Ibrahim Опубликовано: 14 июля 2013 Опубликовано: 14 июля 2013 Rauf deymez, Elimizden geleni edirik. Ibrahim mene ele 70x70 olchude o icheri otaqda gosterdiyin ork steklodan kes hazir qoy gelib goturecem. Qiymetinide LS yaz.. Uje aglimda bashqa fikir var.bu hefte sonuna yeqin realliga kecer.Ne reng orgsteklo'dan olsun ve hansi galinligda? 2,5 mm yaxshidir? 1
Android788 Опубликовано: 14 июля 2013 Автор Опубликовано: 14 июля 2013 Ne reng orgsteklo'dan olsun ve hansi galinligda? 2,5 mm yaxshidir?Temiz shushe olsun, rengli lazim deyil. Qalinligi o lazer otaginda solda var idi ha bax onlardan kes mene. ya sabah yada birigun gelib goturecem. Price to PM please
Android788 Опубликовано: 15 июля 2013 Автор Опубликовано: 15 июля 2013 Ceyhun, video super alinib!)Super gunun olsun qaqashim. Allah razi olsun. Chalishiram ki yaxshi olsun ki, kenardan baxanlarda gorsinlerki auto.az-da bele mashinlar var. 1
Tofiq Опубликовано: 15 июля 2013 Опубликовано: 15 июля 2013 Super gunun olsun qaqashim. Allah razi olsun. Chalishiram ki yaxshi olsun ki, kenardan baxanlarda gorsinlerki auto.az-da bele mashinlar var. Videolara baxdim ve senin mashininda olan vehshi vid, mene bu mashini xatirlatdi )) 2
Android788 Опубликовано: 16 июля 2013 Автор Опубликовано: 16 июля 2013 Videoun paylash bizde gorek 76-ci sehife 1516-ci post Videolara baxdim ve senin mashininda olan vehshi vid, mene bu mashini xatirlatdi )) Cox sag ol. Amma goleyirem splitteri onda vapshe yere deyecek. 2
Chamilion Опубликовано: 16 июля 2013 Опубликовано: 16 июля 2013 Cume Shenbe ve Bazar gunlerinde Black Samurai gezintiye cixmishdir. Marshrut ise beledir. Baki> Shamaxi> Ismayilli> Qebele> Oguz> Sheki> Mingechevir Mingechevir>Yevlax> leki> Agdash> Goychay> Agsu> Shamaxi> Baki shekiller:1. Kur chayi Mingecevir2. High ride Agsu perevali3. Mingecevirski Kirpi bag uchun. charge 5AZN Ziya qaqam uchun ise yaxshi amma keyfiyyeti zeif olan Low ride Video)))http://www.youtube.com/watch?v=WgEqQPgBoEI http://www.youtube.com/watch?v=fym-tK2jC5sSen lap kruqosvetnoe puteshestvie elemisen ki....ps, kirpinin yeri var, adini Sonic qoysan pis olmaz) 1
Android788 Опубликовано: 16 июля 2013 Автор Опубликовано: 16 июля 2013 Sen lap kruqosvetnoe puteshestvie elemisen ki....ps, kirpinin yeri var, adini Sonic qoysan pis olmaz)Ilde 1 defe bele seyahetler edirem.Azerbaycanin gormeli yeri haradir neyi var deye maraqlaniram. Kirpi dehshetdire, Aldim getirdim eve, axsham baxiram nese sakit durub. Seher durdum baxdim ki, yene sakit durub, Fikirleshdim ay Allah bu olub beyem bele sakit durub? axi ogunlerde karobkani dagidirdi. 2-deqiqe kecdi gordum ki dogub, uje 1 deyil 2 neferdirler karobkada)))))) Altini zadi temizledim. Apardim axhsam buraxdim baga. 4
Android788 Опубликовано: 16 июля 2013 Автор Опубликовано: 16 июля 2013 Mingecevirde yazilan cerime macerasindan uje 11gun kecib cerime helede sistemde yoxdur. Demek ki, ciriblar. 1
Nadir Опубликовано: 16 июля 2013 Опубликовано: 16 июля 2013 Кирпи Гыз деилди???????????Вахсей))))биябырчылыг 1
Android788 Опубликовано: 16 июля 2013 Автор Опубликовано: 16 июля 2013 Кирпи Гыз деилди???????????Вахсей))))биябырчылыгSen deme qiz deyilmish, Biyabr eledi, getirdi bir ushagida qoydu bakida. Buna deyirlerde 2 al 1 ode. 1-ni aldim amma geldi 2 dene cixdi))) Bingoooooo 2
096 Опубликовано: 17 июля 2013 Опубликовано: 17 июля 2013 Mingecevirde yazilan cerime macerasindan uje 11gun kecib cerime helede sistemde yoxdur. Demek ki, ciriblar.O hele 100 faiz deyil.Menim cerimem 2 hefteden sonra yazilmishdi sisteme.
Android788 Опубликовано: 17 июля 2013 Автор Опубликовано: 17 июля 2013 O hele 100 faiz deyil.Menim cerimem 2 hefteden sonra yazilmishdi sisteme.Mence yazilmayacaq, Chunki videonu gosterenden sonra rengleri ruhlari getdi. onlara serf ederki protokolu cirib 15AZN cerime versinler neinki men shikayet edim ve onlardan 500-1000AZN alib ishde saxlasinlar ki, bes qaqa sene gore shikayet var ne fikirleshirsen?))))))) 1
Android788 Опубликовано: 19 июля 2013 Автор Опубликовано: 19 июля 2013 Demek bugunde mashinda ishler gordum. Pnevma podveskanin ishlerini tam yekunlashdirdim. Mence bu ay 1-ci klipin cekilishine bashlaya bilerik. Splitter gelenden sonra ise 2-ci klipin chekilishini ederik. babat kadrlar alinmalidir 3
Android788 Опубликовано: 22 июля 2013 Автор Опубликовано: 22 июля 2013 Kim oxuyursa deyecek sen heqiqeten xestesen.))))) Qabaq bufer uchun splitter zakaz etmishdim Polshadan, Azerbaycana dastavka olmadigina gore Isveche gonderdim, ordan ise bura gondere bilmirdiler chunki uzunlugu 183sm idi, Ve poctlar 150sm yuxari qebul etmirler. DHL qebul etdi amma evezinde 900AZN pul istedi. Isvechden bakiya gelen tanisha verdiler kantrabandani. Bugun gece Istanbul reysi ile geldi. 01:30. Ingi goturdum geldim coxdan gozlediyim kantrabandami. Budur baxin. Qurashdirmagina qurashdirmayacam. Because: Mashinin klipine qeder herhansi ciziq veya leke dushmesini istemirem. 6
Android788 Опубликовано: 22 июля 2013 Автор Опубликовано: 22 июля 2013 Xeyirli olsun, Ceyhun! Xeyir ishlerde gorushek qaqashim menim. Kesmeden dogaman sinmada geldi chatdi mene, qalanlari uje bosh sohbetdir. Birde bu kraskalanmayacaq, bunun oz rengi voc yaxshdir./ 1
Android788 Опубликовано: 29 июля 2013 Автор Опубликовано: 29 июля 2013 Forumdan 1 nefer bunu mene teklif etdiki bu shekili bi az kicildib nakleyka formasina getirib avtonun arxasina vurum. Ne deyirsiz?
Рекомендуемые сообщения