sarx Опубликовано: 25 июня 2013 Опубликовано: 25 июня 2013 Men fikirleshdim men movzunu izleyesen . Xeber tutarsan. yenede coxsag ol. eladir главное что бы костюмчик сидел... Я рад что коврики удачно сели в твою тачку... 1
Android788 Опубликовано: 28 июня 2013 Автор Опубликовано: 28 июня 2013 главное что бы костюмчик сидел... Я рад что коврики удачно сели в твою тачку... Cox sag ol
Nadir Опубликовано: 28 июня 2013 Опубликовано: 28 июня 2013 главное что бы костюмчик сидел... Я рад что коврики удачно сели в твою тачку... Sene voobwe otdelniy Respect!.... sen gel bakiya........... besti mashina barmag eledin!narkoman))))
Tofiq Опубликовано: 30 июня 2013 Опубликовано: 30 июня 2013 (изменено) Ceyhuuuun.. )) BBS-ler babat idi) Изменено 30 июня 2013 пользователем Tofiq 4
Android788 Опубликовано: 30 июня 2013 Автор Опубликовано: 30 июня 2013 Ceyhuuuun.. ))BBS-ler babat idi)Biy Genceye gelib cixib uje? Belkede 1.8 olmasaydi satmazdim. 2.5 surenden sonra bildim ki duz edib deyishmishem. BBS-leri cixardiblar ustunden?
sarx Опубликовано: 30 июня 2013 Опубликовано: 30 июня 2013 Sene voobwe otdelniy Respect!....sen gel bakiya...........besti mashina barmag eledin!narkoman))))Не сыпь мне соль на рану..(((( планировал летом отпуск взять на месяц из за этого целый год пахаю не дергаюсь,а сейчас все складывается так что раньше января походу хрен я смогу домой попасть..нервы уже на пределе,ностальгия просто убивает..Машин да гездийр оз моменты..Пул вар,вахт йохты, пул йохты,время есть и так всегда... 1
Tofiq Опубликовано: 1 июля 2013 Опубликовано: 1 июля 2013 Biy Genceye gelib cixib uje? Belkede 1.8 olmasaydi satmazdim. 2.5 surenden sonra bildim ki duz edib deyishmishem. BBS-leri cixardiblar ustunden? Ha orasida duzdu. Yoo)) BBS-ler ustunde idi. 1
Isik Опубликовано: 1 июля 2013 Опубликовано: 1 июля 2013 Ceyhun men sari ksenona HE deyirem Mende sari rengde qoymusham 2
Android788 Опубликовано: 1 июля 2013 Автор Опубликовано: 1 июля 2013 Ha orasida duzdu. Yoo)) BBS-ler ustunde idi. Belke indi genceye satiblar? Birde gorsen saxlatdir denen bizim mashin olub yaxshi baxin Ceyhun men sari ksenona HE deyirem Mende sari rengde qoymusham Sariya heckim he demedi. Hemde elimizdedirde gedib oz renginde edecem yaxshi olmasa sari ederem baxaram.
West Опубликовано: 1 июля 2013 Опубликовано: 1 июля 2013 Dibine kimi oturmuw teze wekiller gelsinde nolar) 1
Android788 Опубликовано: 1 июля 2013 Автор Опубликовано: 1 июля 2013 (изменено) Dibine kimi oturmuw teze wekiller gelsinde nolar)Qaqam inan vaxtim ele sixdir ki chatdirmiram, Face-de gordunse Fuad mashinimi Agir cinayetlerin yaninda tutub cekib mashini. Ozumde sabah axhsam yene gedirem Qazaxa Monitoru qurashdirmisham, Qabaq Splitter uje Polshadan Isveche chatib, BUgun yeznem gonderecek onu, O gelen kimi mashin gedir splitter qarishiq malyara. Ondan sonra uje ishleri atib mashinin fotoset ve video cekilishi ile meshgul olacam. Coxdadir shekilleri cekilmir. Amma gozel bir partlayish edecem ki, sesi soragi Avstriya nedir Isveche gedib cixacaq. Sebrli ol qardashim. Изменено 1 июля 2013 пользователем Android788 3
Tofiq Опубликовано: 1 июля 2013 Опубликовано: 1 июля 2013 Sariya heckim he demedi. Hemde elimizdedirde gedib oz renginde edecem yaxshi olmasa sari ederem baxaram. Niya, man ha dedim da sana Daha dogrusu sari xenona )) Pasatkaynan babat gosanayah haa kuchali
Android788 Опубликовано: 1 июля 2013 Автор Опубликовано: 1 июля 2013 Niya, man ha dedim da sana Daha dogrusu sari xenona )) Pasatkaynan babat gosanayah haa kuchali Lele baxaram gorum nece olur, nese yarashsa saxlayacam sari 1
West Опубликовано: 1 июля 2013 Опубликовано: 1 июля 2013 Lele baxaram gorum nece olur, nese yarashsa saxlayacam sari brat sari xenon qaldi kechmiwde, ozude ekser hallarda razni vurur... deli eliyecey seni... mende sari idi vaxtiykan... 1
Uzi Опубликовано: 1 июля 2013 Опубликовано: 1 июля 2013 Qaqam inan vaxtim ele sixdir ki chatdirmiram, Face-de gordunse Fuad mashinimi Agir cinayetlerin yaninda tutub cekib mashini. Ozumde sabah axhsam yene gedirem Qazaxa Monitoru qurashdirmisham, Qabaq Splitter uje Polshadan Isveche chatib, BUgun yeznem gonderecek onu, O gelen kimi mashin gedir splitter qarishiq malyara. Ondan sonra uje ishleri atib mashinin fotoset ve video cekilishi ile meshgul olacam. Coxdadir shekilleri cekilmir. Amma gozel bir partlayish edecem ki, sesi soragi Avstriya nedir Isveche gedib cixacaq. Sebrli ol qardashim. С твоим порывом к тюнингу мы никогда не устроим фотосет 2
Wa1do Опубликовано: 1 июля 2013 Опубликовано: 1 июля 2013 brat sari xenon qaldi kechmiwde, ozude ekser hallarda razni vurur... deli eliyecey seni... mende sari idi vaxtiykan... Sarı plyonka ən yaxşısıdır. 1
Android788 Опубликовано: 7 июля 2013 Автор Опубликовано: 7 июля 2013 brat sari xenon qaldi kechmiwde, ozude ekser hallarda razni vurur... deli eliyecey seni... mende sari idi vaxtiykan... Ok Ziya baxacam. Fikrini bolushduyun uchun teshekkurler С твоим порывом к тюнингу мы никогда не устроим фотосет Uzi neqeder chalishiram, sadece ishlerle bu ishler uygun gelmir chatdira bilmirem. Amma soz verirem ki az qalib. Sarı plyonka ən yaxşısıdır. baxacam Rauf. Senin supportlarini hazirlamishdilar, getdim baxdim xoshum gelemdi. Verdim tezeden duzetdirmeye. Bugun getdim baxdim ela alinib, 1-ci goturecem ve pocta ile gonderecem. Mukemmel 1 shey alinib. 2
Android788 Опубликовано: 7 июля 2013 Автор Опубликовано: 7 июля 2013 Cume Shenbe ve Bazar gunlerinde Black Samurai gezintiye cixmishdir. Marshrut ise beledir. Baki> Shamaxi> Ismayilli> Qebele> Oguz> Sheki> Mingechevir Mingechevir>Yevlax> leki> Agdash> Goychay> Agsu> Shamaxi> Baki shekiller: 1. Kur chayi Mingecevir 2. High ride Agsu perevali 3. Mingecevirski Kirpi bag uchun. charge 5AZN Ziya qaqam uchun ise yaxshi amma keyfiyyeti zeif olan Low ride Video))) http://www.youtube.com/watch?v=WgEqQPgBoEI http://www.youtube.com/watch?v=fym-tK2jC5s 13
Wa1do Опубликовано: 8 июля 2013 Опубликовано: 8 июля 2013 (изменено) baxacam Rauf. Senin supportlarini hazirlamishdilar, getdim baxdim xoshum gelemdi. Verdim tezeden duzetdirmeye. Bugun getdim baxdim ela alinib, 1-ci goturecem ve pocta ile gonderecem. Mukemmel 1 shey alinib. Çox sağ ol, Ceyhun. Allah razı olsun. Səbrsizliklə gözləyirəm. Sən bir şəkilini çək də mənim üçün. Görüm, necə alınıb. Изменено 8 июля 2013 пользователем Wa1do 1
Android788 Опубликовано: 14 июля 2013 Автор Опубликовано: 14 июля 2013 Rauf deymez, Elimizden geleni edirik. Ibrahim mene ele 70x70 olchude o icheri otaqda gosterdiyin ork steklodan kes hazir qoy gelib goturecem. Qiymetinide LS yaz.. Uje aglimda bashqa fikir var.bu hefte sonuna yeqin realliga kecer. 3
Рекомендуемые сообщения