Перейти к содержанию

Mazda 6 90-NN-788

Android788

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:
Senden yaxshi surmesin sururdu amma.

Bugun axshamda eve qayidanda 1 W202 230 bashladi sixmaga, mende qaldirdim 120-140 gordum hele direyibe verdim saga ki kecsin, kecmedi geldi yene arxama mende dedim oynayirsan oynayaqda, svetafordada dayandi arxamda atdim tiptronikaya ve lipuchkalarla ishledim getdimeee, birden gordum uje guzguden gorunmur. Nargile svetaforunda men dayanandan 10 san sonra geldi yanima)))))

Lipuchka? :D

Birden lepestok olar :)

• Yeri var! 6
Опубликовано: (изменено)
Lipuchka? :D

Birden lepestok olar :)

Tfuuu o nece aglima geldi menim?

Lepestok. bes bizim dilde nece olacaq?  :D

Изменено пользователем Android788
  • Yeri var! 1
Опубликовано:
Tfuuu o nece aglima geldi menim?

Lepestok. bes bizim dilde nece olacaq?  :D

Yarpaqcik :D

Amma google da neyese gore "Ləçək" kimi tərcümə verir.

• Yeri var! 3
Опубликовано:

Tural sen mene qabaritler uchun bele lampa demisdhin?

T24XvcXX8bXXXXXXXX_!!852494244.jpg

• Yeri var! 3
Опубликовано:
Tural sen mene qabaritler uchun bele lampa demisdhin?

T24XvcXX8bXXXXXXXX_!!852494244.jpg

He deyesen bunlardi, sud rengde yanir, yoxsa goy? ))

• Yeri var! 2
Опубликовано:
He deyesen bunlardi, sud rengde yanir, yoxsa goy? ))

Bilmirem, sen dedin mende tapdim, yanmagini bilmirem. Sen dedinki qesheng yanir mende destekledim.)))) 7$ gelib Bakiya. i

• Yeri var! 2

Onlari goyanan sora shekilni cek baxim nece yanir, eger men dediyim olmasa onlar Evrostyleda satililar biri deyesen 4 5 manatdi )

Изменено пользователем Турал
  • Yeri var! 2
Опубликовано:
Onlari goyanan sora shekilni cek baxim nece yanir, eger men dediyim olmasa onlar Evrostyleda satililar biri deyesen 4 5 manatdi )

Bugun pasilkam geldi, Dedim axi mene hecne gelmeli deyil? Sonra fikirleshdim ki, ahaaaaaaa o mesele. Bildinde ne . Balon :secret:  O xiyar, pomidor tushusu qoyulan balon haaaa

• Yeri var! 3
Опубликовано:
Bugun pasilkam geldi, Dedim axi mene hecne gelmeli deyil? Sonra fikirleshdim ki, ahaaaaaaa o mesele. Bildinde ne . Balon :secret:  O xiyar, pomidor tushusu qoyulan balon haaaa

Oppa )))

Ne vaxt bawliyirsan onun ustunde ishlemeye )) ?

• Yeri var! 1
Oppa )))

Ne vaxt bawliyirsan onun ustunde ishlemeye )) ?

Bugun toyda, birigun toyda, imkan verseler ishleyerem, kak i raz ardi gelenecen bashlayim olchulerimi goturmeye. Sonrasina baxariq.

Tural mende qabaq teker ve disk krilodan 1.5sm chole cixir, onu neter eleyim nece salim icheri? fikirleshdim bele edim, amma sizde bir fikir bildirinde neoooooooolaaaaaaar!

krilonun demir hissesini doyub 2sm genishlendirim. Bu vaxt qapi teref ve arxa bufer onunla uygun gelmeyecek. Ve onlarida pena ile deyil. steklavat ile neylese onun olcude kenara cixardim ki olcu ve gorunushce eyni olsunlar. Siz ne meslehet gorersiz?

12553_459272104134012_1552261619_n.jpg

Изменено пользователем Android788
Опубликовано:
Bugun toyda, birigun toyda, imkan verseler ishleyerem, kak i raz ardi gelenecen bashlayim olchulerimi goturmeye. Sonrasina baxariq.

Nece deyiller hemishe toylarda ))

• Yeri var! 1
Опубликовано:
Nece deyiller hemishe toylarda ))

arkaya gore ne deyirsen?

Опубликовано:
arkaya gore ne deyirsen?

Sen onunn shekillerini cek gorset umimiyyetle o teker nece orda oturub her terefli yuxardan ashagi ele cek ki gorsensin, surtur krilonu ?

• Yeri var! 1
Опубликовано:
Sen onunn shekillerini cek gorset umimiyyetle o teker nece orda oturub her terefli yuxardan ashagi ele cek ki gorsensin, surtur krilonu ?

Indi surtmur chunki mashin hundurdedir, amma zanijeniya olanda mutleq surtecek. qabaq krilodan 1.5sm cixir arxa ise hardasa 5mm cixir.

Shekiller sabah seher cekerem. yerleshdirerem.

• Yeri var! 1
Опубликовано:
Indi surtmur chunki mashin hundurdedir, amma zanijeniya olanda mutleq surtecek. qabaq krilodan 1.5sm cixir arxa ise hardasa 5mm cixir.

Shekiller sabah seher cekerem. yerleshdirerem.

Men bilen bir nece variant var, tekerin profilni minimal elemek, tekerleri eymek yaniki menfi razval elemek, birde arakalari doydurmek, yadaki kesib yeniden teze demirnen svarkalamag.

Baxir indi nece olacaq, eger yoxlamag istiyirsense onda tek diski tekersiz, goy mashinin ustune onuda goy taxtanin ustune bax gor krilonun icine nece gedecek elbette ki hamisi zanijenie olanan sonra, sora gorendeki ne geder enletmek lazimdir sene hasand olacaq, ele bele baxmamish arkalara el vurma.

bele bir shey

40d9fa8s-960.jpg

• Yeri var! 1
Опубликовано:
Men bilen bir nece variant var, tekerin profilni minimal elemek, tekerleri eymek yaniki menfi razval elemek, birde arakalari doydurmek, yadaki kesib yeniden teze demirnen svarkalamag.

Baxir indi nece olacaq, eger yoxlamag istiyirsense onda tek diski tekersiz, goy mashinin ustune onuda goy taxtanin ustune bax gor krilonun icine nece gedecek elbette ki hamisi zanijenie olanan sonra, sora gorendeki ne geder enletmek lazimdir sene hasand olacaq, ele bele baxmamish arkalara el vurma.

bele bir shey

Men hecneye el vurmayacam heleki, Elbetde zanijeniyadan sonra baxacam gorecem, sonra, Amma bilirem ki qabaq mutleq surtecek. Qabagi genishlendirsem eger, onda gerek arxanida genishlendirim ki, simmetrik olsun.  Kesmek ureyime gelmir, ondansa mumkun qeder olcuye uygun doyub cixartdiraram amma kesmeyim. Ona gore bele bir planim var. Ipin ucundan tutmushamsa axiracanda gedecem. Ishi yarida buraxdi yoxdur,

• Yeri var! 2
Опубликовано:

Belke tekerin profilini balacalawdirasan?

mendede gabag teker cixirdi bayira deyiwmeseydim gabag teker surtecekdi krilaya.

amma indi bir azda otuzdursam surten deyil

Опубликовано:
Belke tekerin profilini balacalawdirasan?

mendede gabag teker cixirdi bayira deyiwmeseydim gabag teker surtecekdi krilaya.

amma indi bir azda otuzdursam surten deyil

Hara balacalashdirim? 35dir deyirsen 30 qoyum? Tekerin profiline gore yox enine gore deyishir. 235 yox 215 45 ile qoysadim sen deyen kimi olardi. Amma ele vid qet baki uchun deyil. Ondansa krilonu genishlendirerem ki, teker dibine qeder krilonun ichine girsin.

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...