Перейти к содержанию

Scirocco : Legend is reborn

MagerramoFF

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

gaga takarlari necia aldun ? :)

Tanish chixdi pul almadi :P

Otuzdurmaq yayda olajaq indi yox. Indi diskileride oyrendim bele reng elemey olmuyajaq.. Ona gorede, boz metallik eleyejem..

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Tanish chixdi pul almadi :P

Otuzdurmaq yayda olajaq indi yox. Indi diskileride oyrendim bele reng elemey olmuyajaq.. Ona gorede, boz metallik eleyejem..

bele texmini neciyadi? teze almisan yoxsa iwlanmiw ? :)

Опубликовано: (изменено)

Shekilleri gorset, profilde deyiwiklik var ?)

Mawini otuzduracagsan ?? )

Shekil 4ekmemishem it gunundadi mashin, yuduzdurmaq istadim yagish yagdi (( Sabah chekib qoyajam.

Birde plenka istiyirem kruqovoy vurmaq fioletoviy olannan.. Bildirejey goresen?

bele texmini neciyadi? teze almisan yoxsa iwlanmiw ? :)

Tezedi, ikisine 100 manat verdim. Sen nenirsenki 18i sende 19 deilki?

Изменено пользователем MagerramoFF
  • Yeri var! 2
Опубликовано:

Elbette )))

Mende istiyirem amma yaya yaxin krug eliyecem ))

Опубликовано:

gaga manda guna garwi plonka idi gunorta bilinmirdi axwam ustu effect + tundluk verirdi :( palit eliyirdi

gaga manda guna garwi plonka idi gunorta bilinmirdi axwam ustu effect + tundluk verirdi :( palit eliyirdi

Mende E klassda 30 faizlik plenka idi, he4 elede bilinmirdi salonda qaradi mashinda qaradi ona gore palit elemirdi, kishi rayona surdu axsham qayidanda esebleshib sokmushdu shofer terefin plenkasin( O vaxtdan ele sokdum lobovoyu boyurlar qaldi.

30 faizdiy axsham dogurdanda qara olur i4eriden pis gorursen

• Yeri var! 1
Опубликовано:

yox manda 19 du, arxalar manda 245di istayiram 275/35 goyum , prost bilmiram oz takarimnan tapa bilacam ya yox :(

yox manda 19 du, arxalar manda 245di istayiram 275/35 goyum , prost bilmiram oz takarimnan tapa bilacam ya yox :(

275 qoyma, 265 normdu. 19dux diskidi 4ox enni qoyanda surtejey.

Sende zavodskoy Kumho deil>?

Опубликовано:

275 qoyma, 265 normdu. 19dux diskidi 4ox enni qoyanda surtejey.

Sende zavodskoy Kumho deil>?

yo, Brigestone Potenza

Опубликовано:

gaga manda sabah gedib deiwacam takari, istiyardim soruwum manda arxa 245/40, qabaq 225/40. istayiram arxani cixartim qabaqi qoyum 245i, 225ide qabaqdan cixarib 275 yada 265 35 profilnen qoyum. sanda problem yaranmiyib?

• Yeri var! 1
Опубликовано:

gaga manda sabah gedib deiwacam takari, istiyardim soruwum manda arxa 245/40, qabaq 225/40. istayiram arxani cixartim qabaqi qoyum 245i, 225ide qabaqdan cixarib 275 yada 265 35 profilnen qoyum. sanda problem yaranmiyib?

yox he4 bir problem yoxdu, ozde vidide deyshetdi.. Yadimnan yene chixdiee, sabah 100 faiz chekib qoyajam bura)

ele dediyin kimi ele.

• Yeri var! 1
Опубликовано:

oke gaga cox sagol :) bu gun gedib baxdim eledim 275 e de 265 de :) sabah yoxluyaciq hansi getsa onuda goturacam

• Yeri var! 1
Опубликовано:

oke gaga cox sagol :) bu gun gedib baxdim eledim 275 e de 265 de :) sabah yoxluyaciq hansi getsa onuda goturacam

265 gedejey spokoyni. Qabagada 245 mende spokoyni girdi, rulu dibine kimi burdum deymedi hele yerde qaldi..

• Yeri var! 1
Опубликовано:

San niya takar dayishirsan? :huh:

2-3 aya disklar galir, ona da ayri takar alajaxsan?

• Yeri var! 1
Опубликовано:

ELchin, fioletovi plonkani tapdin vsetaki?

Ha Narimanovdan chapaeve geden svetoforu ke4ennen biraz sora Starlux maqazin var, onlarda var.

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...