Перейти к содержанию

Sexy S350

GuliyevicH

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Salignan suresen Orxan. Entige mashindir :)

Chox sagol Derzak muellim... Entige mashin idi.. :( Duzeldib satsam necheye satmaq olar kim bilir?

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Chox sagol Derzak muellim... Entige mashin idi.. :( Duzeldib satsam necheye satmaq olar kim bilir?

Qardaş! ALLAH mərdiməzara lənət eləsin. Axtarmaqla deyil ki. Bir sualım var. Maşın sığorta olunub? Əgər sığorta olunubsa Sığorta şirkəti o pulu vuran adamdan qışqırda-qışqırda alacag. Maşını qəşənq düzəltdirib, yüngül cızıq adına satmaq olar. Düzələndən sonra bəlkə hec satmaq istəmədin.

Опубликовано:

Orxan, niya satirsan ki?

Na olub mashina?

Mashini ortadan dayishmirsan ki... 2 dana taza detal qoyacaqsan da. Ozuda rang da bilinmayacak, (lap inak usta ranglasa da) ona gora ki mashin tazadir.

Ona gora mashin satmazlar.

Gul kimi mashindir.

Sur getsin

P.S. agar satib bunnan yaxshisin alacaqsansa, onda bu bashga mesele.

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Cavidlə razıyam.

Kiminsə nəzəri qalmışdısa da, bundan sonra inanmıram ki, nəzər qalsın.

Məncə bunu sür.;)

Опубликовано:

Orxan, niya satirsan ki?

Na olub mashina?

Mashini ortadan dayishmirsan ki... 2 dana taza detal qoyacaqsan da. Ozuda rang da bilinmayacak, (lap inak usta ranglasa da) ona gora ki mashin tazadir.

Ona gora mashin satmazlar.

Gul kimi mashindir.

Sur getsin

P.S. agar satib bunnan yaxshisin alacaqsansa, onda bu bashga mesele.

Cavid isteyirsense sene PM-e yazim veziyyeti... :)

Опубликовано:

Cavid isteyirsense sene PM-e yazim veziyyeti... :)

Yaz kardesh.

Hala sorushursan?!

Опубликовано:

Allah komek olsun kecmish olsun Orxan..Esasi odur ki salamatchiliqdir..

Indi ola biler mashin uchun heyfsilenirsen InshAllah duzeltdir ve sonra dushun satim ya yox..Onda daha deqiq qerar verersen fikrimce..

• 2 недели спустя...
Опубликовано:

Orxan bir daha Gecmish olsun.. esas can sagligidi ...wekilleri burda gordum heqqi ureyim agridi :( imza:Elchin . Azad eminin oglu

• Yeri var! 1
  • 1 месяц спустя...
Опубликовано:

Duzaltdirdin mashini ? Yoxsa hala diyanib mashin ? 90 KK 555 gordum R-clubda, ele bildim sensen, indi baxiram sende 10nandi :)

Опубликовано:

Duzaltdirdin mashini ? Yoxsa hala diyanib mashin ? 90 KK 555 gordum R-clubda, ele bildim sensen, indi baxiram sende 10nandi :)

yox qardash.. hele qalib.. hech el de deymeyib. .. 90-la olan G55-dedir deyesen....

Опубликовано:

yox qardash.. hele qalib.. hech el de deymeyib. .. 90-la olan G55-dedir deyesen....

Allah komeyin olsun. Ha G55di qara, ele bildim oda sanin nomrendi :)

Опубликовано:

Allah komeyin olsun. Neynemek fikrin var?

Опубликовано:

Allah komeyin olsun. Neynemek fikrin var?

chox sagol...hele qalib... bu yaxinlarda ishe bashlanilmalidir... Chox guman ki, hazir olandan sonra satilacaq..

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Salam qardash ! Nomreni satmirsan ? Eğer ele bir şey Mumkundurse zehmet olmasa bu nomreni yigib bildirersen 051 510 00 38 Qiymeti nedirsa zeng vurub de razilasarig problem deyil.

Опубликовано:

Salam qardash ! Nomreni satmirsan ? Eğer ele bir şey Mumkundurse zehmet olmasa bu nomreni yigib bildirersen 051 510 00 38 Qiymeti nedirsa zeng vurub de razilasarig problem deyil.

ozum 15 000 azn-e almisham.. Her halda baha sataram, amma ucuz yox... sen ne qeder teklif edirsen? :)

• Yeri var! 5
Опубликовано:

Орхан, нёмряни сат, машинын расходларыны покрывать эля ))

• Yeri var! 6
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...