MagerramoFF Опубликовано: 16 ноября 2011 Автор Опубликовано: 16 ноября 2011 Нашел лаунч контрол в свой машине, вернее понял, как его правильно делать. Бу няди ала Элик, она рвет с места сяо Chox oynatma, xarab eliyersen Oborot 4-a kimi qalxir? 2
MagerramoFF Опубликовано: 20 января 2012 Автор Опубликовано: 20 января 2012 Her shey eladi ee... Amma men bilmirem bu Scirocconun sesini neje duzaldim, bashim 4ixmir nemes dilinnen, saytlardada ancaq nemescedi (
Турал Опубликовано: 20 января 2012 Опубликовано: 20 января 2012 Orda bir shey elemek cetindit ((( VW cetin avtomobildir ((
Abbas_DXB Опубликовано: 20 января 2012 Опубликовано: 20 января 2012 Her shey eladi ee... Amma men bilmirem bu Scirocconun sesini neje duzaldim, bashim 4ixmir nemes dilinnen, saytlardada ancaq nemescedi ( Ses? Ancag gazani deyishmek. Supersprint, Bastuck, Remus. Men ne geder axtardim netda oz mashinima, basha dushdum ki, Nobir customs bu mashinlara girmir Katlara el vurma, ni v koem sluchae. Orda bir shey elemek cetindit ((( VW cetin avtomobildir (( Dogrudan deyirsen))) Sen deyesen temami oxumursan 1
MagerramoFF Опубликовано: 20 января 2012 Автор Опубликовано: 20 января 2012 Ses? Ancag gazani deyishmek. Supersprint, Bastuck, Remus. Men ne geder axtardim netda oz mashinima, basha dushdum ki, Nobir customs bu mashinlara girmir Katlara el vurma, ni v koem sluchae. Dogrudan deyirsen))) Sen deyesen temami oxumursan Ses? Ancag gazani deyishmek. Supersprint, Bastuck, Remus. Men ne geder axtardim netda oz mashinima, basha dushdum ki, Nobir customs bu mashinlara girmir Katlara el vurma, ni v koem sluchae. Dogrudan deyirsen))) Sen deyesen temami oxumursan LoooooL. Number 1 customs xorosho )) Mence nese elemey olar, amma Katlar yox, arxa qazani chixartmaq olar bu mashinda.. Yerine bir dene banka qoymaq olar.. Ne fikirleshirsen?
Турал Опубликовано: 20 января 2012 Опубликовано: 20 января 2012 Ses? Ancag gazani deyishmek. Supersprint, Bastuck, Remus. Men ne geder axtardim netda oz mashinima, basha dushdum ki, Nobir customs bu mashinlara girmir Katlara el vurma, ni v koem sluchae. Dogrudan deyirsen))) Sen deyesen temami oxumursan Sen xecde Dubayda san Azerbaycan ucun cetindir )) Adi yubka zakaz eleiire 20gunen sora gelir ) Там с запчастями я думаю не напряг в Баку напряг да и мастеров ассов мало )) А так я слежу за твоей темой ен азынан эта моя работа ))))
MagerramoFF Опубликовано: 20 января 2012 Автор Опубликовано: 20 января 2012 Orda bir shey elemek cetindit ((( VW cetin avtomobildir (( There is nothing impossible © Number 1 customssssss
Abbas_DXB Опубликовано: 20 января 2012 Опубликовано: 20 января 2012 Sen xecde Dubayda san Azerbaycan ucun cetindir )) Adi yubka zakaz eleiire 20gunen sora gelir ) Там с запчастями я думаю не напряг в Баку напряг да и мастеров ассов мало )) А так я слежу за твоей темой ен азынан эта моя работа )))) Oz temamda offtop elesem, ban zad goyarsan mene? LoooooL. Number 1 customs xorosho )) Mence nese elemey olar, amma Katlar yox, arxa qazani chixartmaq olar bu mashinda.. Yerine bir dene banka qoymaq olar.. Ne fikirleshirsen? Brat, sen menim temamda shekillere bax da, orda menim zavodskoy gazanim var. kstati, prikin, butun VW-larda (GTI-dan bashga) dal gazanlar eynidi, daje u R36))) Tak, chto oz mashinivi galdirmadan, menim temamda gore bilersen, ne var ne yox mashinivin altinda. A tak po hodu, orta gazan+2 resonators must die!
MagerramoFF Опубликовано: 20 января 2012 Автор Опубликовано: 20 января 2012 (изменено) Oz temamda offtop elesem, ban zad goyarsan mene? Brat, sen menim temamda shekillere bax da, orda menim zavodskoy gazanim var. kstati, prikin, butun VW-larda (GTI-dan bashga) dal gazanlar eynidi, daje u R36))) Tak, chto oz mashinivi galdirmadan, menim temamda gore bilersen, ne var ne yox mashinivin altinda. A tak po hodu, orta gazan+2 resonators must die! Duz deirsen moy brat, girim eshim senin temavi gorum ne deir orda shekiller Moy brat, orda mende 1 qazandi dalshe sendeki kimi olmalidi vrodebi.. Demeli sende qazannan sora rezonatr diyanib dalshe katalizatordi?? Toest 2 rezonatr neje olur ki ? Изменено 20 января 2012 пользователем MagerramoFF
Турал Опубликовано: 20 января 2012 Опубликовано: 20 января 2012 Oz temamda offtop elesem, ban zad goyarsan mene? Brat, sen menim temamda shekillere bax da, orda menim zavodskoy gazanim var. kstati, prikin, butun VW-larda (GTI-dan bashga) dal gazanlar eynidi, daje u R36))) Tak, chto oz mashinivi galdirmadan, menim temamda gore bilersen, ne var ne yox mashinivin altinda. A tak po hodu, orta gazan+2 resonators must die! Elbette ))))))))))
Vako Опубликовано: 21 января 2012 Опубликовано: 21 января 2012 Her shey eladi ee... Amma men bilmirem bu Scirocconun sesini neje duzaldim, bashim 4ixmir nemes dilinnen, saytlardada ancaq nemescedi ( Sesi en yaxwi Turkler edir Yusuf usta onlar Supersprint qazanlariyla iwleyir, yox eger Remus istesen onda qaraj.az, ama turklere getsen Ecemide olanlar istediyin sesi alacan azca baha olsa da
MagerramoFF Опубликовано: 1 февраля 2012 Автор Опубликовано: 1 февраля 2012 Sesi en yaxwi Turkler edir Yusuf usta onlar Supersprint qazanlariyla iwleyir, yox eger Remus istesen onda qaraj.az, ama turklere getsen Ecemide olanlar istediyin sesi alacan azca baha olsa da Taniiyiram turkleri Amma bashqa fikirler var.. Hemde Scirocco R obves elemeyde olar) 2
MagerramoFF Опубликовано: 2 февраля 2012 Автор Опубликовано: 2 февраля 2012 Qardashdieee) Bu gun mene 4ox komey eledi, mercedes dedi oldur chixmiyajam stoyankadan 3
Javid Опубликовано: 2 февраля 2012 Опубликовано: 2 февраля 2012 Qardashdieee) Bu gun mene 4ox komey eledi, mercedes dedi oldur chixmiyajam stoyankadan Qardash yox, bu pramoy urakdir Qardash Seryojadir ) 1
D2K Опубликовано: 2 февраля 2012 Опубликовано: 2 февраля 2012 Qardashdieee) Bu gun mene 4ox komey eledi, mercedes dedi oldur chixmiyajam stoyankadan Нууу как держится на гололеде? 1
MagerramoFF Опубликовано: 2 февраля 2012 Автор Опубликовано: 2 февраля 2012 Qardash yox, bu pramoy urakdir Qardash Seryojadir ) Beli beli o ureyler shahidi :"D Bu qardashdi ozde qarabag atidi Нууу как держится на гололеде? Держится отлично как на гололеде так и в снегу, очень интересная система ESP оборота не берет чтобы не буксовать.. Но все же зимние шины нужны хотя бы вперед шиповки.
D2K Опубликовано: 2 февраля 2012 Опубликовано: 2 февраля 2012 Держится отлично как на гололеде так и в снегу, очень интересная система ESP оборота не берет чтобы не буксовать..Но все же зимние шины нужны хотя бы вперед шиповки.Это да. Нужны точно. Я в прошлую пятницу на снегу танцевал однако )
MagerramoFF Опубликовано: 2 февраля 2012 Автор Опубликовано: 2 февраля 2012 Это да. Нужны точно. Я в прошлую пятницу на снегу танцевал однако )TT вообще бабатски ехала сегодня )) Я оставил Сирокко и пересели на Ауди ТТ, вот она как джип ехала да, только из за старых шин она на подъемах буксовала ) 1
Рекомендуемые сообщения