Перейти к содержанию

Sexy S350

GuliyevicH

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Keçmiş olsun....

Я, конечно, человек не суеверный, но после мерсособируна 3 мерса-участника списались(Алишки,Адиля и теперь Орхана).....

Правильно и все потому что ты видео не поставил ))

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Кечмиш олсун.Востановите будет не хуже целки.Узеир,слава богу что два из этих мерсов (Али,и этот S)не списались,они под востановление подходят...А вот Адиля фиолетовый походу списался.

Энивей,юряиви буз кими сахла,Орхан.

Опубликовано:

Heyif qardash, Goz deyenin gozu 4ixsin.. O qadar ogrash var ki... Dunan man surendede az qala arxadan bir 07 girmishdi mashinima, man dushana kimi dondermdi mashini qachdi..

Bele gujdu bir shey olmuyubki, bufer, baqaj, sol krilo.. Ag rengdi ozde kkukla kimi duzaldajaylar.. Fikir eleme..

Опубликовано: (изменено)

Menevi destek ve tesellilere gore hamiya minnetdarligimi bildirirem... Hadise oktabrin 14-u, gece saat 12-ye ishlemish oldu.. Yeri texmini basha salmaga chalishacam.. Drujbadan chixanda uzu Gencliye geden enli yolda, hardaki sag terefde meshelik, sol terefde ise o vishkalar olur, sag terefede mesheliyin arasindan yol gedir Chapayeve geden yola chixmaq uchun... Kompdan girseydim google map-la gostererdim... Uzun sozun qisasi, hemin enli yolla gedirem, en sol xetle hereket edirem uzu Gencliye.. Fikrim var idi ki, McDonaldsa girim yolustu.. Yol demek olar ki, boshdur.. Menim de suretim 50 km/s idi.. Mashinda dost tanish var idi deye berk surmurdum... BMW 540 e39 idi menim mashinimi vuran.. En ashagi suret 150km/s olardi.. Meni osevoydan otmek isteyirdi o suretle.. Qarshidan gelen mashin da buna yol vermeyib deye bu da fikirleshib ki, o mashinla uzbeuz deyib olmekdense en yaxshisi menim mashinimin arxasina vurmaqdir... :) her shey ani bir anda bash verdi.. Chunki hadiseden 2 saniye qabaq arxa guzguye baxmishdim. Hech bir mashin yox idi... Eger gorseydim bir chixish yolu tapardim.. Mashinimi nece vurdusa mashin surushdu eks yola, qarshidan gelen mashinla uz-uze... Ozumu itirmeyib rulu tez donderdim saga, mashinin arxasi surushdu ve osevoydan chixib oz geldiyim yolun eksine dayandi... Mashindan tez dushduk... Chunki qeribe sesler gelirdi, qaz iysine benzer bir iy gelirdi... Bizi vuran qabaqgi zedeli mashin axtaririq, tapa bilmirik.. Biz de fikirleshirik ki, nece ola biler ki, o suretle gelib vura ve qacha biler?! Yolda mashinlar dayanmishdi.. Sorushduq ki, bizi vuran hani... Sen deme bizim mashini vurandan sonra qardash saxlaya bilmeyerek, yolun sagindaki sekiden duz mesheliyin ichine uchmushdu.. 2 agaci yerinden qopartmishdi.. Hele biri de mashinin ustune dushmushdu... :) onun mashini chooo..x pis veziyyetde idi... men dostlarimi gonderdim ki, gedin baxin gorun mashini surenin veziyyeti necedir... Ozum de telefonla qardashlarima yigiram.. Birden bir qaqash yaxinlashir ki, qardash her shey yaxshidir? Ele bilirem ki, yoldan kechendir menimle maraqlanir.. Sen deme mashinin yiyesi imish... :) ona hech bir ciziq da deymemishdi.. Amma orda hami qishqirirdiki, yaxin durmayin ichindeki mehv olub... Deyirem Allah qoruyur da...

Изменено пользователем GuliyevicH
  • Yeri var! 6
Опубликовано:

Şükür Olsun ki, sağlıq-salamatlıq olub.

Sənin maşının nə yerdədi?Düzəlir?

Опубликовано:

Allah hemin BMW surucusunun uzune baxib. saatda 150 km ile gelib arxadan vurub, sonra mesheliye uchub, ondan sonrada sag galmag! amma sene deyim senin mashinivin arxasina baxanda, hech demessen ki 150-nen gelib vurub. Allah saxliyib!

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Orxan, Nomrem yanib, zeng eliye bilmirem neche vaxtdi...

Mawin ne yerde qaldi? Nece razilawdiz?

Опубликовано:

Кечмиш олсун.Востановите будет не хуже целки.Узеир,слава богу что два из этих мерсов (Али,и этот S)не списались,они под востановление подходят...А вот Адиля фиолетовый походу списался.

Энивей,юряиви буз кими сахла,Орхан.

:crazy: вообще то бордового цвета была она

Опубликовано:

Kecmis olsun. Esesi o dur ki sen sah salamat galmisan.

Опубликовано:

Bu da yeni shekilleri.... :( Bugun gece oldu.. 2 saat bundan qabaq... Incitdiler menim balami.... S.R.G. qardash kimi gelib menimle maraqlanmagin hemin an neye deyirsen deyerdi.. Chox sagol qardash....

:angry: Mən yəqin vuranı yerində boğardım.

• Yeri var! 2
Опубликовано:

Elf bilirsen onu ne vaxt bogacam? Mashini vuranin dost tanishlari Naxchiler geldiler tokulushduler, tipo kishi kimi soz veririk ne xerci oldu bizlikdir.. Ne qeder chixacaq vereceyik zirt pirt... Mashin servisdedir General Motors-da.. 23 000 AZN xerci var.. Hele detallarin bezileri 1 aya gelib chixacaq sifarishle... Qaqasha da imkan vermishik ki, Dubai-dan ucuzuna original olmaq sherti ile detallarin bezilerini getire biler.. Qaqash da tipo axtarir... Onu da o vaxti bogacam ki, dese ki, menim zadima gore deyil.... En chox yandigim shey odur ki, mashin cemi 8000 km getmishdi, ozu de hech bir qayda pozuntusuna yol vermeden surduyum yerde gelib vurublar... Eger mende de mueyyen derecede gunah olsaydi, ya suren yerde gelib vursaydi bu qeder yanilmazdim...

Опубликовано:

Elf bilirsen onu ne vaxt bogacam? Mashini vuranin dost tanishlari Naxchiler geldiler tokulushduler, tipo kishi kimi soz veririk ne xerci oldu bizlikdir.. Ne qeder chixacaq vereceyik zirt pirt... Mashin servisdedir General Motors-da.. 23 000 AZN xerci var.. Hele detallarin bezileri 1 aya gelib chixacaq sifarishle... Qaqasha da imkan vermishik ki, Dubai-dan ucuzuna original olmaq sherti ile detallarin bezilerini getire biler.. Qaqash da tipo axtarir... Onu da o vaxti bogacam ki, dese ki, menim zadima gore deyil.... En chox yandigim shey odur ki, mashin cemi 8000 km getmishdi, ozu de hech bir qayda pozuntusuna yol vermeden surduyum yerde gelib vurublar... Eger mende de mueyyen derecede gunah olsaydi, ya suren yerde gelib vursaydi bu qeder yanilmazdim...

Qaqa indide sen onun adina arashdir ne var, 4ox soz verenner gormushem, indikilerin 80 faizi kishi sozunun ne demey oldugunu yaddan chixardiblar.. Oyren gor eger adina nasa varsa, tapa bilmasan ad familiyasin mana yaz li4kaya men oyrenib deeyerem sene. Allah elememish vermese, aparib banka soxub mulkiyetini pul gotur.. Besdi uje hamiya yazigimiz galdiyi... Ozumuz nese eliyende 100 qat evezini veririk..

• Yeri var! 3
Опубликовано:

shalvarini chixartmag lazimdi, uzungulaglar basib sheheri, heresi bir dene ipotekaynan mashin alib "lotulug" eliyiller, ama sixilan kimi, peyser gizarir.....

• Yeri var! 5
Опубликовано:

После ремонта машину продать собираешься?

Опубликовано:

Belke bele vuruq veziyyetde satdim.... Heves yoxdur duzelmeyini gozlemeye.. hech dogrusu mashinla da maraqlanmiram.. Nece servise qoymushamsa ele de qalib.. :)

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...