West Опубликовано: 7 июля 2012 Опубликовано: 7 июля 2012 Я сам кстати искал эти диски, как-то)) только в нормальном цвете)
zubilo Опубликовано: 7 июля 2012 Опубликовано: 7 июля 2012 Короче скажу так эти диски мне привезли из германии в таком состоянии. Шины новые 'Мишелин'. Новерняка возьму...bir az surub sora rengleyerem. Gewengdi) mende oblicovka matdi fikirlewiremki bu gara diskda tutacag tutmasa rengleyecem;) Облицовку срочно черную !!!! 1
Wa1do Опубликовано: 7 июля 2012 Опубликовано: 7 июля 2012 (изменено) Возьми и перекрась их в Нормальный цвет дисков + Зяр. + ко всему очень галимо покрасили их в чёрный цвет.... Təzə dəb saldım? Qara rəngin üstünə zər vuranda zor tutur. Hikmət, lakın içinə zər qat, vur üstündən, olacaq zor. Ancaq boya şəkildə keyfiyyətli görünmür nəsə. Lakın içinə qızılı, yaşıl rəngli zərlər qatsan, qəşəng görünəcək. Бери гагаш...Запомни звездочка это секс! Просто они кустарно покрашены....если не ошибаюсь эта модель AMG 5 Spoke + Boyanın keyfiyyəti şəkildə heç də ürəkaçıcı görünmür. Изменено 7 июля 2012 пользователем Avtomaniya
West Опубликовано: 7 июля 2012 Опубликовано: 7 июля 2012 Təzə dəb saldım? Qara rəngin üstünə zər vuranda zor tutur. Hikmət, lakın içinə zər qat, vur üstündən, olacaq zor. Ancaq boya şəkildə keyfiyyətli görünmür nəsə. Lakın içinə qızılı, yaşıl rəngli zərlər qatsan, qəşəng görünəcək. + Boyanın keyfiyyəti şəkildə heç də ürəkaçıcı görünmür. Voobwe-to men senden de qabaq oz disklerimi zerli rengletdirmiwdim
Wa1do Опубликовано: 7 июля 2012 Опубликовано: 7 июля 2012 (изменено) Voobwe-to men senden de qabaq oz disklerimi zerli rengletdirmiwdim Mən lakın içinə ayrıca zər qatmışam. Səndə isə bildiyimiz gümüşü boyadır. Beləsi ilə mən qane olmadım. MECA-da uşaqların başını xarab etmişdim. İkinci şəkildəkini ustam gətirib. Изменено 7 июля 2012 пользователем Avtomaniya 1
Hikmet Опубликовано: 7 июля 2012 Автор Опубликовано: 7 июля 2012 Бери гагаш...Запомни звездочка это секс! Просто они кустарно покрашены....если не ошибаюсь эта модель AMG 5 Spoke В понедельник Иншаллах возьму..да покрасили очень плохо..bir az surub rengleyerem zernen Облицовку срочно черную !!!! У меня же черная мат облицовка) посматри на предыдущие фотки так что я так думаю диски с облицовкой подойдут Təzə dəb saldım? Qara rəngin üstünə zər vuranda zor tutur. Hikmət, lakın içinə zər qat, vur üstündən, olacaq zor. Ancaq boya şəkildə keyfiyyətli görünmür nəsə. Lakın içinə qızılı, yaşıl rəngli zərlər qatsan, qəşəng görünəcək. he boyasi keyfiyetsizdi...zeri malyar eleyirde или я сам смогу?
Wa1do Опубликовано: 7 июля 2012 Опубликовано: 7 июля 2012 (изменено) he boyasi keyfiyetsizdi...zeri malyar eleyirde или я сам смогу? Mən etdiyim zərdən Bakıda etməyiblər hələ. Usta maksimum parıltılı boya vuracaq. Şəkildə göstərmişəm, gör, elə bir şey tapa bilməsən, sənə deyərəm nə et. Disklər rənglənəcək, üstündən lak püsgürdüləcək. Mən dediyim kimi etməyin üçün zəri lakın içinə tökməlisən. Nəticədə günəşin altında belə bir şey alınacaq. Effekt əldə edə bilməyin üçün tünd rəngdə etməlisən diski. Mən Audi kolleksiyasından Atlasgreu Met. (L) seçmişəm. Məndə adi halda ikinci şəkildəki kimi görünür. Изменено 7 июля 2012 пользователем Avtomaniya 3
Hikmet Опубликовано: 7 июля 2012 Автор Опубликовано: 7 июля 2012 Mən etdiyim zərdən Bakıda etməyiblər hələ. Usta maksimum parıltılı boya vuracaq. Şəkildə göstərmişəm, gör, elə bir şey tapa bilməsən, sənə deyərəm nə et. Disklər rənglənəcək, üstündən lak püsgürdüləcək. Mən dediyim kimi etməyin üçün zəri lakın içinə tökməlisən. Nəticədə günəşin altında belə bir şey alınacaq. Effekt əldə edə bilməyin üçün tünd rəngdə etməlisən diski. Mən Audi kolleksiyasından Atlasgreu Met. (L) seçmişəm. Məndə adi halda ikinci şəkildəki kimi görünür. hmm geweng alinib aa) cox saol melumata gore!
Wa1do Опубликовано: 7 июля 2012 Опубликовано: 7 июля 2012 hmm geweng alinib aa) cox saol melumata gore! Bir dəfə günəşin altında çəkəcəm. Günəşin altında daha yaxşı görünür. Sən diskləri götür, rəngləmək məqamında deyərəm nə elətdir. 1
Hikmet Опубликовано: 7 июля 2012 Автор Опубликовано: 7 июля 2012 Bir dəfə günəşin altında çəkəcəm. Günəşin altında daha yaxşı görünür. Sən diskləri götür, rəngləmək məqamında deyərəm nə elətdir. ok cox saol gagulya) фотки поставлю сюда)
West Опубликовано: 7 июля 2012 Опубликовано: 7 июля 2012 Mən lakın içinə ayrıca zər qatmışam. Səndə isə bildiyimiz gümüşü boyadır. Beləsi ilə mən qane olmadım. MECA-da uşaqların başını xarab etmişdim. İkinci şəkildəkini ustam gətirib. Xeyr Rauf mellim, metalik deyil, iri zerli metallikdir
Wa1do Опубликовано: 9 июля 2012 Опубликовано: 9 июля 2012 (изменено) Xeyr Rauf mellim, metalik deyil, iri zerli metallikdir Dediyim kimi, mənim kimi lakın içinə zər tökməmisən, sadəcə boya parıltılıdır. Məndə boya özü Atlasgrau Metallic (L) adlanır. Üstündən isə lakın içinə zər qatıb, püskürüblər. Mənə də mağazada parıltılı boya təklif etdilər, amma mənim istədiyim parıltılı boya deyildi. O vaxt Bakıda bir 011 var idi, ağ rəngdə, o elə elətdirmişdi. Bir dənə də ağ 07 var idi, ağ rəngdə, günəşin altında parıldayırdı. Mən zər tapa bilmədim, axırda getdim aksesuar mağazasından işığın altında müxtəlif rənglər verən zər aldım. Burda şəkillərə baxa bilərsən. http://www.auto.az/forum/index.php/topic/26980-tcy-386/page__st__500#entry1027771 Изменено 9 июля 2012 пользователем Avtomaniya
Hikmet Опубликовано: 10 июля 2012 Автор Опубликовано: 10 июля 2012 Bugun disk tekerleri apardim goymaga amma razmerleri duz gelmedi( gabag kriloya surturdu...235/50 R18 amma mene lazimdi 235/40 R18. С настроеним взял диски, а без настроение вернулся домой
Wa1do Опубликовано: 10 июля 2012 Опубликовано: 10 июля 2012 Bugun disk tekerleri apardim goymaga amma razmerleri duz gelmedi( gabag kriloya surturdu...235/50 R18 amma mene lazimdi 235/40 R18. С настроеним взял диски, а без настроение вернулся домой Şinlərin ölçüsü sedan üçün deyil. Təzə şinlər lazımdı. 1
Hikmet Опубликовано: 10 июля 2012 Автор Опубликовано: 10 июля 2012 he olculeri duwmedi:( mene dediler 235/40 R18 lazimdi. 235/40 R18 neter olar?
Wa1do Опубликовано: 10 июля 2012 Опубликовано: 10 июля 2012 he olculeri duwmedi:( mene dediler 235/40 R18 lazimdi. 235/40 R18 neter olar? Tam oturacaq, narahat olma.
Hikmet Опубликовано: 10 июля 2012 Автор Опубликовано: 10 июля 2012 Tam oturacaq, narahat olma. ну тода надо мне искать шины) за сколько можно взять? и где? мне сказали за 250 за 300 можешь взять, но я думаю дорого...
Wa1do Опубликовано: 10 июля 2012 Опубликовано: 10 июля 2012 ну тода надо мне искать шины) за сколько можно взять? и где? мне сказали за 250 за 300 можешь взять, но я думаю дорого... Bakıda yaşamadığıma görə tam dəqiq bilmirəm, amma 8-ci kilometr maşın bazarında baxa bilərsən. Alanda yolka cizgili şin götürmə, ulayacaq. Bakıdakı qiymətlərdən xəbərim yoxdur, amma 250-300 manata yaxşı vəziyyətdədirsə, məncə normaldır. 1
Hikmet Опубликовано: 11 июля 2012 Автор Опубликовано: 11 июля 2012 Bakıda yaşamadığıma görə tam dəqiq bilmirəm, amma 8-ci kilometr maşın bazarında baxa bilərsən. Alanda yolka cizgili şin götürmə, ulayacaq.Bakıdakı qiymətlərdən xəbərim yoxdur, amma 250-300 manata yaxşı vəziyyətdədirsə, məncə normaldır.Cox saol gagulya meslehetlerive gore:) Inwallah bu yaxinlarda vaxt eleyib gedib alacam tekerler;)
Рекомендуемые сообщения