Android788 Опубликовано: 21 мая 2012 Автор Опубликовано: 21 мая 2012 chox gozel alinib. esas da odur ki sechilir. burda 202 c klasi olan ushaqlar ancaq mashini pasatkasini ashagi salirlar, disk qoyurlar. amma bunun ozunemexsus bir stili var. saglignan. chox gozel Cox sag olun. Axirki bir ferqli insana rast geldim)))) Qardashim lap ureyimden vurduneeeeee. Mehlede baw beynimi apariblar, pasadkani awagi sal, AMG diskler vur, Ablicovkani AMG qoy ne bilim qabaga xnenon qoy. Inan mende Qallagen orginaldir ustunde, Diskler orijinal BBS. Niye gore AMG yox mehz olaraq AC Schnitzer? Chunki bakida oldu olmadi hami bir iw gorur. AMG veya Kompressor yapiwdirir ve surur. Siz demiwken ferqlenmek lazimdir))) Bu distəkərnən maşın josku döör? Yox qaqawim hele bu 225/50/17-dir, bunlarinda suroku chatib, Teze alanda ya 225/45/17 yada 235/45/17 alacam 1
Phobia Опубликовано: 21 мая 2012 Опубликовано: 21 мая 2012 (изменено) Bunu deyiwecem bawqa ilana. Niye mehz ilan? Chunki leopard biraz sexi gorsenir. Amma ilan derisi biraz zehm verir. Elecede Krokodil. Sadece men Krokodil tapmadim, yeni gelen partiyani gozleyirem gorum maraqli nese gelse deyiwecem. Bu pisdir ki beyem ? Men ilanlardan qorxuram, ona qore leopardi teklif eledim. Men bir galinvagenda qraqadil derisinnen gormushdum. chox gozel gorsenirdi. amma deyasan biraz baha idi. Indi gelintvangen sureni cewka sureni ile bir elemi, o papa ushaglarinin pullai o qederdir ki - qizili balonlara yiqirlar chox gozel alinib. esas da odur ki sechilir. burda 202 c klasi olan ushaqlar ancaq mashini pasatkasini ashagi salirlar, disk qoyurlar. amma bunun ozunemexsus bir stili var. saglignan. chox gozel Tam raziyam! Изменено 21 мая 2012 пользователем Phobia 5
Javid Опубликовано: 21 мая 2012 Опубликовано: 21 мая 2012 Cox sag olun. Axirki bir ferqli insana rast geldim)))) Qardashim lap ureyimden vurduneeeeee. Mehlede baw beynimi apariblar, pasadkani awagi sal, AMG diskler vur, Ablicovkani AMG qoy ne bilim qabaga xnenon qoy.Inan mende Qallagen orginaldir ustunde, Diskler orijinal BBS. Niye gore AMG yox mehz olaraq AC Schnitzer? Chunki bakida oldu olmadi hami bir iw gorur. AMG veya Kompressor yapiwdirir ve surur. Siz demiwken ferqlenmek lazimdir)))Yox qaqawim hele bu 225/50/17-dir, bunlarinda suroku chatib, Teze alanda ya 225/45/17 yada 235/45/17 alacamElbetde. Men bela qeyri adi mashinlara baxanda zovq aliram. Ona gore ki bu shexsi zovqle yigilib.Buna xerclediyin pula, AMG diskteker de alardin, abrisovka da. Amma ish orasindadir ki, sen ozun nese ozunnen icad eladin, keshf eladin.Esas odur ozuvun ureyince olsun.Seni ve senin zovquvu kohnenin mashin surenleri basha dusher. bu cavanlara umid baglama 2
Android788 Опубликовано: 21 мая 2012 Автор Опубликовано: 21 мая 2012 qapqara idimashinin ozu ise ag rengde idiMen mawini yigdirdigim yerdede Ag rengde Qalenvagen yigilirdi, saonu qirmizi idi, amma choooox wit yigdirird mawnin sahibi. Baida goreceksiz onu cholunde iwiqli kant, salonunda iwiqlar rengareng, salonu choox qatiwdirib, qirmizi qara valalarla.Bu pisdir ki beyem ? Men ilanlardan qorxuram, ona qore leopardi teklif eledim.Indi gelintvangen sureni cewka sureni ile bir elemi, o papa ushaglarinin pullai o qederdir ki - qizili balonlara yiqirlarTam raziyam!BU ilan dersinin rengi mence salona gore cox aciqdir, bir azbawqasi var ki tunddur. hle baxacamda gorum ne olacaq. InwaAllah, Orik-e soz vermiwe ki, Mawin tam hazir olsun. Forumu chay qonaqligina devet edecem, kim geler gelsn, gelmeyen cani sag olsun
Phobia Опубликовано: 21 мая 2012 Опубликовано: 21 мая 2012 Men mawini yigdirdigim yerdede Ag rengde Qalenvagen yigilirdi, saonu qirmizi idi, amma choooox wit yigdirird mawnin sahibi. Baida goreceksiz onu cholunde iwiqli kant, salonunda iwiqlar rengareng, salonu choox qatiwdirib, qirmizi qara valalarla.Chunki olar onun bunun salona baxib eleyirler. Ozderi xechne fikirleshmirler. Mesel uchun men ancaq urusiyetde yigilan mashinlarda ele salon gormushem.Men mawini yigdirdigim yerdede Ag rengde Qalenvagen yigilirdi, saonu qirmizi idi, amma choooox wit yigdirird mawnin sahibi. Baida goreceksiz onu cholunde iwiqli kant, salonunda iwiqlar rengareng, salonu choox qatiwdirib, qirmizi qara valalarla.BU ilan dersinin rengi mence salona gore cox aciqdir, bir azbawqasi var ki tunddur. hle baxacamda gorum ne olacaq. InwaAllah, Orik-e soz vermiwe ki, Mawin tam hazir olsun.Forumu chay qonaqligina devet edecem, kim geler gelsn, gelmeyen cani sag olsunheyif ki, layklarin limiti qurtarib. Allah razi olsun! 3
Android788 Опубликовано: 21 мая 2012 Автор Опубликовано: 21 мая 2012 (изменено) Elbetde. Men bela qeyri adi mashinlara baxanda zovq aliram. Ona gore ki bu shexsi zovqle yigilib.Buna xerclediyin pula, AMG diskteker de alardin, abrisovka da.Amma ish orasindadir ki, sen ozun nese ozunnen icad eladin, keshf eladin.Esas odur ozuvun ureyince olsun.Seni ve senin zovquvu kohnenin mashin surenleri basha dusher. bu cavanlara umid baglamaDuzdur qaqwim. belek inandiri gelmez amma men gece yatandada mawini fikirlewidim, seher yuxudan durub qacirdim kagiz goturub fikrimi kagiza cekirdim, sonra onu kompla mawinin ustunde tesevvur yaradirdim. Rengler secirdim, elece fikirlewirdim ne harda ve nece olacaq. Men fikirlewirdim ki, nese qeweng cixacaq ama bele beyenileceyini hec fikirlewmezdim, chunki mehledeki uwaqlarin reaksiyasini gorub lomka basdi meni))))Ureyimcedir deye rahatciliqla sururem, hez aliram buraxdigim mayadanda narazi deyilem.ortalama 2000AZNChunki olar onun bunun salona baxib eleyirler. Ozderi xechne fikirleshmirler.Mesel uchun men ancaq urusiyetde yigilan mashinlarda ele salon gormushem.heyif ki, layklarin limiti qurtarib.Allah razi olsun!Rusiyada ve Amerikada yigilan mawinlar qeweng olur, Chunki onlarda usta choxdur hemde Aerografikaya icaze var, Mawinda deyiwiklik etmeye icaze var. Amma bizde icaze yoxdur, Olsaydi eger men cox wey ederdim. Bumperleri komplekt deyiwmek istedim 2 variant oldu.1) Mohkem plastikden, qirilmaq ehtimali 0%, qiymeti 1700AZN2)Steklavatdan yigilan, qirilmaq ehtimali 99.9% qiymeti 700AZNbizim yollarada uygun olmadigina gore fikrimden kecndim.Allah sizlerdende razi olsun. Изменено 21 мая 2012 пользователем Android788
Phobia Опубликовано: 21 мая 2012 Опубликовано: 21 мая 2012 Duzdur qaqwim. belek inandiri gelmez amma men gece yatandada mawini fikirlewidim, seher yuxudan durub qacirdim kagiz goturub fikrimi kagiza cekirdim, sonra onu kompla mawinin ustunde tesevvur yaradirdim. Rengler secirdim, elece fikirlewirdim ne harda ve nece olacaq. Men fikirlewirdim ki, nese qeweng cixacaq ama bele beyenileceyini hec fikirlewmezdim, chunki mehledeki uwaqlarin reaksiyasini gorub lomka basdi meni)))) Ureyimcedir deye rahatciliqla sururem, hez aliram buraxdigim mayadanda narazi deyilem.ortalama 2000AZN Rusiyada ve Amerikada yigilan mawinlar qeweng olur, Chunki onlarda usta choxdur hemde Aerografikaya icaze var, Mawinda deyiwiklik etmeye icaze var. Amma bizde icaze yoxdur, Olsaydi eger men cox wey ederdim. Bumperleri komplekt deyiwmek istedim 2 variant oldu. 1) Mohkem plastikden, qirilmaq ehtimali 0%, qiymeti 1700AZN 2)Steklavatdan yigilan, qirilmaq ehtimali 99.9% qiymeti 700AZN bizim yollarada uygun olmadigina gore fikrimden kecndim. Allah sizlerdende razi olsun. Bizde de ustalar var, sadece bilmey lazimdir Stekloplastiknen (mohkem plastik) ishleyen bir senetkar var Pyotr - lyuboy buferi yigar sene. 3
Android788 Опубликовано: 21 мая 2012 Автор Опубликовано: 21 мая 2012 Bizde de ustalar var, sadece bilmey lazimdir Stekloplastiknen (mohkem plastik) ishleyen bir senetkar var Pyotr - lyuboy buferi yigar sene. Xaricde ustalar usta yaninda kurs kecib sonra usta olurlar. Amma bizde ya delleklik edir yada hansisa usta yaninda 2 ay iwleyib ozunu usta sananlardir. Emi oglumun taniwi vardi, tuning iwine baxirdi bakida, dubayda bir mawin verdiler buna ki yigsin. Mawini ele yigdiki hetta Ereb weyxi onu dubaya aprdi, indi orda yawayib ordada iwleyir. Varsa eger o Pyotr, onun kontaktlari kimde var?
Phobia Опубликовано: 21 мая 2012 Опубликовано: 21 мая 2012 Serf etmiremse 0552500880. Amma deqiq Orikda var onun nomresi. Forumun yarsi oni taniyir 2
Android788 Опубликовано: 21 мая 2012 Автор Опубликовано: 21 мая 2012 Serf etmiremse 0552500880. Amma deqiq Orikda var onun nomresi. Forumun yarsi oni taniyirMende taniyaram onda. Sabah zenglewerem onla. Gorum ne daniwiriq inwaAllah
Android788 Опубликовано: 22 мая 2012 Автор Опубликовано: 22 мая 2012 Srochno 225/40 qabaga 255/45 dala!XAXAXAX siz bunu hansi esasla deyirsiz? 225/40 mawina vid verecek amma bizim yollar uchun cox awagidir. 225/45 normaldir255/45 ise men tesevvur edirem ki, ne boydadir. Hemde onuda nezere alinki mende ne 2.4 ne 2.3 nede 2.8-dir duzce 1.8-dir motor))))))
Abbas_DXB Опубликовано: 22 мая 2012 Опубликовано: 22 мая 2012 oturacaglar neden hazirlanib voobshe?O getveye oxshuyan ag material alkanterdi? 4
Android788 Опубликовано: 22 мая 2012 Автор Опубликовано: 22 мая 2012 oturacaglar neden hazirlanib voobshe? O getveye oxshuyan ag material alkanterdi? Yox ay brat yuxarida yazmiwam, Oxusaz gorersiz ki, Deri - Alman koja zamenitelidir, Alkantara Italiyanindir. Men geydir me kitay mali istifade etmirem. 2-3 qat artiq odeyerem amma keyfiyyetlisini alaram. Deseski onda bes nioye temiz deri ile yigdirmamiwam? Chunki ona ehtiyac gormedim chunki esas alkantaranin ustunde otururam. Amma Sukani temiz deriden etmiwem. Qəşəng! Maşını kənardan çək bir baxaq da. Salonu çox qəşəng etmisən. Xeyirli Olsun, İnşAllah! Ferhad wekillere baxdin? Xususi olaraq senin uchun mawini verdim moykayam aldim elime aparati getdim fotosessiyaya)) 2
Javid Опубликовано: 22 мая 2012 Опубликовано: 22 мая 2012 Brat, obshu necha metra alkantar gedib mashina? 1
Android788 Опубликовано: 22 мая 2012 Автор Опубликовано: 22 мая 2012 Brat, obshu necha metra alkantar gedib mashina?Deqiq yadimda deyil. amma oyrenib deye bilerem.
Javid Опубликовано: 22 мая 2012 Опубликовано: 22 мая 2012 Deqiq yadimda deyil. amma oyrenib deye bilerem.Yani bil ki natura alkantara calaqsiz zadsiz Bakiya minimum 110 euroya oturur.sene onu metrasini 150 manatdan ashagi veran olmayacaq.Ona gore de maa hela gelir ki seni biraz aldadiblar.Hem de sidenkaya baxanda bilinir ki naturka deyil. Incima, olanin deyiram 3
Wa1do Опубликовано: 22 мая 2012 Опубликовано: 22 мая 2012 Torlu radiator barmaqlığı mənə görə yersizdir. Salonu düzü kim işləyibsə, səliqəsiz işləyib. Bəlkə də şəkildə elə görünür. Əlinin maşınında da işləmişdilər, orijinal iş olduğu hiss olunurdu.AC Schnitzer MB yığmaq, özü də 1.8 litr həcmli mühərriklə, mənə görə ağılsızlıqdır. Bu lap drive2.ru saytında İspaniyada olan oğlanın Audi A4 B6 1.9TDI-ə Audi RS4 B7-nin arxa duffuzorunu və səsboğucunun ağızlığını qoymağa oxşayır. Onsuz da yerindən götürəndə dizel mühərrikin özünəməxsus səsi gəlir də. Sən istəyirsən ora RS4 yox eee, R8-in səs boğucusunun ağızlığını qoy, mühərrik 1.9 TDI-dir. Bunlara pul tökməkdənsə, fərqlənmək üçün air suspensions almağa dəyərdi. Birmənalı olaraq bir dənə olacaqdı Bakıda. Ya da basardın ora 20 düyümlük disklər, olardın yek. Nə qədər gec deyil, bu lazımsız işdən əl çək. Ailə maşınına sənin etmək istədiklərivi etmək yersizdir. 1
Android788 Опубликовано: 22 мая 2012 Автор Опубликовано: 22 мая 2012 Yani bil ki natura alkantara calaqsiz zadsiz Bakiya minimum 110 euroya oturur.sene onu metrasini 150 manatdan ashagi veran olmayacaq.Ona gore de maa hela gelir ki seni biraz aldadiblar.Hem de sidenkaya baxanda bilinir ki naturka deyil.Incima, olanin deyiramWekilleri Vspiwka ile cekmiwem belke onagore ele gorsenir. Chunki men cekdirende kitay, turkiye ve italiya materiallarini yanbayan qoydular ferqine baxdim. En bahalisi zamuj sayagi alkantara idi.Torlu radiator barmaqlığı mənə görə yersizdir. Salonu düzü kim işləyibsə, səliqəsiz işləyib. Bəlkə də şəkildə elə görünür. Əlinin maşınında da işləmişdilər, orijinal iş olduğu hiss olunurdu.AC Schnitzer MB yığmaq, özü də 1.8 litr həcmli mühərriklə, mənə görə ağılsızlıqdır. Bu lap drive2.ru saytında İspaniyada olan oğlanın Audi A4 B6 1.9TDI-ə Audi RS4 B7-nin arxa duffuzorunu və səsboğucunun ağızlığını qoymağa oxşayır. Onsuz da yerindən götürəndə dizel mühərrikin özünəməxsus səsi gəlir də. Sən istəyirsən ora RS4 yox eee, R8-in səs boğucusunun ağızlığını qoy, mühərrik 1.9 TDI-dir.Bunlara pul tökməkdənsə, fərqlənmək üçün air suspensions almağa dəyərdi. Birmənalı olaraq bir dənə olacaqdı Bakıda. Ya da basardın ora 20 düyümlük disklər, olardın yek. Nə qədər gec deyil, bu lazımsız işdən əl çək. Ailə maşınına sənin etmək istədiklərivi etmək yersizdir.Qaqawim bu menim oz fikrimdir, ve oz fikrimi canlandirmiwam. Radiator Grili mence elede pis gorunmur. Men etiraz etmirem mende 2.8-dir elbetde 1.8-dir, ve men bunu qonkaya cixmaq uchun yigmamiwam nede chiptuning etmemiwem, sadece oz zovqum ile surmek uchun etmiwem. Carlsson ya AMG yada Lorinser olmali idi, hecbiri xowuma gelmedi deye BMW-den AC Schnitzeri ogurladim)))) Men yek niye oluram? Yek olmaq istemirem. Menimle Orxan var. Orxan qaqawiminda W202-si qewwengdir. 2
Phobia Опубликовано: 22 мая 2012 Опубликовано: 22 мая 2012 Адя йох э, хамы инкубатор олмалыды - авангард абрисофка, слс 18дий диск. 4
Рекомендуемые сообщения