Перейти к содержанию

Моя красавица E240

Hikmet

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Я сам кстати искал эти диски, как-то)) только в нормальном цвете)

Опубликовано:

Короче скажу так эти диски мне привезли из германии в таком состоянии. Шины новые 'Мишелин'. Новерняка возьму...bir az surub sora rengleyerem.

Gewengdi) mende oblicovka matdi fikirlewiremki bu gara diskda tutacag tutmasa rengleyecem;)

Облицовку срочно черную !!!!

post-4140-0-97953700-1341660396_thumb.jp

post-4140-0-80750600-1341660468_thumb.jp

• Yeri var! 1
Опубликовано: (изменено)

Возьми и перекрась их в Нормальный цвет дисков + Зяр.

+ ко всему очень галимо покрасили их в чёрный цвет....

Təzə dəb saldım? :) Qara rəngin üstünə zər vuranda zor tutur. ;)

Hikmət, lakın içinə zər qat, vur üstündən, olacaq zor. Ancaq boya şəkildə keyfiyyətli görünmür nəsə. Lakın içinə qızılı, yaşıl rəngli zərlər qatsan, qəşəng görünəcək.

Бери гагаш...Запомни звездочка это секс! Просто они кустарно покрашены....если не ошибаюсь эта модель AMG 5 Spoke

+

Boyanın keyfiyyəti şəkildə heç də ürəkaçıcı görünmür. :(

Изменено пользователем Avtomaniya
Опубликовано:

Hikmət, lakın içinə zər qat, vur üstündən, olacaq zor. Ancaq boya şəkildə keyfiyyətli görünmür nəsə. Lakın içinə qızılı, yaşıl rəngli zərlər qatsan, qəşəng görünəcək.

+

Boyanın keyfiyyəti şəkildə heç də ürəkaçıcı görünmür. :(

Voobwe-to men senden de qabaq oz disklerimi zerli rengletdirmiwdim :)

post-9016-0-84374700-1329775377_thumb.jp

Voobwe-to men senden de qabaq oz disklerimi zerli rengletdirmiwdim :)

Mən lakın içinə ayrıca zər qatmışam. Səndə isə bildiyimiz gümüşü boyadır. Beləsi ilə mən qane olmadım. MECA-da uşaqların başını xarab etmişdim. :D İkinci şəkildəkini ustam gətirib.

post-5401-0-48397700-1341666154_thumb.jp

post-5401-0-85935700-1341666321_thumb.jp

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Бери гагаш...Запомни звездочка это секс! Просто они кустарно покрашены....если не ошибаюсь эта модель AMG 5 Spoke

В понедельник Иншаллах возьму..да покрасили очень плохо..bir az surub rengleyerem zernen

Облицовку срочно черную !!!!

У меня же черная мат облицовка) посматри на предыдущие фотки;)

так что я так думаю диски с облицовкой подойдут

he boyasi keyfiyetsizdi...zeri malyar eleyirde или я сам смогу? :D

he boyasi keyfiyetsizdi...zeri malyar eleyirde или я сам смогу? :D

Mən etdiyim zərdən Bakıda etməyiblər hələ. Usta maksimum parıltılı boya vuracaq. :) Şəkildə göstərmişəm, gör, elə bir şey tapa bilməsən, sənə deyərəm nə et. ;)

Disklər rənglənəcək, üstündən lak püsgürdüləcək. Mən dediyim kimi etməyin üçün zəri lakın içinə tökməlisən. Nəticədə günəşin altında belə bir şey alınacaq. Effekt əldə edə bilməyin üçün tünd rəngdə etməlisən diski. Mən Audi kolleksiyasından Atlasgreu Met. (L) seçmişəm. Məndə adi halda ikinci şəkildəki kimi görünür.

post-5401-0-31952900-1341685316_thumb.jp

post-5401-0-31587300-1341685632_thumb.jp

• Yeri var! 3
Опубликовано:

Mən etdiyim zərdən Bakıda etməyiblər hələ. Usta maksimum parıltılı boya vuracaq. :) Şəkildə göstərmişəm, gör, elə bir şey tapa bilməsən, sənə deyərəm nə et. ;)

Disklər rənglənəcək, üstündən lak püsgürdüləcək. Mən dediyim kimi etməyin üçün zəri lakın içinə tökməlisən. Nəticədə günəşin altında belə bir şey alınacaq. Effekt əldə edə bilməyin üçün tünd rəngdə etməlisən diski. Mən Audi kolleksiyasından Atlasgreu Met. (L) seçmişəm. Məndə adi halda ikinci şəkildəki kimi görünür.

hmm geweng alinib aa) cox saol melumata gore!

Опубликовано:

hmm geweng alinib aa) cox saol melumata gore!

Bir dəfə günəşin altında çəkəcəm. Günəşin altında daha yaxşı görünür. :)

Sən diskləri götür, rəngləmək məqamında deyərəm nə elətdir. ;)

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Bir dəfə günəşin altında çəkəcəm. Günəşin altında daha yaxşı görünür. :)

Sən diskləri götür, rəngləmək məqamında deyərəm nə elətdir. ;)

ok cox saol gagulya) фотки поставлю сюда)

Опубликовано:

Mən lakın içinə ayrıca zər qatmışam. Səndə isə bildiyimiz gümüşü boyadır. Beləsi ilə mən qane olmadım. MECA-da uşaqların başını xarab etmişdim. :D İkinci şəkildəkini ustam gətirib.

Xeyr Rauf mellim, metalik deyil, iri zerli metallikdir ;)

Xeyr Rauf mellim, metalik deyil, iri zerli metallikdir ;)

Dediyim kimi, mənim kimi lakın içinə zər tökməmisən, sadəcə boya parıltılıdır. Məndə boya özü Atlasgrau Metallic (L) adlanır. Üstündən isə lakın içinə zər qatıb, püskürüblər. Mənə də mağazada parıltılı boya təklif etdilər, amma mənim istədiyim parıltılı boya deyildi. O vaxt Bakıda bir 011 var idi, ağ rəngdə, o elə elətdirmişdi. Bir dənə də ağ 07 var idi, ağ rəngdə, günəşin altında parıldayırdı. Mən zər tapa bilmədim, axırda getdim aksesuar mağazasından işığın altında müxtəlif rənglər verən zər aldım.

Burda şəkillərə baxa bilərsən.

http://www.auto.az/forum/index.php/topic/26980-tcy-386/page__st__500#entry1027771

Опубликовано:

Bugun disk tekerleri apardim goymaga amma razmerleri duz gelmedi( gabag kriloya surturdu...235/50 R18 amma mene lazimdi 235/40 R18.

С настроеним взял диски, а без настроение вернулся домой:(

Опубликовано:

Bugun disk tekerleri apardim goymaga amma razmerleri duz gelmedi( gabag kriloya surturdu...235/50 R18 amma mene lazimdi 235/40 R18.

С настроеним взял диски, а без настроение вернулся домой :(

Şinlərin ölçüsü sedan üçün deyil. Təzə şinlər lazımdı.

• Yeri var! 1
Опубликовано:

he olculeri duwmedi:( mene dediler 235/40 R18 lazimdi.

235/40 R18 neter olar?

Опубликовано:

he olculeri duwmedi:( mene dediler 235/40 R18 lazimdi.

235/40 R18 neter olar?

Tam oturacaq, narahat olma. :)

Опубликовано:

Tam oturacaq, narahat olma. :)

ну тода надо мне искать шины) за сколько можно взять? и где?:)

мне сказали за 250 за 300 можешь взять, но я думаю дорого...

Опубликовано:

ну тода надо мне искать шины) за сколько можно взять? и где? :)

мне сказали за 250 за 300 можешь взять, но я думаю дорого...

Bakıda yaşamadığıma görə tam dəqiq bilmirəm, amma 8-ci kilometr maşın bazarında baxa bilərsən. Alanda yolka cizgili şin götürmə, ulayacaq.

Bakıdakı qiymətlərdən xəbərim yoxdur, amma 250-300 manata yaxşı vəziyyətdədirsə, məncə normaldır.

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Bakıda yaşamadığıma görə tam dəqiq bilmirəm, amma 8-ci kilometr maşın bazarında baxa bilərsən. Alanda yolka cizgili şin götürmə, ulayacaq.

Bakıdakı qiymətlərdən xəbərim yoxdur, amma 250-300 manata yaxşı vəziyyətdədirsə, məncə normaldır.

Cox saol gagulya meslehetlerive gore:) Inwallah bu yaxinlarda vaxt eleyib gedib alacam tekerler;)

Опубликовано:

Сегодня поставил АМГ педАли.

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...