Перейти к содержанию

90-HO-604

miralay

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

raziyam gesheng yarashir melbere dunlop.respect

Опубликовано:

:D

Forum qaydalarını da oxusan, məmnun olarıq. :D

6.9.1 maddəsini pozmusan mətnsiz şərh bildirməklə. :D

Əgər rus dilində anlamasan, azərbaycan dilində olan tərcüməsini göndərə bilərəm.

Опубликовано:

raziyam gesheng yarashir melbere dunlop.respect

Mənə də Old School üzrə tarixçi kimi saydığım, böyük hörmət bəslədiyim Apollon demişdi. 90-cı illərin əvvəllərində 185 şinlərlə qoyurmuşlar. Mən Melber disklər alıb saxlamaq istəyirdim, Apollon məsləhət görmədi, mən də düşündüm CMS İlia (şəkildəki disklər) alaram lazım olsa.

yeniyem sorry((

Forum qaydalarını oxu, problem olmasın. Forumda qeydiyyatdan keçəndə qaydaları oxumağı heç vaxt unutma.

post-5401-0-10835700-1307958183_thumb.gi

post-5401-0-68499700-1307958183_thumb.jp

Опубликовано: (изменено)

CMS İliani mende xoshlayiram-Saymonda varidi.ele 2-ci shekilde Saymonun Mashinin tekeridir.amma mence yaxshi veziyyetde Melber rast gelse-alib atmag olar soraya :D

Изменено пользователем miralay
Опубликовано:

CMS İliani mende xoshlayiram-Saymonda varidi.ele 2-ci shekilde Saymonun Mashinin tekeridir.amma mence yaxshi veziyyetde Melber rast gelse-alib atmag olar soraya :D

İkinci şəkilin saymonun maşını olduğunu bilirəm. :D

Apollon məsləhət görmədi, mən də almaq fikirindən yayındım.

Əgər Bakıda Melber alsam, sonra onları ordan gətizdirmək var. Bakıda yaşamadığıma görə, düşündüm elə yaxşısı CMS İlia-dır.

• Yeri var! 1
Опубликовано:

bes Bakiya qayidannan sora?Yaxshi Melber dushse xeber eyleye bilerem :D

Опубликовано:

bes Bakiya qayidannan sora?Yaxshi Melber dushse xeber eyleye bilerem :D

Ailəm Azərbaycanda yaşamır.

Deyəsən avtomobil mövzumu görməmisən. :D

Опубликовано:

oxumushdum onu-bizim stilimiz :D

O məqalədir. Ondan başqa bir məqaləm də var auto.az saytının azərbaycan dili versiyasında.

Mən isə avtomobil mövzusundan danışıram. TCY 386, Представитель Эфира в Стокгольме.

oxudum brat sagliqnan.

НЕпоТЕМЕ-ребята где можно купить сбор фары 07 с внутренним обесцвеченным поворотником?????

post-11445-0-86523700-1307976390_thumb.j

Опубликовано:

Leader disklər gözəldir və daha keyfiyyətlidir, nəinki naməlum Çin istehsalı disklər.

я неоднократно писал,что диски которые сейчас продаются под видом Лидер-это страшная подделка

визуально,и качество краски-ничего,но в остальном это уже совсем другое

на первый взгляд,отличить подделку от натуры,очень легко

у натуры,цвет дисков изнутри черный,а у китайской почти белый

П.С;человек в этом бизнесе,как то мне сказал,что эти подделки садятся сюда за 350$

и людам впаривают за 700 манат,так что .....

• Yeri var! 3

я тоже слышал о сибистоимости нынешних ЛИЕДЕРОВ.

для тех у кого есть чем потрясти асфальт под колёсами и заставить звенеть стёкла зданий :D

50_cent_ft._jeremih_-_down_on_me.mp3

jeremih_feat._r.kelly_-_birthday_sex_original_2oo9.mp3

• Yeri var! 3

НЕпоТЕМЕ-ребята где можно купить сбор фары 07 с внутренним обесцвеченным поворотником?????

мне кажется они ужасно будут смотрется,тускло как-то

Изменено пользователем saymon7777
  • Yeri var! 1
Опубликовано:

saymon7777-брат мне нужно весь перед черно-белый и на сетке будет красный знак ВАЗ(антиквариат) на фотошопе попробывал-солидно очень смотрится.не волнуйся Брат-не обкакую-не сомневайся в моём вкусе :)

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...