Перейти к содержанию

Maşın seçimində köməyiniz lazımdır

FRHD

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Sözün düzü dostumda Jetta var, o da mənə məsləhət gördü ki, Jetta alım.

Ancaq mən biraz qorxuram.Bahalı maşındır və ehtiyat hissələri çox bahadır.

Səhv eləmirəmsə, dostumdan qapının dəstəyini dəyişməyə 120 AZN pul istədilər. :(

Jetta yaxşı maşındır. Səliqəlisini tapsan, qulağın dinc olacaq.

Toyota Corolla haqda heç bir məlumatım yoxdur, heç nə deyə bilmərəm.

Mən Sonata 2.0 mühərriklə yazmışam. :)

Səhv eləmirəmsə, 19.000`ə ya da biraz aşağı, biraz yuxarı almaq olar.

Amma Camry 24.000`dir. :(

Camry elə çox xoşuma gəlir ki, özü də ağ rəngdə. :)

Azərbaycanda Hyundai almağı unut.

Onda bir az da dişivi sıx, elə Camry götür. ;) Deyir yüzə dözən yüz birə də dözər.

Опубликовано:

ayda, men elebildim axirinci sonatadan sohbet gedir, ona gore camry yazdim)) uzr istiyirem...

siz mashini vurmag ucun alirsiz ?)) yani ehtiyyat hisseleri bahadir yazirsiz

camry obirilerden mence en dozumlusu olar...toyotadi-her shey cox sadedir...motori ele bil 07 motorudu vapshe)amma ele bil biraz bosh mashindi voopshe...eee nebilim eee, meni gulag asma, en yaxshisi, men cox kaprizni olmusham mashinlara((

Опубликовано: (изменено)

Rauf, yaxşı maşındır.Amma ehtiyat hissələri çox bahadır. :(

Audi də yaxşı maşındır, amma ehtiyat hissələri bahadır və 2 il sürdükdən sonra (biz 7 yaşında 70 000 km yürüşlə almışıq) yürüşü 103338 km-ə çatdığına görə dişli kəməri, generatorun kəməri, su pompası və termostatı dəyişdik. İnşallah əyləc disklərini də dəyişəcəyik, vəssəlam. Dəyişdiyimiz detallara hardasa 500 avro pul verdik.

Yenə deyirəm, yaxşı maşın alsan, problemi olmayacaq. Çapılmış maşın olanda başın ağrayır.

Изменено пользователем Avtomaniya
Опубликовано:

Rauf, biraz da dözsəm onda artıq heç Corolla`da ala bilməyəcəm.:)

Avtosuren, problem deyil qardaş. :)

Audi də yaxşı maşındır, amma ehtiyat hissələri bahadır və 2 il sürdükdən sonra (biz 7 yaşında 70 000 km yürüşlə almışıq) yürüşü 103338 km-ə çatdığına görə dişli kəməri, generatorun kəməri, su pompası və termostatı dəyişdik. İnşallah əyləc disklərini də dəyişəcəyik, vəssəlam. Dəyişdiyimiz detallara hardasa 500 avro pul verdik.

Yenə deyirəm, yaxşı maşın alsan, problemi olmayacaq. Çapılmış maşın olanda başın ağrayır.

Çapılmış maşın istəmirəm.

Çalışıram ki, imkanım çatdığı məbləğə maksimum dərəcədə yeni maşın alım.

Həm sizin yollarla bizim yollarda da fərq var.

Yəqin ki, sizdə düz yolda gedən zaman qarşınıza quyu çıxmır.:)Amma bizdə belə sürprizlər çox olur.:)

Опубликовано:

FRHD, herflerden neticeye getirmek olar ki adin Farhaddir)) Farhad, danishdim dostumnan. onun mashini 2007 ilin idi, kechen il satdir. dediki bu 3 il erzinde birdenede problem olmamishdir, umumiyetle chox dozumlu mashindir. ancag benzin, yag. bir defe kolotkalari deyishib, bunnanda remont bitib. hisseleri baha deyil, chox munasib qiymetdedir. podveskasi chox rahatdir, yumushagdir. posadkasi da chox komfotludur, otur sur. bir sozle dagilmiyan mashindir, keyfiyetlidir. almaga deyer!

Опубликовано:

Adım Fərhaddır. :)

Çox sağol qardaş.

ALLAH Köməyin Olsun, İnşAllah!

Sənə də əziyyət verdim.Çox yararlı məlumat oldu mənim üçün.;)

Опубликовано:

Bu mashinlar haqqinda hecne deye bilmerem..

1) Daewoo Nexia 2011 nece baxirsan ? 11000 AZN - di tezesi..Ag,qara,qirmizi rengi var..Hemde mexanika..Kondisioner,lupa faralar,4 eded shshuqaldiran,hidravlik sukan..Vidi de duzelib..

2) Biraz da budceni duzeldib Lancer goturmek olar.. :)

Опубликовано:

Mən mexanika yox, əksinə avtomat sürət qutusu istəyirəm.;)

Bu tıxaclarda mexanikanın həzzini çıxartmaq olmur.

İnşAllah, nə vaxtsa ikinci maşın kimi mexanika olar.

Əslində büdcəmi biraz düzəltsəydim, Camry, Passat ya da MB E Class(Panorama) götürərdim.:)

Опубликовано:

Adım Fərhaddır. :)

Çox sağol qardaş.

ALLAH Köməyin Olsun, İnşAllah!

Sənə də əziyyət verdim.Çox yararlı məlumat oldu mənim üçün. ;)

deymez)) yeri qelmishkem menimde adim Mehdi.

Опубликовано:

Mən mexanika yox, əksinə avtomat sürət qutusu istəyirəm. ;)

Bu tıxaclarda mexanikanın həzzini çıxartmaq olmur.

İnşAllah, nə vaxtsa ikinci maşın kimi mexanika olar.

Əslində büdcəmi biraz düzəltsəydim, Camry, Passat ya da MB E Class(Panorama) götürərdim. :)

MB alıb özüvü gözə gətirmə. :)

Опубликовано:

Mehdi, şad oldum. :)

Rauf, MB(Panorama) hələ mənlik deyil.;)

İnşAllah, bəlkə 3-cü ya da 4-cü maşında.

Hələlik bu saydıqlarımdan birini götürmək qismət olsun, bu mənim üçün yetər də artar belə.;)

Опубликовано:

Prioraya bele tez xeyanet ?

Avtomatik rahatdi raziyam mende oyrene bilmeyende hetta az qala aglayirdim ki niye atamin mashini mexanikidir..Indi lezetlidir,hele cavan oqlanuqda ))

VW Passat 2007-2008 de pis deyila Ferhad sade,konfortlu ve gozeldi..

Опубликовано:

Mexanikanı sürə bilirəm, elə sürə bildiyimə görə də mexanika almışdım.

Sürməyi də mexanikada öyrənmişəm.;)

Ancaq işdən yorğun çıxırsan aa, gedirsən bir dənə qəşəng tıxaca düşürsən, bu zaman deyirsən ki, mənə lazım idi mexanika?:)

Hal-hazırda mənə mənim sağlamlığım, rahatlığım və əsəblərimin sakit olması lazımdır.:)

Priora qəşəng maşındır, söz ola bilməz.

Bircə mexanika olmağı insanı tıxacda yorur.:(

Опубликовано:

Qardaş, bəs dözümlülüyü necədir?

Menim tanishimda 2008 ilin Elantra si var o mashin eger tokulmuyubsa demeli yaxshidir ))) Hyundai teze modelerini kohneden pis elemez mence ))

Опубликовано:

Menim tanishimda 2008 ilin Elantra si var o mashin eger tokulmuyubsa demeli yaxshidir ))) Hyundai teze modelerini kohneden pis elemez mence ))

Cavablandırdığın üçün çox sağol! :)

Kia cerato gaga onan basgasi yalandi !

Cerato haqqında ətraflı məlumatın varsa, zəhmət olmasa yazardın da.

Опубликовано:

Inshallah bunnanda yaxshi siyahi eliyesen mashin alanda, amma bunlarin ichinde sene deim ki en dozumlusu Toyota Corolla 1.6 1.8.. Zap4astlari ucuzdu, benzin serfiyyati 9 10 itrdi, kip mashindi.. Dagilan deil. QIymatida munasibdi..

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...