AVTOMANYAK Опубликовано: 27 августа 2012 Опубликовано: 27 августа 2012 Saol Brat meslehete gore. Yaxwi bes de gorum Bakida men ele usta tapa bilecmmiki o rengde kraskalasin yaxwi effekt versin?Kraskalatmag en meslehetlisidi vinilden bir muddet sonra hetta churukler emele gele biler, hem de ki kraskalatmaq qiymetine onuracaq bezen onnanda baha.Kraskalatmaq en meslehetlisidir vinilden bir muddet sonra hetta churukler emele gele biler hem de ki eyni qiymete bezen ise kraskalatmaqdanda baha basha gelir. 1
FRHD Опубликовано: 28 августа 2012 Опубликовано: 28 августа 2012 Sen nomreni bufere vurmaq isteyirsen? Rəşid, arada fikirləşirəm. Amma bilmirəm, necə eləmək olar.Dedilər buferin üstündə kəsib, düzəldirlər.Buna biraz inanmıram ki, səliqəsiz olacaq. Qardaş, şəkildəki kimi bir şey istəyirəm.
FRHD Опубликовано: 28 августа 2012 Опубликовано: 28 августа 2012 Dostlar, Lada satışı ilə məşğul olan salon nömrəsi bilən varsa, zəhmət olmasa bura yazsın da. Xüsusilə, yeni Priora (qabağı üçbucaq olan) satışı ilə məşğul olan salonlar olsa, lap əla olar.
Гараев Опубликовано: 28 августа 2012 Опубликовано: 28 августа 2012 Dostlar, Lada satışı ilə məşğul olan salon nömrəsi bilən varsa, zəhmət olmasa bura yazsın da. Xüsusilə, yeni Priora (qabağı üçbucaq olan) satışı ilə məşğul olan salonlar olsa, lap əla olar. mawini deyiwmek istiyirsen? 1
Javid Опубликовано: 28 августа 2012 Опубликовано: 28 августа 2012 Dostlar, Lada satışı ilə məşğul olan salon nömrəsi bilən varsa, zəhmət olmasa bura yazsın da. Xüsusilə, yeni Priora (qabağı üçbucaq olan) satışı ilə məşğul olan salonlar olsa, lap əla olar. Ferhad, sen imkan olsa, bir Agenta yaz. Forumnandir. Qardash mashin ishi ile meshquldur. Lada da satir. Belke komeyi deydi 1
Rashka Опубликовано: 28 августа 2012 Опубликовано: 28 августа 2012 Rəşid, arada fikirləşirəm.Amma bilmirəm, necə eləmək olar.Dedilər buferin üstündə kəsib, düzəldirlər.Buna biraz inanmıram ki, səliqəsiz olacaq.Qardaş, şəkildəki kimi bir şey istəyirəm.Drive2 saytinda men gormuwem,buferi kesib duzeltiribler!Sen qabaq buferi deyiwmek isteyirsen??teze Priora SE-nin qoymaq isteyirsen? 1
FRHD Опубликовано: 29 августа 2012 Опубликовано: 29 августа 2012 mawini deyiwmek istiyirsen? Qardaş, hələki yox, İnşAllah. Priora Luxe haqqında maraqlanmaq istəyirdim. Ferhad, sen imkan olsa, bir Agenta yaz. Forumnandir. Qardash mashin ishi ile meshquldur. Lada da satir. Belke komeyi deydi Çox sağol Cavid. Yazım ona, görüm nə deyir. Drive2 saytinda men gormuwem,buferi kesib duzeltiribler! Sen qabaq buferi deyiwmek isteyirsen??teze Priora SE-nin qoymaq isteyirsen? Rəşid, kəsirlər.Amma dediyim kimi inanmıram ki, səliqəli iş görsünlər. Mən daha çox 015`in nömrə yerini kəsib yapışdırmağı fikirləşirəm.Yenə də hələ buna risk etmirəm. Qabaq hissəsi əladır, amma onun raditaor torunu dəyişmək olmur axı deyəsən.Yəni hələ ona uyğun bir şey satılmır. Qiymətindən xəbərin yoxdur? 1
FRHD Опубликовано: 29 августа 2012 Опубликовано: 29 августа 2012 Dostlar, zəhmət olmasa bu linkə baxardınız.LİNKKlirens nədir?Orda məsələn -30, -50, -70 -90 var.Bunlar nədir?Bunların hansı hündürdür və yaxud ən aşağı olanı hansıdır?
Android788 Опубликовано: 29 августа 2012 Опубликовано: 29 августа 2012 Qardaş, hələki yox, İnşAllah. Priora Luxe haqqında maraqlanmaq istəyirdim. Çox sağol Cavid. Yazım ona, görüm nə deyir. Rəşid, kəsirlər.Amma dediyim kimi inanmıram ki, səliqəli iş görsünlər. Mən daha çox 015`in nömrə yerini kəsib yapışdırmağı fikirləşirəm.Yenə də hələ buna risk etmirəm. Qabaq hissəsi əladır, amma onun raditaor torunu dəyişmək olmur axı deyəsən.Yəni hələ ona uyğun bir şey satılmır. Qiymətindən xəbərin yoxdur? Ferhad yaxwi ustaya versen eger yarada biler. Mumkun olmayan hecne yoxdur demek olar. Zapidan limuzin duzeltdenden sonra buferi pridelka elemek hecnedir. Esas ustadan asilidir. Mende gormuwem ABW-da chewkanin bagajinda nomre yerini baglayib duz edibler ve arxa buferde yer duzeldib nomreni ora vurublar, maraqli gorunurdu amma........... 1
FRHD Опубликовано: 29 августа 2012 Опубликовано: 29 августа 2012 (изменено) Qardaş, mən də bilirəm ki, düzəltmək olar. Bəs bunu kim düzəldəcək? Düzəltməmişdən əvvəl mütləq buna bənzər işini görməliyəm.Day mənə deməsin ki, problem yoxdur.Amma sonra dəlləkliyi maşının üstündə etməsin. Bir-ikisindən soruşmuşam ki, belə bir şey düzəltmək olar?Deyir problem yoxdur.Deyirəm heç belə bir şey etmisiniz?Deyir narahat olma, bir şey fikirləşərik. Kəsib, doğruyub pis günə qoyandan sonra neynirəm bir şey fikirləşməyini. Изменено 29 августа 2012 пользователем FRHD 1
Rashka Опубликовано: 29 августа 2012 Опубликовано: 29 августа 2012 (изменено) Qardaş, hələki yox, İnşAllah. Priora Luxe haqqında maraqlanmaq istəyirdim. Çox sağol Cavid. Yazım ona, görüm nə deyir. Rəşid, kəsirlər.Amma dediyim kimi inanmıram ki, səliqəli iş görsünlər. Mən daha çox 015`in nömrə yerini kəsib yapışdırmağı fikirləşirəm.Yenə də hələ buna risk etmirəm. Qabaq hissəsi əladır, amma onun raditaor torunu dəyişmək olmur axı deyəsən.Yəni hələ ona uyğun bir şey satılmır. Qiymətindən xəbərin yoxdur? Men dunen tapa bilmedim sayta,ancaq onda cox seliqeli cixmiwdi!Teze prioranin buferi qoysan,toruda deyiwmeli olacaqsan,bazarda var,birdene oblicovka variydi 70 manata,o qalin materialdan idi,variydi 30 manata Mende isteyerdim deyiwim,ancaq hele ki bawqa weyle var,bir de mence oz priorani satib,ancaq lyuksa gore mence deymez,isteyisen teze olsun bele raziyam,mende deyiwerdim,ag rengi isteyirem! Dostlar, zəhmət olmasa bu linkə baxardınız. LİNK Klirens nədir? Orda məsələn -30, -50, -70 -90 var.Bunlar nədir? Bunların hansı hündürdür və yaxud ən aşağı olanı hansıdır? en asagi -90!mende deyesen -100,ya mendeki kimi olacaq ya da azmaz hundur Изменено 29 августа 2012 пользователем Rashka 1
Wa1do Опубликовано: 29 августа 2012 Опубликовано: 29 августа 2012 Saol Brat meslehete gore. Yaxwi bes de gorum Bakida men ele usta tapa bilecmmiki o rengde kraskalasin yaxwi effekt versin?Rüfət var forumda, onun ustaları var və müxtəlif boyalar təklif edir. Bax gör, nə çıxır.http://www.auto.az/forum/index.php/topic/32340-%D1%83%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B3%D0%B8-kar-tuning-center-exterior/Dostlar, zəhmət olmasa bu linkə baxardınız.LİNKKlirens nədir?Orda məsələn -30, -50, -70 -90 var.Bunlar nədir?Bunların hansı hündürdür və yaxud ən aşağı olanı hansıdır?Klirens maşının yerdən olan hündürlüyüdür. -30, -90 və sairə maşının neçə mm aşağı düşəcəyinin göstəricisidir.Rəşid, kəsirlər.Amma dediyim kimi inanmıram ki, səliqəli iş görsünlər.Mən daha çox 015`in nömrə yerini kəsib yapışdırmağı fikirləşirəm.Yenə də hələ buna risk etmirəm.Qabaq hissəsi əladır, amma onun raditaor torunu dəyişmək olmur axı deyəsən.Yəni hələ ona uyğun bir şey satılmır.Qiymətindən xəbərin yoxdur?Petya sənin istədiyivi edə bilər məncə. Onun işindən narazı olan eşitməmişəm hələ. 2
FRHD Опубликовано: 29 августа 2012 Опубликовано: 29 августа 2012 Men dunen tapa bilmedim sayta,ancaq onda cox seliqeli cixmiwdi! Teze prioranin buferi qoysan,toruda deyiwmeli olacaqsan,bazarda var,birdene oblicovka variydi 70 manata,o qalin materialdan idi,variydi 30 manata Mende isteyerdim deyiwim,ancaq hele ki bawqa weyle var,bir de mence oz priorani satib,ancaq lyuksa gore mence deymez,isteyisen teze olsun bele raziyam,mende deyiwerdim,ag rengi isteyirem! en asagi -90!mende deyesen -100,ya mendeki kimi olacaq ya da azmaz hundur Rəşid, bir ara Priora Luxe fikirləşirdim, sonra götür-qoy elədim, məncə aralarında elə də böyük fərq yoxdur. Amma ağ qəşəng söhbətdir. Sən mənim ürəyimi oxudun elə bil. İnşAllah, bəzi işlər var, onlar düzəlsin, ağ rəng haqqında fikirləşirəm. Rüfət var forumda, onun ustaları var və müxtəlif boyalar təklif edir. Bax gör, nə çıxır. http://www.auto.az/f...enter-exterior/ Klirens maşının yerdən olan hündürlüyüdür. -30, -90 və sairə maşının neçə mm aşağı düşəcəyinin göstəricisidir. Petya sənin istədiyivi edə bilər məncə. Onun işindən narazı olan eşitməmişəm hələ. Rauf, yerlə maşın arasında olan hündürlükdür ya təkər ilə yan qanad arasında olan hündürlükdür? Rəşiddə -100`dür, deyək mən -50 qoysam, bu zaman təkər yan qanadın içərisinə girəcək ya əksinə yan qanadla təkər arasındakı məsafə artacaq?
Jeyhun Dovlatow Опубликовано: 29 августа 2012 Опубликовано: 29 августа 2012 Sizce Hyundai Accent Full 16400 Yoxsa Hyundai Elantra Sade 17400 Hansi ustundur?
Rashka Опубликовано: 29 августа 2012 Опубликовано: 29 августа 2012 Rəşid, bir ara Priora Luxe fikirləşirdim, sonra götür-qoy elədim, məncə aralarında elə də böyük fərq yoxdur. Amma ağ qəşəng söhbətdir. Sən mənim ürəyimi oxudun elə bil. İnşAllah, bəzi işlər var, onlar düzəlsin, ağ rəng haqqında fikirləşirəm. Rauf, yerlə maşın arasında olan hündürlükdür ya təkər ilə yan qanad arasında olan hündürlükdür? Rəşiddə -100`dür, deyək mən -50 qoysam, bu zaman təkər yan qanadın içərisinə girəcək ya əksinə yan qanadla təkər arasındakı məsafə artacaq? Lyuksa gore deymezSen -50 qoysan menim kimi olmayacaq,azmaz mawin oturacaq 1
FRHD Опубликовано: 29 августа 2012 Опубликовано: 29 августа 2012 Lyuksa gore deymez Sen -50 qoysan menim kimi olmayacaq,azmaz mawin oturacaq Səndə olan kimi istəmirəm.O çox oturub. -70 necədir?
Javid Опубликовано: 29 августа 2012 Опубликовано: 29 августа 2012 Sizce Hyundai Accent Full 16400 Yoxsa Hyundai Elantra Sade 17400 Hansi ustundur?Sade neye deyirsen?Lap sade?Ya hech olmasa, luku, diskleri, multirulu var?
Wa1do Опубликовано: 29 августа 2012 Опубликовано: 29 августа 2012 Rauf, yerlə maşın arasında olan hündürlükdür ya təkər ilə yan qanad arasında olan hündürlükdür? Rəşiddə -100`dür, deyək mən -50 qoysam, bu zaman təkər yan qanadın içərisinə girəcək ya əksinə yan qanadla təkər arasındakı məsafə artacaq? Klirens həm mən dediyimdir, həm də təkərin protektoru ilə palçıq qoruyucusunun yarımhalqası arasındakı məsafədir. Diskin diametri, təkərin profili bu halda rol oynayır. -50 o deməkdir ki, normadan 50 mm aşağı. Qoyduğun linkdə də yazılıb axı, klirens müvafiq ölçüdə azalır. Ordakı hesablamalar stock yaylara nisbətəndir, kəsik yaylara yox. Səndə olan kimi istəmirəm.O çox oturub. -70 necədir? Tapmaca tapmayaq da. Sən düz yerdə maşını saxla və xətkeşlə ölç, ondan sonra hesablayaq, neçə millimetr ensin. 2
Rashka Опубликовано: 29 августа 2012 Опубликовано: 29 августа 2012 Səndə olan kimi istəmirəm.O çox oturub. -70 necədir? -50 azdir,drive2-de biri goymuwdu,demek olar stokdan azmaz ferq variydi,mence -70 yaxwi olar 1
FRHD Опубликовано: 30 августа 2012 Опубликовано: 30 августа 2012 Klirens həm mən dediyimdir, həm də təkərin protektoru ilə palçıq qoruyucusunun yarımhalqası arasındakı məsafədir. Diskin diametri, təkərin profili bu halda rol oynayır. -50 o deməkdir ki, normadan 50 mm aşağı. Qoyduğun linkdə də yazılıb axı, klirens müvafiq ölçüdə azalır. Ordakı hesablamalar stock yaylara nisbətəndir, kəsik yaylara yox. Tapmaca tapmayaq da. Sən düz yerdə maşını saxla və xətkeşlə ölç, ondan sonra hesablayaq, neçə millimetr ensin. -50 azdir,drive2-de biri goymuwdu,demek olar stokdan azmaz ferq variydi,mence -70 yaxwi olar Rauf, özün bilirsən axı mənim belə şeylərdən başım çıxmır. Rəşid, drive2`də məndə görmüşdüm, elədə böyük fərq olmur. Nümunə üçün -50 yazdım. -70 yaxşı olar, İnşAllah. Bu yayların hansı məsləhətdir? Amma bir şey var ki, mən bunu öz amortizatorunun üstünə vuracam.
Рекомендуемые сообщения