Alishka Опубликовано: 24 августа 2012 Автор Опубликовано: 24 августа 2012 Почему наши мастера (не официалы) работают в таких условиях? Им трудно в порядок рабочее место привести....везде масло,грязь и т.д...Им видители не до этого!А маляр кот красил мою бывшую машину не будет красить машину Орика! 1
091 Опубликовано: 24 августа 2012 Опубликовано: 24 августа 2012 Им видители не до этого!А маляр кот красил мою бывшую машину не будет красить машину Орика!Плохо покрасил?
Alishka Опубликовано: 24 августа 2012 Автор Опубликовано: 24 августа 2012 Плохо покрасил?Нет не плохо. Просто когда человек тряпка то это уже конец 2
Гараев Опубликовано: 25 августа 2012 Опубликовано: 25 августа 2012 Fərhad həqiqətən də bizim aramizda yaxşı münasibətlər var amma o dəmək deyil ki mən öz maşınımı dahi hesab edirəm o sadəcə maşındır və canlı kimi ona yanaşmıram.Sadəcə maşında hər şey ideal olmalıdır ilindən və markasınnan asılı olmayaraq. Avtomobildə yenilik etməyi çox xoşlayıramSözsüz ki sevirəm öz maşınımı.Çox sağ ol fikirlərə görə. Sözsüz ki nə vaxt sa satacam! Avtomobilə ürəy ilə yanaşanda avtomobil əla vəzziyətdə olur.Əgər özümə bir maşın tapsam sataram! Bu yaxinlarda gedib getirmek istiyirem 2.4-3.2 hansini meslehet gorursen? senin mawinivi ona gore seviremki sen-de menim kimi mawinda temizliyi , idealligi, seven adamsan. yeni senin mawinivi alasi olsam hec bir elave xerc lazmi olmiyacey (orginal radardan bawqa) 1
Alishka Опубликовано: 25 августа 2012 Автор Опубликовано: 25 августа 2012 Bu yaxinlarda gedib getirmek istiyirem 2.4-3.2 hansini meslehet gorursen? senin mawinivi ona gore seviremki sen-de menim kimi mawinda temizliyi , idealligi, seven adamsan. yeni senin mawinivi alasi olsam hec bir elave xerc lazmi olmiyacey (orginal radardan bawqa)Bəli qardaş. radardan başqa. Mən artiq o oriqinal radarlari tapmışam. Hətta arxa oturacağın qızdırıcısını da-))) bir müddətdən sonra həm arxa qızdırıcı həm də radar bütün knopkalarına kimi maşında olacaqGətirməyə qalanda 2.4 və 3.2 eyni motordur. M112 eyni rasxod eyni yag eyni ehtiyyat hissələri. Benzin də demək olar ki eyni yeyir hətta 3.2 bir qədər az işlədir benzini.2.4 yaponka axtarma! 99.9 faiz sag rul olub sonra sola kechib2.4 sol rul yaponka tək tük sifarişlə buraxılıbNemkanın minusu opsionallıq . ya lük var monitor yoxdu ya monitor var dəri yoxduHəm də Nemkalar paslı olurMəsləhəti 3.2 yaponka tap otuzdur bakiya. Amma yalnız sol rul 2
Гараев Опубликовано: 25 августа 2012 Опубликовано: 25 августа 2012 Bəli qardaş. radardan başqa. Mən artiq o oriqinal radarlari tapmışam. Hətta arxa oturacağın qızdırıcısını da-))) bir müddətdən sonra həm arxa qızdırıcı həm də radar bütün knopkalarına kimi maşında olacaqGətirməyə qalanda 2.4 və 3.2 eyni motordur. M112 eyni rasxod eyni yag eyni ehtiyyat hissələri. Benzin də demək olar ki eyni yeyir hətta 3.2 bir qədər az işlədir benzini.2.4 yaponka axtarma! 99.9 faiz sag rul olub sonra sola kechib2.4 sol rul yaponka tək tük sifarişlə buraxılıbNemkanın minusu opsionallıq . ya lük var monitor yoxdu ya monitor var dəri yoxduHəm də Nemkalar paslı olurMəsləhəti 3.2 yaponka tap otuzdur bakiya. Amma yalnız sol rulMen gedib getirib satanam Almandan zakaz verirem potiden getirirem. monitor olmasada olar qurawdirmaq problem deyil, deri salonda problem deyil yaponka tapmaq bilmirem nece edim? o iwle mewqul olmamiwam 3 ay bundan qabaq Do restayl E-240 nemka getirmiwdim zakaza full.hetta arxa oturacaqlarda qizdiricida var idi manitordan bawqa. istedim ozume saxlayam krilo, kapot, buferler, padnojka, wtoku deyiwdirem rengi wmarat olduguna gore fikrimden dawindim hemde cox baha otururdu ustume, o deyiwiklikleri etseydim.yaponkalarin sol rul olanlari sveji olur prabeqi az olur. 1
Alishka Опубликовано: 25 августа 2012 Автор Опубликовано: 25 августа 2012 Men gedib getirib satanam Almandan zakaz verirem potiden getirirem. monitor olmasada olar qurawdirmaq problem deyil, deri salonda problem deyilyaponka tapmaq bilmirem nece edim? o iwle mewqul olmamiwam3 ay bundan qabaq Do restayl E-240 nemka getirmiwdim zakaza full.hetta arxa oturacaqlarda qizdiricida var idi manitordan bawqa. istedim ozume saxlayam krilo, kapot, buferler, padnojka, wtoku deyiwdirem rengi wmarat olduguna gore fikrimden dawindim hemde cox baha otururdu ustume, o deyiwiklikleri etseydim.yaponkalarin sol rul olanlari sveji olur prabeqi az olur.Дорестайл собирать под рестайл целая морока да и огромные расходы!Забудь про это дело! Əgər gətirənsənsə onda məndən də yaxşı bilirsən nemkaların paslarını -) 1
Гараев Опубликовано: 25 августа 2012 Опубликовано: 25 августа 2012 Дорестайл собирать под рестайл целая морока да и огромные расходы!Забудь про это дело!Əgər gətirənsənsə onda məndən də yaxşı bilirsən nemkaların paslarını -)Nemkalarda pas esasen ESSEN seherinden gelen avtomobillerde olur cox nemiwlik yerdi
091 Опубликовано: 25 августа 2012 Опубликовано: 25 августа 2012 Men gedib getirib satanam Almandan zakaz verirem potiden getirirem. monitor olmasada olar qurawdirmaq problem deyil, deri salonda problem deyil yaponka tapmaq bilmirem nece edim? o iwle mewqul olmamiwam 3 ay bundan qabaq Do restayl E-240 nemka getirmiwdim zakaza full.hetta arxa oturacaqlarda qizdiricida var idi manitordan bawqa. istedim ozume saxlayam krilo, kapot, buferler, padnojka, wtoku deyiwdirem rengi wmarat olduguna gore fikrimden dawindim hemde cox baha otururdu ustume, o deyiwiklikleri etseydim. yaponkalarin sol rul olanlari sveji olur prabeqi az olur. Potiye redki kim getirer yaponka sol rul,hamisin orda perekidka eliyirler. Дорестайл собирать под рестайл целая морока да и огромные расходы! Забудь про это дело! Əgər gətirənsənsə onda məndən də yaxşı bilirsən nemkaların paslarını -) Passdida,shkurkaliyib lapka vururlar i getdi
Alishka Опубликовано: 25 августа 2012 Автор Опубликовано: 25 августа 2012 (изменено) Nemkalarda pas esasen ESSEN seherinden gelen avtomobillerde olur cox nemiwlik yerdi Həmdə duzlu yollar öz işini görür! Əsasən qapının və kriloların etəyləri sonra qapıların üstü rezinin altı Yaponkada belə şeylər tapmaq mümkün deyil Altı da üstüdə passız olur Mən özümə maşın axtaranda bələ bir 50 maşına baxmışan amerikanka nemka yaponka Amma pas məsələsi ciddi şeydir Rastıma elə maşınlar çıxıb ki qapılar pasdan şişib Passdida,shkurkaliyib lapka vururlar i getdi Bəs damda olsa? damı da rənləyəcəksən? -))) Əsasən lyukun ətrafı Изменено 25 августа 2012 пользователем Alishka 969 1
091 Опубликовано: 25 августа 2012 Опубликовано: 25 августа 2012 Həmdə duzlu yollar öz işini görür! Əsasən qapının və kriloların etəyləri sonra qapıların üstü rezinin altıYaponkada belə şeylər tapmaq mümkün deyilAltı da üstüdə passız olurMən özümə maşın axtaranda bələ bir 50 maşına baxmışan amerikanka nemka yaponkaAmma pas məsələsi ciddi şeydirRastıma elə maşınlar çıxıb ki qapılar pasdan şişibBəs damda olsa? damı da rənləyəcəksən? -)))Əsasən lyukun ətrafıУ меня люка нет,но в основном бывают ржавчины на дверях под кантами,из-за этого я покрасил лотка,и все норм пока очагов каррози нет. 1
Alishka Опубликовано: 25 августа 2012 Автор Опубликовано: 25 августа 2012 У меня люка нет,но в основном бывают ржавчины на дверях под кантами,из-за этого я покрасил лотка,и все норм пока очагов каррози нет.Как увидишь появление сразу ликвидируй не медля! Ахмаг шейди! 1
moFF Опубликовано: 25 августа 2012 Опубликовано: 25 августа 2012 Али, как у тебя дела с пленкой сзади? Сделали?
Alishka Опубликовано: 25 августа 2012 Автор Опубликовано: 25 августа 2012 (изменено) Али, как у тебя дела с пленкой сзади? Сделали?да! все тип топ! Щас привезли такую же такого же цвета только 20 процентов думаю может вперед и по бокам махнуть? Изменено 25 августа 2012 пользователем Alishka 969 1
moFF Опубликовано: 25 августа 2012 Опубликовано: 25 августа 2012 Поздравляю)Это было бы красиво! Махнуть-то махнешь, но через каждый 100 метров тебе будут махать полосатой палочкой)) Лучше только назад.
Alishka Опубликовано: 25 августа 2012 Автор Опубликовано: 25 августа 2012 Поздравляю)Это было бы красиво! Махнуть-то махнешь, но через каждый 100 метров тебе будут махать полосатой палочкой)) Лучше только назад.Я вот тоже думаю. Не хочу давать им лишний повод!Просто у меня стекла и так синии авангардовские... неужели они 20 процентов спалят?
moFF Опубликовано: 25 августа 2012 Опубликовано: 25 августа 2012 Я вот тоже думаю. Не хочу давать им лишний повод!Просто у меня стекла и так синии авангардовские... неужели они 20 процентов спалят?Поверь, по воле случая заподозрит и остановит. Пальцем пройдет, увидит шов и все, гони бабло. 1
Alishka Опубликовано: 25 августа 2012 Автор Опубликовано: 25 августа 2012 Поверь, по воле случая заподозрит и остановит. Пальцем пройдет, увидит шов и все, гони бабло.Достало! У нас не йол полиси а вид полисиГде видят видди машын придераютсяНужно водить какой нибудь лещь чтобы им до тебя дело не было! 1
S.R.G Опубликовано: 25 августа 2012 Опубликовано: 25 августа 2012 да! все тип топ! Щас привезли такую же такого же цвета только 20 процентов думаю может вперед и по бокам махнуть?Твою сразу спалятЯ сам 15% делал на боковые стекла сразу спалили особенно когда из далека едешь вот тогда сразу бросается на глаза 1
Alishka Опубликовано: 25 августа 2012 Автор Опубликовано: 25 августа 2012 Твою сразу спалятЯ сам 15% делал на боковые стекла сразу спалили особенно когда из далека едешь вот тогда сразу бросается на глазаТогда значит баш гошмайым! SRG спасибо! 1
Рекомендуемые сообщения