Android788 Опубликовано: 13 мая 2013 Автор Опубликовано: 13 мая 2013 Xeyir gele bilmeyecem, oralardan kecsen ushaglari gorsen ver onlara, men sora goturerem ))Yaxshi problem deyil. Kecesi olsam vererem. 1
Android788 Опубликовано: 17 мая 2013 Автор Опубликовано: 17 мая 2013 Allah Allah. Gorun ne tapmisham Mazda 6 Atenza uchun Arxa difuzor. Alardim bu deqiqe amma qiymet yandirir. 441$ ozudur, 119$ dastavkasi 1
AVTOMANYAK Опубликовано: 17 мая 2013 Опубликовано: 17 мая 2013 Allah Allah. Gorun ne tapmisham Mazda 6 Atenza uchun Arxa difuzor. Alardim bu deqiqe amma qiymet yandirir. 441$ ozudur, 119$ dastavkasi [img=http://www.auto-style.jp/item_img/MET41121330003.jpg] Deymez chox bahadi mence. 1
Rashka Опубликовано: 17 мая 2013 Опубликовано: 17 мая 2013 bow weydir o))))burda sene yiga bilerler onu))) 1
Android788 Опубликовано: 18 мая 2013 Автор Опубликовано: 18 мая 2013 bow weydir o))))burda sene yiga bilerler onu)))ucuz olsaydi alardim ki radnoydur, zavoddur, Amma uje gorunur bahadir, ona gore hecne etmiyecem, belede yaxshidir
Android788 Опубликовано: 21 мая 2013 Автор Опубликовано: 21 мая 2013 Bele bir oyuncaq alacam qizima)))) 12
Lowenhart Опубликовано: 21 мая 2013 Опубликовано: 21 мая 2013 helesin satmillar, alif ozun elemelisen) 1
Android788 Опубликовано: 21 мая 2013 Автор Опубликовано: 21 мая 2013 helesin satmillar, alif ozun elemelisen)Qizim menden inciyerki atam mashina xerc qoyur mene xerc qoymur? heheheheh Zor sohbet olareee. Xaricde qarshima cixsa mutleq alacam
Wa1do Опубликовано: 21 мая 2013 Опубликовано: 21 мая 2013 (изменено) Qizim menden inciyerki atam mashina xerc qoyur mene xerc qoymur? heheheheh Zor sohbet olareee. Xaricde qarshima cixsa mutleq alacam Təranənin yaşına uyğun deyil o oyuncaq, Ceyhun. Təranə böyük qızdır maşAllah. Uşağın 1-3 yaşı olanda yaxşıdır o oyuncaq. Alıb, təkərlərə razval vermək olar. Изменено 21 мая 2013 пользователем Wa1do 1
Android788 Опубликовано: 22 мая 2013 Автор Опубликовано: 22 мая 2013 Təranənin yaşına uyğun deyil o oyuncaq, Ceyhun. Təranə böyük qızdır maşAllah. Uşağın 1-3 yaşı olanda yaxşıdır o oyuncaq. Alıb, təkərlərə razval vermək olar. Hahahaha Durub 1-2 yashinda razval surmeyecek ki, indi indi ele mashin velosiped surmeyi oyrenecekde. Baxacam ishlere tapa bilsem alacam mutleq. Zanijeniya edib oz mashinimla yanbayan qoyub shekillerini cekerem, maraqli goruner, mazda pnevmada, oyuncaq da zanijeniyada-razvalda)))) Hahaha bomba olar. Bu aralarda deyim ki, dunen getdim rezanatoru cixartdirdim yerine keyfiyyetli birrezanator qoydurdum. Deyishiklik oldu , ses ise deyishmez qaldi. Oldu fisqiriq. 1
Wa1do Опубликовано: 22 мая 2013 Опубликовано: 22 мая 2013 Hahahaha Durub 1-2 yashinda razval surmeyecek ki, indi indi ele mashin velosiped surmeyi oyrenecekde. Baxacam ishlere tapa bilsem alacam mutleq. Zanijeniya edib oz mashinimla yanbayan qoyub shekillerini cekerem, maraqli goruner, mazda pnevmada, oyuncaq da zanijeniyada-razvalda)))) Hahaha bomba olar. Bu aralarda deyim ki, dunen getdim rezanatoru cixartdirdim yerine keyfiyyetli birrezanator qoydurdum. Deyishiklik oldu , ses ise deyishmez qaldi. Oldu fisqiriq.O maşından var Bakıda, çünki balaca qardaşıma almışdıq.Təbriklər. Nə rezonatoru qoydun? Daha balaca ölçüdə? 1
Android788 Опубликовано: 22 мая 2013 Автор Опубликовано: 22 мая 2013 O maşından var Bakıda, çünki balaca qardaşıma almışdıq.Təbriklər. Nə rezonatoru qoydun? Daha balaca ölçüdə?Baxaram! Sag ol qaqam. Turkiye firmasi idi adi yadimdan cixdi, oyrenib deyerem. Balaca olcude deyendenormaldir olcusu, sadece ortada setkasi yoxdur. Sehv etmiremse ona alov bogan deyirler, ancaq alovu bogur ve havani kecirir. Dediler isteyirsen boru qoyaq ancaq, 3-den 2-ye atanda arxadan alov cixacaq. Dedim lazim deyil alov zad, qoy normal ishlesin 1
Wa1do Опубликовано: 23 мая 2013 Опубликовано: 23 мая 2013 (изменено) Baxaram! Sag ol qaqam. Turkiye firmasi idi adi yadimdan cixdi, oyrenib deyerem. Balaca olcude deyendenormaldir olcusu, sadece ortada setkasi yoxdur. Sehv etmiremse ona alov bogan deyirler, ancaq alovu bogur ve havani kecirir. Dediler isteyirsen boru qoyaq ancaq, 3-den 2-ye atanda arxadan alov cixacaq. Dedim lazim deyil alov zad, qoy normal ishlesinYəni zavoddan gələn rezonatora nisbətən ölçüsü kiçikdir deyə soruşmuşdum. Amilgilin yanına getmişdin? Изменено 23 мая 2013 пользователем Wa1do 1
Android788 Опубликовано: 23 мая 2013 Автор Опубликовано: 23 мая 2013 Yəni zavoddan gələn rezonatora nisbətən ölçüsü kiçikdir deyə soruşmuşdum. Amilgilin yanına getmişdin?Babekde saprafkadan qabaqdaki. Effekti avr . Sesindede deyishiklik hiss etdim bugun. Pis deyil.
Wa1do Опубликовано: 23 мая 2013 Опубликовано: 23 мая 2013 Babekde saprafkadan qabaqdaki. Effekti avr . Sesindede deyishiklik hiss etdim bugun. Pis deyil.Türklərdə? Rezonatorun borusunun diametri 51 mm-dii? 1
Android788 Опубликовано: 24 мая 2013 Автор Опубликовано: 24 мая 2013 Türklərdə? Rezonatorun borusunun diametri 51 mm-dii?Yox Azerilerde. icinin olsusu ola biler amma boru olcusu eynen qlushitelin olcusunde idi. 1
Android788 Опубликовано: 24 мая 2013 Автор Опубликовано: 24 мая 2013 pnevma goymusan mawna? galxib duwur?bu sehifeni izle.http://www.auto.az/forum/index.php/topic/36693-project-black-samurai-airlift-suspension/
MagerramoFF Опубликовано: 25 мая 2013 Опубликовано: 25 мая 2013 Mence o sahivani ele bura qatmaq lazimdi 2
Android788 Опубликовано: 26 мая 2013 Автор Опубликовано: 26 мая 2013 Mence o sahivani ele bura qatmaq lazimdi Men niye gore qatmaq istemedim ki, ilk defedir kimse pnevma qurashdirir ve bu procesi hami gormek isteyerki, ayriciliqda ishler nece gedir. ne lazimdir neler edirem, neler edilecek ve.s burda olsaydi kimse mashina gore yazacaqdi kimse pnevmaya gore, alem qatishacaqdir. Sonra kimse pnevma istese rahat girib o movzuda etrafli oxuya biler 1
Рекомендуемые сообщения