Перейти к содержанию

2013 Lexus GS 350 F Sport

GuliyevicH

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Ela gorsenecek, amma yasamal yollari ucun bu boyda pasadkaynan narahatciliq olacaq mence

post-3870-0-22064500-1352379444_thumb.jp

• Yeri var! 1
Опубликовано: (изменено)

Ela gorsenecek, amma yasamal yollari ucun bu boyda pasadkaynan narahatciliq olacaq mence

Togrul shekildeki mashin dibine kimi enib daha.. mende ele olmayacaq.. bir de ehtiyatla sursen bir problem olmaz mence..

Изменено пользователем GuliyevicH

Togrul shekildeki mashin dibine kimi enib daha.. mende ele olmayacaq.. bir de ehtiyatla sursen bir problem olmaz mence?

Baxma da, ne qeder ehtiyatli sursen da herden ele olurki biraz fikirli olursan veee.. yama )

Amma deyirsense bu hundurlukde olmayacaq onda normaldi, cox geseng gorsenir

Изменено пользователем Togrul193
Опубликовано:

Spoileri goysan,, Baki shexerin butun bardyur ve tratuarlarinin qenimi olacagsan :D

Mehti orxanin arzusunu ureyinde goyma bir borey geder hormeti yoxdu yanunda?? sat boreyi goy getsin alsun Wald!!!

o full bodykit-dir Wald.. 10 000 pulun vrsa ver alim..

Mehti Orxanin arzusunu ureyinde goyma bir borey geder hormeti yoxdu yanunda?? sat boreyi goy getsin alsun Wald!!!

Orxan GRUZIN yaduva dushur?????

Изменено пользователем Nadir

Mehti orxanin arzusunu ureyinde goyma bir borey geder hormeti yoxdu yanunda?? sat boreyi goy getsin alsun Wald!!!

Mehti Orxanin arzusunu ureyinde goyma bir borey geder hormeti yoxdu yanunda?? sat boreyi goy getsin alsun Wald!!!

Orxan GRUZIN yaduva dushur?????

ala bu nedi ee.. Goresen heqiqeten bele oynamaq olar? Profidir qaqash

Gruzin de omrumu xarab elemishdi.... :)

Опубликовано:

Лучше копи и на будущее собери Wald пакет. А пока она и так красива.

ala bu nedi ee.. Goresen heqiqeten bele oynamaq olar? Profidir qaqash

Gruzin de omrumu xarab elemishdi.... :)

Грузини казнить еледимде ядыва дющюр озде пычагнан кесдим ону точка B алмаг истеирди гизденмишди)))

амма бу гагаш догурдан беле ойнаир.....Грузине галанда биз озимиз онун юстине чыхырдыг)))к стати Back to Kandagar aldim....ustanovka eliyim orda teze silahlarda var))

Изменено пользователем Nadir
Опубликовано:

Mence indi coilover qoysa. Daha yaxwidi, deymez i qeder pul bu spoilere..

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Грузини казнить еледимде ядыва дющюр озде пычагнан кесдим ону точка B алмаг истеирди гизденмишди)))

амма бу гагаш догурдан беле ойнаир.....Грузине галанда биз озимиз онун юстине чыхырдыг)))к стати Back to Kandagar aldim....ustanovka eliyim orda teze silahlarda var))

Nadir mende back to Karkand var... Qeshey missiyalar da var... .. Inshallah qayit xeber ele axsham girek nakazat eleyek onlari.. :)

Coilover uje istemirem.. Hiss edirem ki problem olacaq... Prujin mence bes eder.. Bu yaxinlarda yaxshi brendlerin olacaq...

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Menim boyreyimnen ne ishiviz var?

Опубликовано:

Mani gazdirarsan mashinda?

seni kukla kimi kapotun ustunde otuzduraram.. :)

• Yeri var! 4
Опубликовано:

Orxan senin mawini canli olaraq gormemiwdim, Amma o drag gunu axirdaki geldinhaaa onda gordum, heqqi sagligina qismet cox gozel mawindir. Focust Studionun abrabotkasindan sonra dahada gozel gorunur. Ledler xususi fusunkar gozellik verir. Belek bele video marali geler.Chunki mene cox xow gelir bu video.

http://www.youtube.com/watch?v=Ht-_CxBB-kc&feature=player_embedded#!

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Orxan senin mawini canli olaraq gormemiwdim, Amma o drag gunu axirdaki geldinhaaa onda gordum, heqqi sagligina qismet cox gozel mawindir. Focust Studionun abrabotkasindan sonra dahada gozel gorunur. Ledler xususi fusunkar gozellik verir. Belek bele video marali geler.Chunki mene cox xow gelir bu video.

http://www.youtube.com/watch?v=Ht-_CxBB-kc&feature=player_embedded#!

bele pis chixmasin men tu testi bir defe Turalla heyata kechirmishem... Tural goresen onda senin urek doyuntulerin ne qeder idi? :)

Опубликовано:

bele pis chixmasin men tu testi bir defe Turalla heyata kechirmishem... Tural goresen onda senin urek doyuntulerin ne qeder idi? :)

Deqiq bilmirem amma sesim batmishdir onan sora ))

Опубликовано:

Gozluyurem, gelsin))

27b2287e-0e17-11e2-849d-00259031cfef_27b22882-0e17-11e2-849d-00259031cfef_2.jpeg

Bugun arxasini emeliyyata verdim.. InshAllah Resulchik maraqli bir shey fikirlesher..... :)

• Yeri var! 3

heee ushaqlar novbede maraqli ideyalar gelir.. CutOut-u chixarmaq qerarina geldim.. arxa Muffler deyishilecek.. Magnaflowdan 3.5-lere geden universal Muffler alacayiq..sakit basli ses olacaq. Variantlar choxdur.. ureyimden kechen nasadlari deyishib, buferi ona uygun deyishdirmek idi.. dual exhaust tip (her yandan 2 chixintili nasadka).. 1-ci ideya standart: Magnalfow-un nasadkasi, her yandan 2 eded.. nasadkanin birinin diametri texmini shekildeki kimi olacaq.. biryerde qoyub gozeyari baxdim.. mene ele geldi ki, ki chox boyuk olacaq..

DSC02209-1.jpg

menim variantim: 2012 Mercedes AMG-lerin nasadkasi.. Resul dedi ki boyuk gorsenecek menim mashinimda.. amma men ele fikirleshmirem.. Bu nasadkanin qiymetini oyrendim 600 manatdir.. duzdur biraz shoka dushdum. amma beyenilse alacam..

wpid-lead42012mercedesbenzs63amgreview.jpg?w=640lead8-2012-mercedes-benz-s63-amg-review.jpg

Sizce hansi daha yaxshi olar?

• Yeri var! 1
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...