.

Videolara baxdim ve senin mashininda olan vehshi vid, mene bu mashini xatirlatdi ))

3cf8098s-960.jpg

• Yeri var! 2
Опубликовано:

Videoun paylash bizde gorek :)

76-ci sehife 1516-ci post

Videolara baxdim ve senin mashininda olan vehshi vid, mene bu mashini xatirlatdi ))

3cf8098s-960.jpg

Cox sag ol. Amma goleyirem splitteri onda vapshe yere deyecek.

• Yeri var! 2
Опубликовано:

Cume Shenbe ve Bazar gunlerinde Black Samurai gezintiye cixmishdir. Marshrut ise beledir.

Baki> Shamaxi> Ismayilli> Qebele> Oguz> Sheki> Mingechevir 

Mingechevir>Yevlax> leki> Agdash> Goychay> Agsu> Shamaxi> Baki

shekiller:

1. Kur chayi Mingecevir

2. High ride Agsu perevali

3. Mingecevirski Kirpi bag uchun. charge 5AZN

Ziya qaqam uchun ise yaxshi amma keyfiyyeti zeif olan Low ride Video)))

http://www.youtube.com/watch?v=WgEqQPgBoEI

http://www.youtube.com/watch?v=fym-tK2jC5s

Sen lap kruqosvetnoe puteshestvie elemisen ki....

ps, kirpinin yeri var, adini Sonic qoysan pis olmaz)

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Sen lap kruqosvetnoe puteshestvie elemisen ki....

ps, kirpinin yeri var, adini Sonic qoysan pis olmaz)

Ilde 1 defe bele seyahetler edirem.Azerbaycanin gormeli yeri haradir neyi var deye maraqlaniram.

Kirpi dehshetdire, Aldim getirdim eve, axsham baxiram nese sakit durub. Seher durdum baxdim ki, yene sakit durub, Fikirleshdim ay Allah bu olub beyem bele sakit durub? axi ogunlerde karobkani dagidirdi. 2-deqiqe kecdi gordum ki dogub, uje 1 deyil 2 neferdirler karobkada)))))) Altini zadi temizledim. Apardim axhsam buraxdim baga. 

• Yeri var! 4
Опубликовано:

Mingecevirde yazilan cerime macerasindan uje 11gun kecib cerime helede sistemde yoxdur. Demek ki, ciriblar.

post-12931-0-59700300-1373997133_thumb.j

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Кирпи Гыз деилди???????????

Вахсей))))биябырчылыг

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Кирпи Гыз деилди???????????

Вахсей))))биябырчылыг

Sen deme qiz deyilmish, Biyabr eledi, getirdi bir ushagida qoydu bakida. Buna deyirlerde 2 al 1 ode. 1-ni aldim amma geldi 2 dene cixdi))) Bingoooooo

• Yeri var! 2
Опубликовано:

Mingecevirde yazilan cerime macerasindan uje 11gun kecib cerime helede sistemde yoxdur. Demek ki, ciriblar.

O hele 100 faiz deyil.Menim cerimem 2 hefteden sonra yazilmishdi sisteme.

Опубликовано:

O hele 100 faiz deyil.Menim cerimem 2 hefteden sonra yazilmishdi sisteme.

Mence yazilmayacaq, Chunki videonu gosterenden sonra rengleri ruhlari getdi. onlara serf ederki protokolu cirib 15AZN cerime versinler neinki men shikayet edim ve onlardan 500-1000AZN alib ishde saxlasinlar ki, bes qaqa sene gore shikayet var ne fikirleshirsen?)))))))

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Demek bugunde mashinda ishler gordum. Pnevma podveskanin ishlerini tam yekunlashdirdim. Mence bu ay 1-ci klipin cekilishine bashlaya bilerik.

Splitter gelenden sonra ise 2-ci klipin chekilishini ederik. babat kadrlar alinmalidir

• Yeri var! 3
Опубликовано:

Kim oxuyursa deyecek sen heqiqeten xestesen.)))))

Qabaq bufer uchun splitter zakaz etmishdim Polshadan, Azerbaycana dastavka olmadigina gore  Isveche gonderdim, ordan ise bura gondere bilmirdiler chunki uzunlugu 183sm idi, Ve poctlar 150sm yuxari qebul etmirler. DHL qebul etdi amma evezinde 900AZN pul istedi.

Isvechden bakiya gelen tanisha verdiler kantrabandani. Bugun gece Istanbul reysi ile geldi. 01:30. Ingi goturdum geldim coxdan gozlediyim kantrabandami. Budur baxin. Qurashdirmagina qurashdirmayacam. Because: Mashinin klipine qeder herhansi ciziq veya leke dushmesini istemirem.

post-12931-0-56116900-1374529469_thumb.j

post-12931-0-34132400-1374529498_thumb.j

post-12931-0-15194200-1374529568_thumb.j

post-12931-0-19696700-1374529611_thumb.j

• Yeri var! 6
Опубликовано:

Xeyirli olsun, Ceyhun! :zor:

Xeyir ishlerde gorushek qaqashim menim. Kesmeden dogaman sinmada geldi chatdi mene, qalanlari uje bosh sohbetdir. Birde bu kraskalanmayacaq, bunun oz rengi voc yaxshdir./

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Forumdan 1 nefer bunu mene teklif etdiki bu shekili bi az kicildib nakleyka formasina getirib avtonun arxasina vurum. Ne deyirsiz?

SAMURAI-MUSIC-LOGO2.gif

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...