West Опубликовано: 30 января 2013 Опубликовано: 30 января 2013 Diski teker ve purjin degiwirsen zavoda birde yayda taxirsan hamsini)
Турал Опубликовано: 30 января 2013 Опубликовано: 30 января 2013 Belke prujinleri chixardim...Nie ?Problem deil cixart mashinma getse alaram )))
GuliyevicH Опубликовано: 30 января 2013 Автор Опубликовано: 30 января 2013 (изменено) Nie ?Problem deil cixart mashinma getse alaram )))Prujinleri qoyandan sonra bir problem hiss elemishem.. yamadan kechende ya da lyukun ustunden kechende mashnin arxasi qachir.. ele bil kuza yerinden oynayir..bir de arxadan ses gelir.. xarab olmush amortizator yamaya dushende nece ses edirse arxadan da ele ses gelir... bu yaxinlarda servise getmeliyem.. tezden baxdiracam.. ele bil amortizator bosh oturub yerine.. Изменено 30 января 2013 пользователем GuliyevicH 1
Турал Опубликовано: 30 января 2013 Опубликовано: 30 января 2013 Prujinleri qoyandan sonra bir problem hiss elemishem.. yamadan kechende ya da lyukun ustunden kechende mashnin arxasi qachir.. ele bil kuza yerinden oynayir..bir de arxadan ses gelir.. xarab olmush amortizator yamaya dushende nece ses edirse arxadan da ele ses gelir... bu yaxinlarda servise getmeliyem.. tezden baxdiracam.. ele bil amortizator bosh oturub yerine.. Belke onu goyanda nese duz goymayiblar?Adedeten bele prujin goyanda amortlarida deyiwler, sen belke ammortlari prujinlara uygun regulirovka etdiresen?Sende ki effekt hal hazirda kesilmish prujinin effektini verir, adeten prujini kesende bele olur.Demeli sen ammortlari perekacka etmelisen, yani ki ustanin yanina aparib peredelka etdirmelisen,maraglidir idman prujinlardan bunu gozlemezdim.Bunlarin hamisini yoxladanan sora elemek olar, yani ki cixartmaga deymwez artiq goyulub, bunun bir yolunu tapmaq lazimdir. 1
Anar Опубликовано: 30 января 2013 Опубликовано: 30 января 2013 Burjun neche MM-di? Neqeder zanijenie verir?
GuliyevicH Опубликовано: 30 января 2013 Автор Опубликовано: 30 января 2013 Burjun neche MM-di? Neqeder zanijenie verir?30-40 MM
Anar Опубликовано: 30 января 2013 Опубликовано: 30 января 2013 30dan sonra uje perekachka nujna. Tural duz dedi. А дуруш какой? Яннан щякили вар? 1
GuliyevicH Опубликовано: 30 января 2013 Автор Опубликовано: 30 января 2013 30dan sonra uje perekachka nujna. Tural duz dedi. А дуруш какой? Яннан щякили вар?vaxt olmur chekmeye..
Турал Опубликовано: 30 января 2013 Опубликовано: 30 января 2013 (изменено) Uzaq bashi eger isemirsense zavod ammortlari peredelka etmek, universal ammortlar almaq gerek meselen Bilstein ve onu peredelka etmek, ucuz ve serfelidir. Изменено 30 января 2013 пользователем Турал
211 Опубликовано: 30 января 2013 Опубликовано: 30 января 2013 balka kimdan almisan ondan maraqlanasan ?
MagerramoFF Опубликовано: 30 января 2013 Опубликовано: 30 января 2013 Prujinleri qoyandan sonra bir problem hiss elemishem.. yamadan kechende ya da lyukun ustunden kechende mashnin arxasi qachir.. ele bil kuza yerinden oynayir..bir de arxadan ses gelir.. xarab olmush amortizator yamaya dushende nece ses edirse arxadan da ele ses gelir... bu yaxinlarda servise getmeliyem.. tezden baxdiracam.. ele bil amortizator bosh oturub yerine.. Dostumun CLS-ine 20lik diski qoymushdular tochno sen dediyin sheyleri eliyirdi)) ele bil dali qashir yamaya girende amma eslinde prosto yellenir saga sola)) Diskileri deishdi 18 qoydu duzaldi.. Hemde onda 20lik qoyanda tekerlerin 4-unude qiraga chixartmak uchun HKS qoydu adi yadimnan chixib shayba odnim slovom o shaybasiz girmirdi 20lik.. 18lik qoyanda shaybalari chixartdi onnan sora duzaldi.
Турал Опубликовано: 30 января 2013 Опубликовано: 30 января 2013 Dostumun CLS-ine 20lik diski qoymushdular tochno sen dediyin sheyleri eliyirdi)) ele bil dali qashir yamaya girende amma eslinde prosto yellenir saga sola)) Diskileri deishdi 18 qoydu duzaldi.. Hemde onda 20lik qoyanda tekerlerin 4-unude qiraga chixartmak uchun HKS qoydu adi yadimnan chixib shayba odnim slovom o shaybasiz girmirdi 20lik.. 18lik qoyanda shaybalari chixartdi onnan sora duzaldi. Spacers ) 1
Guess Опубликовано: 30 января 2013 Опубликовано: 30 января 2013 yamaya dushende mashinin dali qacmagi amartizatorlardan ola biler? mendede ele olurdu. Razvala saldim sorada pasatkani qaldirdim duzeldi...
GuliyevicH Опубликовано: 30 января 2013 Автор Опубликовано: 30 января 2013 Dostumun CLS-ine 20lik diski qoymushdular tochno sen dediyin sheyleri eliyirdi)) ele bil dali qashir yamaya girende amma eslinde prosto yellenir saga sola)) Diskileri deishdi 18 qoydu duzaldi.. Hemde onda 20lik qoyanda tekerlerin 4-unude qiraga chixartmak uchun HKS qoydu adi yadimnan chixib shayba odnim slovom o shaybasiz girmirdi 20lik.. 18lik qoyanda shaybalari chixartdi onnan sora duzaldi. ay sagol men de onu deyirdim yellenir saga-sola... bir de hele razval elememishem... Ola biler ki razval eleyenden sonra duzelecek? Bir de arxadan "laq-laq" ses gelir.. O neden ola biler? Teze prujinlari qoyduranda, kohneleri baqaja atmishdim .. ele bilirdim ki ses eleyen onlardi... onlari baqajdan goturdum amma yene de ses gelir.. 1
Гараев Опубликовано: 30 января 2013 Опубликовано: 30 января 2013 ay sagol men de onu deyirdim yellenir saga-sola... bir de hele razval elememishem... Ola biler ki razval eleyenden sonra duzelecek? Bir de arxadan "laq-laq" ses gelir.. O neden ola biler?Teze prujinlari qoyduranda, kohneleri baqaja atmishdim .. ele bilirdim ki ses eleyen onlardi... onlari baqajdan goturdum amma yene de ses gelir.. Purjunlari duz yerine taxmayiblar yeqin v lyubom slucaye amortlar perekacka olmalidi
GuliyevicH Опубликовано: 30 января 2013 Автор Опубликовано: 30 января 2013 Purjunlari duz yerine taxmayiblar yeqinv lyubom slucaye amortlar perekacka olmalidiMeni o hech de maraqlandirmir.. mene lazim olan esas sesdir..
Гараев Опубликовано: 30 января 2013 Опубликовано: 30 января 2013 Meni o hech de maraqlandirmir.. mene lazim olan esas sesdir.. prujunlar olcusune gore sende amortlar iwlemir yeqin o "Lak-Lak" sesde onun elametidi
MagerramoFF Опубликовано: 30 января 2013 Опубликовано: 30 января 2013 Spacers )ay sagol) spacer shayba))))ay sagol men de onu deyirdim yellenir saga-sola... bir de hele razval elememishem... Ola biler ki razval eleyenden sonra duzelecek? Bir de arxadan "laq-laq" ses gelir.. O neden ola biler?Teze prujinlari qoyduranda, kohneleri baqaja atmishdim .. ele bilirdim ki ses eleyen onlardi... onlari baqajdan goturdum amma yene de ses gelir.. O laq laq ses bizde Abs-e gore idi, dediylerine gore disk mashina uygun olmadigina razmer ve agirliq ve spacerler arxada imenni abse naqruzka verir oda duz ishlemir. Amma sanin mashininda yalan deyerem.. Belke sendede abslikdi.? V lubom sluchae biz disknen spacersinchixardannan sora mashin oldu qoz. San servise get gor ne deirler. Yagin bilerler
Abbas_DXB Опубликовано: 30 января 2013 Опубликовано: 30 января 2013 ay sagol men de onu deyirdim yellenir saga-sola... bir de hele razval elememishem... Ola biler ki razval eleyenden sonra duzelecek? Bir de arxadan "laq-laq" ses gelir.. O neden ola biler?Teze prujinlari qoyduranda, kohneleri baqaja atmishdim .. ele bilirdim ki ses eleyen onlardi... onlari baqajdan goturdum amma yene de ses gelir.. Yox, razvalliq deyil 1
AVTOMANYAK Опубликовано: 30 января 2013 Опубликовано: 30 января 2013 ay sagol) spacer shayba))))O laq laq ses bizde Abs-e gore idi, dediylerine gore disk mashina uygun olmadigina razmer ve agirliq ve spacerler arxada imenni abse naqruzka verir oda duz ishlemir. Amma sanin mashininda yalan deyerem.. Belke sendede abslikdi.? V lubom sluchae biz disknen spacersinchixardannan sora mashin oldu qoz. San servise get gor ne deirler. Yagin bilerler Axi disklernen bildiyime gore choxdan surur. Zanijeniyadan sonra olub birdeki o ses amortizatordan gele bilmez?
Рекомендуемые сообщения