Javid Опубликовано: 4 декабря 2012 Опубликовано: 4 декабря 2012 (изменено) Mlyaaaaaaaa 5000 dollar.. Meisterschaft 2013 Lexus GS 350 F-Sport Utilizing OE Tips, GTC (EV Control) (SUS) MSRP $2498.00 Cat-Back LSR Pipe (Front + Mid-Section) (SUS) MSRP $1498.00 Wireless Remote Upgrade for GTC System MSRP $150.00 Shipping and Handling to Azerbaijan (2 boxes): $1397.57 Total Shipped: $5543.57 pul yigmaq lazimdir.. Orxan, pulu yiga bilmamisan hele? Istayirsan, o defe oturdugumuz restoranin administratoruna tapshirim, get ordan gotur O defe de dedim sene, oz yerin kimi get gal, na istayirsan ela orda Изменено 4 декабря 2012 пользователем Javid 3
Abbas_DXB Опубликовано: 4 декабря 2012 Опубликовано: 4 декабря 2012 Orxan, pulu yiga bilmamisan hele? Istayirsan, o defe oturdugumuz restoranin administratoruna tapshirim, get ordan gotur O defe de dedim sene, oz yerin kimi get gal, na istayirsan ela orda Sohbet hansi yerden gedir?))) 1
AvtozavR Опубликовано: 4 декабря 2012 Опубликовано: 4 декабря 2012 Как тянет?какой разгон?? После драгов у тебя уже на разгоны и секунды мания пошла по моему
Javid Опубликовано: 4 декабря 2012 Опубликовано: 4 декабря 2012 Sohbet hansi yerden gedir?))) 071 bilar. Onun yadinda qalib yerin adi. Belada ki Orxan bilar-man bilaram http://youtu.be/TVbGxWmwa_o 2
GuliyevicH Опубликовано: 5 декабря 2012 Автор Опубликовано: 5 декабря 2012 Orxan, pulu yiga bilmamisan hele? Istayirsan, o defe oturdugumuz restoranin administratoruna tapshirim, get ordan gotur O defe de dedim sene, oz yerin kimi get gal, na istayirsan ela orda Qaqa chox sagol .. Bilirem boyukluk eleyirsen, komek elemek isteyirsen.. neche gundur ele isteyirdim sene deyim.. prostu utanirdim da.. xejaletden day bilmirdim nağarem dana.. Ona o qeder pul vermey menim bir yerime gore deyil.. gozleyek daha budceli varianti olsa pnu sifarish verek... 1
Android788 Опубликовано: 5 декабря 2012 Опубликовано: 5 декабря 2012 Qaqa chox sagol .. Bilirem boyukluk eleyirsen, komek elemek isteyirsen.. neche gundur ele isteyirdim sene deyim.. prostu utanirdim da.. xejaletden day bilmirdim nağarem dana.. Ona o qeder pul vermey menim bir yerime gore deyil.. gozleyek daha budceli varianti olsa pnu sifarish verek... Inetde axtarsan cox wey tapmaq olar. Men mazda uchun pauk tapa bilmirdim qeti yox idi, amma 2 hefte axtariwdn sonra tapdim, Amma satanlar mene diler olmaq teklifi verirler Men yuxarida Abbasin yazdiqlari ile razilawaram ki Mastershift senin mawininin klasina gore sesi uygun gelmez. Abbas demiwken wuvenskidir sesi. Bole profi Maganflow ve ya Remus ve,s firmalarida maraqlan. Tapmaq olar. nece deyibler axtaran tapar Orxan. Gozel mawin, ideal dizayn ve ideal ses sistemide lazimdir.
GuliyevicH Опубликовано: 5 декабря 2012 Автор Опубликовано: 5 декабря 2012 he qaqa Mastershift meslehet deyil he deyirsen? Qaqa maraqlana bilersen Powerful tfu ee, Remus universalni 3.5 motor uchun 2 dene qazan Bakiya necheye otuzdurmaq olar? 1
Android788 Опубликовано: 6 декабря 2012 Опубликовано: 6 декабря 2012 (изменено) he qaqa Mastershift meslehet deyil he deyirsen? Qaqa maraqlana bilersen Powerful tfu ee, Remus universalni 3.5 motor uchun 2 dene qazan Bakiya necheye otuzdurmaq olar?mAraqlanaram bugun axwam bir poisk vererem. Men demirem pisdir, Sadece videolarda gordum hemde Abbasda men fikirlewdiyimi deyir deye. Onun dediyini tesdiqleyirem. Изменено 6 декабря 2012 пользователем Android788
Назим Опубликовано: 15 декабря 2012 Опубликовано: 15 декабря 2012 Тюнинг пакет от Artisan Spirits. Очень понравилось. 1
GuliyevicH Опубликовано: 17 декабря 2012 Автор Опубликовано: 17 декабря 2012 (изменено) ushaqlar bele bir shey beynime dushub.. ne meslehet gorursuz? maraqli stildir.. Tow pins Изменено 17 декабря 2012 пользователем GuliyevicH 2
Firudin Опубликовано: 17 декабря 2012 Опубликовано: 17 декабря 2012 ushaqlar bele bir shey beynime dushub.. ne meslehet gorursuz? maraqli stildir.. Tow pins Burda bawa duwmeyeceyler. Ele bileceyler xarab mawindi buksir eliyibler 1
Lowenhart Опубликовано: 17 декабря 2012 Опубликовано: 17 декабря 2012 (изменено) dyp evakuatorshiki sevinejek! amma deyer) Изменено 17 декабря 2012 пользователем Lowenhart 3
Javid Опубликовано: 17 декабря 2012 Опубликовано: 17 декабря 2012 Qaqa, manolum dayma. Bekar qalmisan e san. Parviz da mashinina vurub, yalvar-yapishnan chixartdira bilmadim
West Опубликовано: 17 декабря 2012 Опубликовано: 17 декабря 2012 Evakuatorla dost qardaş münasibətinə keçmək üçün əla bir vasitədir qardaş! 4
Togrul193 Опубликовано: 17 декабря 2012 Опубликовано: 17 декабря 2012 Ishin gucun deyesen qurtarib e ) 1
GuliyevicH Опубликовано: 17 декабря 2012 Автор Опубликовано: 17 декабря 2012 Ishin gucun deyesen qurtarib e )get sheklivi chek alee.. 2
Togrul193 Опубликовано: 17 декабря 2012 Опубликовано: 17 декабря 2012 Dogurdan deyirem yarashmiyacaq, hec o BMW-e ve Astona yarashmir.. zovgsuz insanlara bash qoshma ) get sheklivi chek alee..Fotoapat ishine indi sen baxirsan ))
GuliyevicH Опубликовано: 18 декабря 2012 Автор Опубликовано: 18 декабря 2012 Ushaqlar Petya mashini nece shumoizolyasiya edir? Keyfiyyetli ish gorur? Hansi materialdan istifade edir?kimde nomresi varsa zeng elesin oyrensin de menim lexus gs-imi neceye eder?
211 Опубликовано: 18 декабря 2012 Опубликовано: 18 декабря 2012 Ushaqlar Petya mashini nece shumoizolyasiya edir? Keyfiyyetli ish gorur? Hansi materialdan istifade edir?kimde nomresi varsa zeng elesin oyrensin de menim lexus gs-imi neceye eder?ver Romaya elesinda STP nan 1
Alishka Опубликовано: 18 декабря 2012 Опубликовано: 18 декабря 2012 (изменено) Ushaqlar Petya mashini nece shumoizolyasiya edir? Keyfiyyetli ish gorur? Hansi materialdan istifade edir?kimde nomresi varsa zeng elesin oyrensin de menim lexus gs-imi neceye eder?0552508880 Petya Orxan elə ən məsləhətlisi Petyadır....çox səliqəli məsuliyyətli Изменено 18 декабря 2012 пользователем Alishka 969
Рекомендуемые сообщения