Перейти к содержанию

Lada Niva 20 CZ 702

Tofiq

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Audi A4 B7 1.8 T / 2.0 T. Sadəcə yaxşısını tapmalısan. Quattro olmasa da olar.

Ne Audi, Mazda 6 2007 MPS seriyasindan tapsin hele.Gor neyleyir hele.

Audi Mazda - qabag chakan mashinlar menlik deyil ))

yaxshi 39 tapmag olar amma yaponka olajax oda gorxulu shey deil, probegi da az olajax

man 39 Ha deiram

Ha biliram qorxulu olmadigini. Esas odur ki, perekidka olmasin.

Normalda Yaponkalar, Nemkadan saz vaziyyatda olur. Altinda ve ya kuzada tochka pas deyilen shey olmur. 

• 3 недели спустя...
Опубликовано: (изменено)

Salamlar. 

Bu gun yena gedib Genca chayin ichina girmmishdim. 

Demali, Gulustannan Bagmana chayin ichinnan qayitmag istiyirdim, havada qaralmishdi. 

Xirliqla dushdum chayin qiragina, yavash yavash iz itdi, birda ayildim ki, bizim VAHSHI millatim kanalizasiyasi chayin qiraginda gollanib :(

Mashin batdi qaldi, iy qox oralarnan birdi. Mashinnanda dusha bilmiram, iydende bogulurdum))

Naisa 7-8 daqiqa dala qabaga Zadni pervi - eshalandi, chixdim axiriki :D

Sonrada 1 saat mashinin altina, matorxanasina su vurdurmusham :(

Zashitnikler zadi achdirdim, yudular :))

Moykaya buraxmirdilar iy-qoxdan :D

Изменено пользователем Tofiq
  • Yeri var! 7
Опубликовано:

Salamlar. 

Bu gun yena gedib Genca chayin ichina girmmishdim. 

Demali, Gulustannan Bagmana chayin ichinnan qayitmag istiyirdim, havada qaralmishdi. 

Xirliqla dushdum chayin qiragina, yavash yavash iz itdi, birda ayildim ki, bizim VAHSHI millatim kanalizasiyasi chayin qiraginda gollanib :(

Mashin batdi qaldi, iy qox oralarnan birdi. Mashinnanda dusha bilmiram, iydende bogulurdum))

Naisa 7-8 daqiqa dala qabaga Zadni pervi - eshalandi, chixdim axiriki :D

Sonrada 1 saat mashinin altina, matorxanasina su vurdurmusham :(

Zashitnikler zadi achdirdim, yudular :))

Moykaya buraxmirdilar iy-qoxdan :D

Hahaha dehshet eee hele korpu meselesi lap super idi :D

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Hahaha dehshet eee hele korpu meselesi lap super idi :D

O korpuden 3cu safar idi kechirdim)

Nizaki kuchasi bagli olanda, o korpuynan kechiram :D

• 1 месяц спустя...
Опубликовано:

Yuduzduruf saldim qaraja, klemanida achdim!

Qar yagsa chixardacam Jeyrani!

post-11678-0-47788300-1387825056_thumb.jpost-11678-0-10266700-1387825151_thumb.j

• Yeri var! 10
Опубликовано:

Salam Tofiq) seni arada Goygolde gorurem) birdeki bu patfarnikleri harda duzeltdirmisen?

• Yeri var! 1

Salam Tofiq) seni arada Goygolde gorurem) birdeki bu patfarnikleri harda duzeltdirmisen?

Salam)

Goy golde gorende saxlat da((

Qardash gulustana qalxanda, bochkani kecen kimi, sagda dukani goreceksen. spishkalar yanir goreceksen. 

Belediki meslehet deyil. Menim 75 manat xercim cixdi, ama hech 50 manatada deymez!

Men bunu indi basha dushurem heyifki!((

Изменено пользователем Tofiq
Опубликовано:

Seni gorende hemiwe komandir yanimda olub,onada deye bilmemiwemki taniw adam var,duwum goruwum :)) obwi diyirsen meslehet deyilde.Bes arxa stoplara diod yigdirmaq istiyirem ona ne meslehet gorursen ?

Опубликовано:

Seni gorende hemiwe komandir yanimda olub,onada deye bilmemiwemki taniw adam var,duwum goruwum :)) obwi diyirsen meslehet deyilde.Bes arxa stoplara diod yigdirmaq istiyirem ona ne meslehet gorursen ?

Men bilirsen niye meslehet gormurem?!

Chunki hech birinin ichine diodu yiganda amperaji hesabliyib yigmirlar, ne qeder diod sigiwir, o qeder yigirlar. 

Sonrada shunurlari zadi eridib eliyir, ve mashin yanir. Xenonlarda onu kimi, stoplarda onu kimi. :)

Hamisini geydirma ustalar yigir, geydirma izolentlar, kitayin zir zibil diodlari ile yigilir.

Mayasi 3-5 manat olan diodlari 30-40 manata satirlar millete. 

Опубликовано:

Chunki hech birinin ichine diodu yiganda amperaji hesabliyib yigmirlar, ne qeder diod sigiwir, o qeder yigirlar. 

Sonrada shunurlari zadi eridib eliyir, ve mashin yanir. Xenonlarda onu kimi, stoplarda onu kimi. :)

Hamisini geydirma ustalar yigir, geydirma izolentlar, kitayin zir zibil diodlari ile yigilir.

nese foruma baxiram,nivalara nese evvelki kimi heves yoxdu diyesen) bes men neyniyim mawina?) nese elemek istiyirem ama bilmirem neyniyim)

• Yeri var! 1
Опубликовано:

nese foruma baxiram,nivalara nese evvelki kimi heves yoxdu diyesen) bes men neyniyim mawina?) nese elemek istiyirem ama bilmirem neyniyim)

Men inshallah yaxin gelecekde bamperleri ve partpresin qiragindaki xromlari qaraltmag, qapinin altindaki qara kanti tezeden renglemek ve disklerin rengini tung bronz eletdirmek istirem. 

Uste gel perde, brizqavik ve podqolovnikleri cixardib akvarium eliyecem. :)

+++ Arxasini yene salacam. Cunki suresi deyilem, mashin qarajda yatir)))

Yanvar ayinin cixmagini gozleyirem. :))

• Yeri var! 1

Ola bilsin ki, həmin amperə dözəcək naqilləri istifadə etmirlər sadəcə. Yoxsa diodlar günahkar deyil o söhbətdə. :) Həm də diodlar çox amperlə işləmir axı. Sən demiş, geydirmə ustaların səhvliyidir. 

Изменено пользователем Wa1do
  • Yeri var! 1
Опубликовано:

Rauf burda ustalar dehshetdir!

Inshallah, bashqa sheylarda fikirlashmisham. 

Halalik dediklarimi eliyim, sonra salona yene el gezdirmek istiyrem. Stoykalar chartliyib uje :(

Bir azca vaxt qazanmaliyam, bash yaman qarishiqdir heleki. 

• Yeri var! 1
  • 3 недели спустя...
Опубликовано:

Salamlar!

Eziz dostlar, demeli kechan il mashinin arxa hissasini obezshumka elemishdim. 

Arxada demek olar ki, ses kuy yoxdur. Ama shit ve dam hissede yaman ses var, stoykalar chartliyib.

Qapilarda yene ses kuy emele gelib, bele qerara gelmishemki mashini tamam sokub, 1-2 ay axshamdan axshama ishlayib yeniden obezshumka eliyim, teze aparatura ve xarici gorunushden teze stil verim. :) 

Kstati, bu gun 1 litr parcha kleyi, 1 rulon 2'lik machalka, 1rulon 1'lik machalka, 4 kq mastika, 5 rulon sloy rezin aldim. 

Axsham bashliyiram zborka sokmeye :) 

Qeyd edim ki, bu 3'cu obezshumkadi :D

• Yeri var! 4
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...