Togrul193 Опубликовано: 2 августа 2012 Опубликовано: 2 августа 2012 (изменено) Такие вот мудаки злят.. Изменено 2 августа 2012 пользователем Togrul193 4 Цитата
Leylah Опубликовано: 18 августа 2012 Опубликовано: 18 августа 2012 Qadlnların kişilərdən üstün olduğunu, qadlnların kişiləri kontrol etdiyini, ən güclü olduğunu, kişilərin isə eyni vaxtda necə zəif və qadın qüvvəsi qarşısında necə aciz olduğunu... bütün bucür mənaları özündə birləşdirən aforizmlər, sitatlar məni əsəbləşdirir!!!!! 2 Цитата
455 Опубликовано: 24 августа 2012 Опубликовано: 24 августа 2012 Эсяблящдирир, когда перед глазами Гелики и Х6 нарушают, а ГАИ закрывает на это глаза 4 Цитата
Кямал Опубликовано: 24 августа 2012 Опубликовано: 24 августа 2012 Qadlnların kişilərdən üstün olduğunu, qadlnların kişiləri kontrol etdiyini, ən güclü olduğunu, kişilərin isə eyni vaxtda necə zəif və qadın qüvvəsi qarşısında necə aciz olduğunu... bütün bucür mənaları özündə birləşdirən aforizmlər, sitatlar məni əsəbləşdirir!!!!! Цитата
Perviz639 Опубликовано: 15 сентября 2012 Опубликовано: 15 сентября 2012 Mənasız siqnaldan istifadə edəndə kimsə .... Цитата
Leylah Опубликовано: 15 сентября 2012 Опубликовано: 15 сентября 2012 Qəza baş verəndə ətrafa yığılan "tamaşaçılar".. Bir nəsə köməklik etsələr heç olmasa. Əksinə daha da qıcıqlandırırlar.Bir də qəzaya baxan sürücülər.. Tıxac da məhz buna görə yaranır həmin vaxt! Цитата
Tempoflash Опубликовано: 15 сентября 2012 Опубликовано: 15 сентября 2012 Qəza baş verəndə ətrafa yığılan "tamaşaçılar".. Bir nəsə köməklik etsələr heç olmasa. Əksinə daha da qıcıqlandırırlar.Bir də qəzaya baxan sürücülər.. Tıxac da məhz buna görə yaranır həmin vaxt!Belə şey hər yerdə olur, dünyanın ən sivil ölkəsində belə. Axı insan həyatı var ortada. Həmdə o qəzaya qədər qazlı gələnlər, onnan sonra heç olmasa bir saat yavaş sürürlər. Taki özlərinə gələnə qədər) Цитата
Wa1do Опубликовано: 15 сентября 2012 Опубликовано: 15 сентября 2012 Belə şey hər yerdə olur, dünyanın ən sivil ölkəsində belə. Axı insan həyatı var ortada. Həmdə o qəzaya qədər qazlı gələnlər, onnan sonra heç olmasa bir saat yavaş sürürlər. Taki özlərinə gələnə qədər)Ən sivil ölkələrdən biri İsveçdirsə, burda elə şey yoxdur. Avtomaqistralda qəza baş verirsə, kameradan görürlər və bir neçə km qalmış, yuxarıda hansı sürətlə hərəkət etməyi göstərirlər. 1 Цитата
Leylah Опубликовано: 15 сентября 2012 Опубликовано: 15 сентября 2012 (изменено) Belə şey hər yerdə olur, dünyanın ən sivil ölkəsində belə. Axı insan həyatı var ortada. Həmdə o qəzaya qədər qazlı gələnlər, onnan sonra heç olmasa bir saat yavaş sürürlər. Taki özlərinə gələnə qədər)Mənim gözümün qabağında Avropa ölkələrinin birində oldu qəza. Heç bircə adam da durub tamaşa edib, replika atmadı.. Sözüm bunda deyil. Kömək etmək istəyirsən et, etmirsən gərginlik yaratma. Sadəcə başına qəza gəlmiş insanın yerinə qoymaq lazımdı özünü. Həmin adam onsuz da onda başını itirir, o maraqcıl, baxıb gülən, təəccüblənən, müzakirə edən simalar nə hisslər yaradır Allah bilir..Bunu niyə yazdım? Bugün Mərdəkanda qəza baş vermişdi, elə tıxac yaranmışdı, nə qədər insan yığılmışdı, mənim az qala ürəyim düşmüşdüki, dəhşətli bir şey görəcəm, amma Şükür, yüngül qəza idi.. Изменено 15 сентября 2012 пользователем Leylah 3 Цитата
Tempoflash Опубликовано: 15 сентября 2012 Опубликовано: 15 сентября 2012 Amma mən dəfələrnən gömüşəm ki, ətrafdan podderjkada çox olur. Məsələn axırıncı dəfə yerləşdirdiyim burda qəzanın şəkili, Heydər Əliyev pr. gecə olan, maşın bardyordan sürətnən protiv yola çıxmışdı. Koroçe, məndə gəlirəm i gördüm millət zad, saxladım tez maşını i qaçdım o tərəfə. İki nəfər idilər, sürücü özünü lap itirmişdi, hirsinnən qırıq Buferi tulladı o tərəfə. Həmin vaxtı hamı dedi ki, Neynirsən ala, o buferin qiyməti 600-700 manatdı, at maşına usta onu 100 düzəldər. Qaqaşin ağlına batdı, getdi gətirdi təzədən atdı maşının arxasına. Sonra bunlarda kontur yox idi zəng eləməyə, kimsə onun yerinə yığdı Evakuator gətizdirməyə..Voobşem, elə vəziyyətlər də qırağın köməyi olur. Amma yadıvıza salın, avariynı yandırıb yolun ortasında qalsaz çox nadir hallarda kimsə saxlıyıb kömək eliyər. Hələ Autostopu demirem)Amma nədənsə qəşəng bir şey görən kimi, bütün sürücülər olur universal bir usta)) Az qala belində aparsınlar qızın maşınını. Цитата
Leylah Опубликовано: 16 сентября 2012 Опубликовано: 16 сентября 2012 Amma mən dəfələrnən gömüşəm ki, ətrafdan podderjkada çox olur. Məsələn axırıncı dəfə yerləşdirdiyim burda qəzanın şəkili, Heydər Əliyev pr. gecə olan, maşın bardyordan sürətnən protiv yola çıxmışdı. Koroçe, məndə gəlirəm i gördüm millət zad, saxladım tez maşını i qaçdım o tərəfə. İki nəfər idilər, sürücü özünü lap itirmişdi, hirsinnən qırıq Buferi tulladı o tərəfə. Həmin vaxtı hamı dedi ki, Neynirsən ala, o buferin qiyməti 600-700 manatdı, at maşına usta onu 100 düzəldər.Qaqaşin ağlına batdı, getdi gətirdi təzədən atdı maşının arxasına. Sonra bunlarda kontur yox idi zəng eləməyə, kimsə onun yerinə yığdı Evakuator gətizdirməyə..Voobşem, elə vəziyyətlər də qırağın köməyi olur.Amma yadıvıza salın, avariynı yandırıb yolun ortasında qalsaz çox nadir hallarda kimsə saxlıyıb kömək eliyər. Hələ Autostopu demirem)Amma nədənsə qəşəng bir şey görən kimi, bütün sürücülər olur universal bir usta)) Az qala belində aparsınlar qızın maşınını.Əlbəttə heç də hamı qəzanı telefonuna çəkmək üçün dayanıb baxmır, kömək etməyə çalışanlar da var. Necə deyərlər "İstisnalar həmişə mövcuddur."Yazdığınız iki fikir ziddir bir-birinə) mən özüm də qız sürücüyəm də lol Цитата
Tempoflash Опубликовано: 16 сентября 2012 Опубликовано: 16 сентября 2012 Əlbəttə heç də hamı qəzanı telefonuna çəkmək üçün dayanıb baxmır, kömək etməyə çalışanlar da var. Necə deyərlər "İstisnalar həmişə mövcuddur."Yazdığınız iki fikir ziddir bir-birinə) mən özüm də qız sürücüyəm də lolOFFF! Əsəbləşirəmdə məni düzgün başa düşməyəndə!!!Yəni deyirəm ki, harda qəza və insan taleyinnən söhbət gedirsə, hamıya maraqlı olur. Amma yolda qalanda, 100 maşınnan 1-2 si saxlıyıb soruşa bilər ki, nəsə kömək lazımdı ya yox. Çünki şou yoxdu baxmağa, niyə saxlasınki.Qızlar üçün isə pezproblem, əlini salla əllisi. Цитата
Leylah Опубликовано: 16 сентября 2012 Опубликовано: 16 сентября 2012 OFFF! Əsəbləşirəmdə məni düzgün başa düşməyəndə!!! Yəni deyirəm ki, harda qəza və insan taleyinnən söhbət gedirsə, hamıya maraqlı olur. Amma yolda qalanda, 100 maşınnan 1-2 si saxlıyıb soruşa bilər ki, nəsə kömək lazımdı ya yox. Çünki şou yoxdu baxmağa, niyə saxlasınki. Qızlar üçün isə pezproblem, əlini salla əllisi. Əsəbləşməyə gərək yoxdur. Düzgün çatdırmağa çalışın fikrinizi. Yazmısızki, "Amma yadıvıza salın, avariynı yandırıb yolun ortasında qalsaz çox nadir hallarda kimsə saxlıyıb kömək eliyər. Hələ Autostopu demirem)" Burda mənə müraciət edirsiz də.. Haıbuki mən də qızam lol "Amma nədənsə qəşəng bir şey görən kimi, bütün sürücülər olur universal bir usta)) Az qala belində aparsınlar qızın maşınını." Burda da qıza aid yazırsız, əvvəlki fikrinizə əks gedir Ona görə də qarışıq alındı. Amma whatever, anladım sizi. Əsəbləşirəm: ifrat dinçilikdən. İslamı gözdən salırlar ancaq. Цитата
Jeyhun Dovlatow Опубликовано: 16 сентября 2012 Опубликовано: 16 сентября 2012 Qeza veziyyeti yaradib sonra elin cixardib bagishla deyenler. Trass da barmagini cixardib yol isteyenler . Xor xor qlushitel qoyub bash beyin aparanlar ve s Цитата
Tempoflash Опубликовано: 16 сентября 2012 Опубликовано: 16 сентября 2012 Yazmısızki, "Amma yadıvıza salın, avariynı yandırıb yolun ortasında qalsaz çox nadir hallarda kimsə saxlıyıb kömək eliyər. Hələ Autostopu demirem)" Burda mənə müraciət edirsiz də.. Haıbuki mən də qızam lol Bıy Yadıvıza salın - ümumi dedim, tək sizə yox Цитата
Togrul193 Опубликовано: 18 сентября 2012 Опубликовано: 18 сентября 2012 Злят придурки которые на светофоре включают дворники и вся вода летит на стоящего меня сзади именно тогда когда машина бывает чистой.. 5 Цитата
StriKe Опубликовано: 18 сентября 2012 Опубликовано: 18 сентября 2012 eseblewdirir yolun soluynan 30 nan gedenler 3 Цитата
SamiyMalenkiyQnom Опубликовано: 19 сентября 2012 Опубликовано: 19 сентября 2012 Ненавижу красный цвет ! ! ! Цитата
Leylah Опубликовано: 19 сентября 2012 Опубликовано: 19 сентября 2012 Yaşıl işığın yanmasından heç bircə saniyə keçməmiş siqnallar eşidiləndə.. (mənə yox, ətrafımdakılara). Mən başa düşmürəm, bu şəhərdə hamı harasa qaçır?! Elə siqnal verirlər sanki artıq neçə dəqiqədirki gözləyirlər. Amma özlərinə siqnal verilsə, başını pəncərədən çıxardaıb dava edər e..Belə anlayışsız, səbrsiz insanlar əsəbləşdirir! Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.