Перейти к содержанию

Вопрос-Ответ по автомобильным темам (Часть 2)

moFF

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

mende oz amortizatorun ustune vurmuwam,mende amortizator buraxanda men aparmiwdim amortizatorwikin yanina,hem amortizatoru peredelka eletrib hemde wtoku kesib,ve yaylari qoyub!men ona demiwdim ki hem komfort olsun hemde posadka!

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Rəşid, arada fikirləşirəm.

Amma bilmirəm, necə eləmək olar.Dedilər buferin üstündə kəsib, düzəldirlər.Buna biraz inanmıram ki, səliqəsiz olacaq.

Qardaş, şəkildəki kimi bir şey istəyirəm.

Buferi luboy plasmas ustasi eliyer, orda cetin bir wey yoxdur, sen onu fikirlew bagajda olan nomre yerini nece eliyeceksen, onu duzeldmeye yaxwi demirci lazimdi

• Yeri var! 2
Опубликовано:

mende oz amortizatorun ustune vurmuwam,mende amortizator buraxanda men aparmiwdim amortizatorwikin yanina,hem amortizatoru peredelka eletrib hemde wtoku kesib,ve yaylari qoyub!men ona demiwdim ki hem komfort olsun hemde posadka!

Son qərar kimi -70 verdim.:) Sənə P.M. yazacam, İnşAllah! :)

Buferi luboy plasmas ustasi eliyer, orda cetin bir wey yoxdur, sen onu fikirlew bagajda olan nomre yerini nece eliyeceksen, onu duzeldmeye yaxwi demirci lazimdi

Dəmir işində fikrimcə elə də çətin bir şey yoxdur.

Dəmir qoyub, qaynaq edəcək.;)

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Sozun duzu menim demirci iwinden elede yaxwi bawim cixmir...

Ama bufernen hec bir problem olmamalidi. Beledeki men shexsen meslehet gormurem onu elemeye, gedib 015 buferi alacaqsan, onu kesdirib oz buferivin ustunde yigdiracaqsan, demirciye ne qeder pul vereceksen, sonra sbor bagaj birde bufer kraskaya gedecey, bu hamisi rasxoddu.

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Sozun duzu menim demirci iwinden elede yaxwi bawim cixmir...

Ama bufernen hec bir problem olmamalidi. Beledeki men shexsen meslehet gormurem onu elemeye, gedib 015 buferi alacaqsan, onu kesdirib oz buferivin ustunde yigdiracaqsan, demirciye ne qeder pul vereceksen, sonra sbor bagaj birde bufer kraskaya gedecey, bu hamisi rasxoddu.

Düz deyirsən qardaş.Sənlə razıyam.

Onsuzda bundan əvvəl görülməli işlər var, İnşAllah.

• Yeri var! 1
Опубликовано: (изменено)

Son qərar kimi -70 verdim. :)

Mən deyərdim ölç, sonra qərar ver, tələsmə.

Изменено пользователем Avtomaniya
Опубликовано:

Mən deyərdim ölç, sonra qərar ver, tələsmə.

Rauf, yerlə maşının alt hissəsi arasındakı məsafəni ölçüm?

Опубликовано:

Rauf, maşın altı ilə yer arasındakı məsafə 24 sm, təkərlə yan qanaq arasındakı məsafə isə 12-13 sm.

Опубликовано:

Sade neye deyirsen?

Lap sade?

Ya hech olmasa, luku, diskleri, multirulu var?

17400 azn lik. Lyuk var,parcha salon.

Опубликовано:

Hamiya salam!

Deqiq bilen varmi VAZ 2114-lerin priora matoru ile almaq ucun kime ve ya hara muraciet etmek olar?

Опубликовано:

Bazarda verirler kredite

Orda ancaq 1 yerdedi? 1 yer var ora baxmiwam ordada usilitel ancaq sony ve jek di. Pioneer yoxdu monobloknan

Опубликовано:

Кондиционер? автомат?

)

Опубликовано:

Hamiya salam!

Deqiq bilen varmi VAZ 2114-lerin priora matoru ile almaq ucun kime ve ya hara muraciet etmek olar?

Azerbaycanda cetin taparsan ele mashin. Gedib Tolyattiden getirmey olar, oda baha basha geler

• Yeri var! 1
Опубликовано: (изменено)

Orda ancaq 1 yerdedi? 1 yer var ora baxmiwam ordada usilitel ancaq sony ve jek di. Pioneer yoxdu monobloknan

men soruwanda deyirdiler tewkil elemek olar onu Изменено пользователем Rashka
  • Yeri var! 1
Опубликовано:

Onda Elantra al.

Baxma da, accentdan ustundur.

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Не знаю в правильном ли разделе задаю вопрос но...

Можно ли забронировать в ГАИ номер но не ставить на машину. Если возможно то на сколько?

Опубликовано:

Salam uwaqlar bilmirsiz? STP-in ustunden sloy rezin cekmek olar?

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...