Перейти к содержанию

10-DS-922

AlekperoFF

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано: (изменено)

Гардаш, Аллах малына хейир версин, чох гяшянг НольБирдир.  Мараглы бир суалым вам, бамперин  ортасында  стартер дястяйи учюн дешик вар, о дешик йарарлыдыр? Яни, храповик колевалын сонунда вар йериндя? 

89a67a343b46.jpg

Изменено пользователем nexus1090
Опубликовано:
Гардаш, Аллах малына хейир версин, чох гяшянг НольБирдир.  Мараглы бир суалым вам, бамперин  ортасында  стартер дястяйи учюн дешик вар, о дешик йарарлыдыр? Яни, храповик колевалын сонунда вар йериндя? 

89a67a343b46.jpg

Sağol qardaş. Fartukda da, bamperdə də deşık var. Bu həcəmətdən olsa bununla xoddamaq olar.

Опубликовано:
Cina paneli deishanda ozun dedinki acsinlar o yeri ?yoxsa panelda var idi?

Sağol Volqavod.

Roma elə üstündə var idi.

post-11846-0-23462600-1360965661_thumb.j

Опубликовано:
Adash xeber chixmadi qaqashdan?)

Iki gündür başım qarışıqdır. İnşaAllah sabah saat 6 ücün görüşəcəm. Sən mənə de - axır qiymət nə təklif eləmisən, ki sabah sözümüz düz gəlsin.

P.S. 2-3 gündən bir qaqaşı dobivat eləmək lazımdır. Bəlkə yola gətirdik.

Опубликовано:
Iki gündür başım qarışıqdır. İnşaAllah sabah saat 6 ücün görüşəcəm. Sən mənə de - axır qiymət nə təklif eləmisən, ki sabah sözümüz düz gəlsin.

P.S. 2-3 gündən bir qaqaşı dobivat eləmək lazımdır. Bəlkə yola gətirdik.

4 min dollar demishem son qiymet.. o da diyanib 4.7de. Duzdu zeng elememishem gorushennen sora, amma 2 3 gunnen bir sen demish dobivat elemey nado :))

Опубликовано:
lada_maze.gif

Apo, Allah 096 yuzerin canın sağ eləsin.Sabah onun adamı ilə görüşəcəm. Mənim malımı Xarkovdan gətirməyə söz verib. Qalıb qiymət və vaxt söhbətini eləmək.

4 min dollar demishem son qiymet.. o da diyanib 4.7de. Duzdu zeng elememishem gorushennen sora, amma 2 3 gunnen bir sen demish dobivat elemey nado :))

Ok. Sabah mən də 4k dirənəcəm.

İşdi yola gəlməsə, ola bilər ki, maşını satdığa cıxarsın. 1-2 barıqa 3k təklif eləsə bəlkə onda yola gələ.

Опубликовано:

nalar aziyatlar chaktin bunu basha chatdirmagda

я некоторым говорю,но довести не могу
что лучше десять раз переплатить,ежели все делать,собирать самому
мян адашывын ериндя олсейдим,гедиб о 10 000$ 03 алардым
ня йолнан олур олсун,в хорошем смысле ))
Опубликовано: (изменено)
Apo, Allah 096 yuzerin canın sağ eləsin.Sabah onun adamı ilə görüşəcəm. Mənim malımı Xarkovdan gətirməyə söz verib. Qalıb qiymət və vaxt söhbətini eləmək.

Ok. Sabah mən də 4k dirənəcəm.

İşdi yola gəlməsə, ola bilər ki, maşını satdığa cıxarsın. 1-2 barıqa 3k təklif eləsə bəlkə onda yola gələ.

Elbetde yola gelejey.. Bilirsen qaza gelmish adamdida, yani ki qiraqda baxir ki biri 17 mine qoyub biri 10 mine, ele bilirki buda 5 min demelidi day demir ki  2500-a qoyanda var idi, elanlar chixib prosto.. Bir iki nefer 3 min deyennen sora sen demish dushajay qiymatinda.. Ozu dedi ki internete qoyajam.

deyilen sagliga © :D

Изменено пользователем MagerramoFF
Опубликовано:

Sən tamamilə düz deyirsən. Ancaq mən girmişəm palcığa, yolun yarsından coxunu getmişəm. Dala qayıtmağın yeri yoxdur. indi ki, vaxtda bu maşın məni ustraivat eləyir. Bezkapriz maşındır. Vaxtı gələndə ola bilər ki, variant düşsə dəyişim. Maksimus Derissimus demişkən indi yox.

Ancaq 116-nı  4k alıb üstünə 1000 qoysa hec də sən deyən maşından geri qalmaz.  10k az pul deyil.  Şəxsən mənə 116 ləzzət elədi. Yeganə NO salonun qara olmağıdır.

Опубликовано:

o hech,sohbat sandan getmir,sandaki situaciya bashga sheydi)

biz bu barede dafalarnan danishmig,sanda naoborot yarimchig goymag duzgun deyil)

sohbat adashinnan gedirdi,giragdan har shey asand,va sarfali gorsanir

amma realligda har shey tamamiila bashga gurdu

116-ni yigan,va bu vida gatiran adamin chox gashang bashi chixir

ham da babat ustalari var

elementar,gordunki mashini nega babat rangliyiblar

prosto 116 zavod deyil,va onun ustuna na gadar istiyirsan pul goy

na yerishi,na da galan bir sheyi zavod mashini kimi olmayagax

amma 4000$ ona dayar vermaya

san deyan NO,asand yolnan aradan galdirmag olar)

Опубликовано:

Elchin muellim salam. 

Bayag sovet mashinlari oluxanasinda idim. 

01 obivkalari ile maraglandim sizin uchun. 

Mene bir nomre verdiler, dedilerki bu adamdan soruchmag lazimdir. 

Hamin adam, rayonlari, kendleri ve s. gezir, ucuz va yaxshi vaziyyatda 03, 01, 06 ve b. mashinlarin tapilmayan hisselerini alib satir. 

Yeni obifka, oturacaq, shtok, guzgu, ne desan tapa biler. 

Istasaniz hemin adama zeng vurub maraglanmag olar oturacaqlari va obivkalari. :)

Опубликовано:
Elchin muellim salam. 

Hamin adam, rayonlari, kendleri ve s. gezir, ucuz va yaxshi vaziyyatda 03, 01, 06 ve b. mashinlarin tapilmayan hisselerini alib satir. 

Istasaniz hemin adama zeng vurub maraglanmag olar oturacaqlari va obivkalari. :)

Опубликовано:
Elchin muellim salam. 

Tofiq, zəhmət olmasa maraqlan - gör torpedo və qapı obivkaları var onda - ancaq yaxşı vəziyyətdə?

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...