Перейти к содержанию

90-HO-604

miralay

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

7J-я так понял означает-ширина 7

Опубликовано:

7J-я так понял означает-ширина 7

Да, так. И на каталогах тоже так пишется.

Опубликовано: (изменено)

Эти?

Назим у тебя есть полное назнвание , модель этих дисков? как я вижу на фото они на 4 болта

сам диск сколько должен быть вылет чтобы не терло?кто знает?

ширина у 07 завод диске гдето 5.5, а то и меньше , но дело нестолько в диске , сколько еще и в покрышке ,трет покрышка, если 215 ставить уже плохо, с занижением может быть роблема , 205 может прокатит , но вид немного может тебе не понравиться , 195 и 185 лично мне не нравиться , поэтому нужно смотреть еще чтобы и колесо при повороте не терло об переднее крыло.

Изменено пользователем Ricco

сам диск сколько должен быть вылет чтобы не терло?кто знает?

привет!если ширина 7J вылет нужен где-то 20,вылет 38 это много ,колесо будет сильно внутри и цеплять там что-нибудь

Изменено пользователем saymon7777
Опубликовано:

Ricco & saymon7777 -уважаю когда люди объясняют в цифрах-значит конкрет знает тему,а не понаслышке.спасибо за инфо.

кстате Ricco сегодня вечером я не могу к фашисту-делов уйма-на завтра давай да на вечер брат.

• Yeri var! 1
Опубликовано:

mashina soz ola bilmez..))

melber disk + yoko tekerler neciye bawa geler??? melber mawin bazarinda satirlar?

Опубликовано:

melber disk + yoko tekerler neciye bawa geler??? melber mawin bazarinda satirlar?

Yaxşı Melber çətin tapılır, amma maşın bazarında var. Yokoların qiyməti disksiz minimum 400-450-di deyəsən.

Опубликовано:

upsss.yoko bir az baha oldu deyesen :D)))bazarda 400 manata diskler satirlar (SKY) adli meslehet gorerdinizmi onlari?

Опубликовано:

upsss.yoko bir az baha oldu deyesen :D)))bazarda 400 manata diskler satirlar (SKY) adli meslehet gorerdinizmi onlari?

Bəli, yokolar bahadı. Kumho-lar daha ucuzdur. Axırıncı dəfə 220-250 manata yaxşısını tapmağın mümkün olduğunu deyirdilər.

Hansı diametrdə, hansı parametrlərlədir o disk? Görünüşü necədir?

Опубликовано:

men evvel leader diskleri ile maraqlandim..1hefte bundan gabag soruwdum 600 manat disk +300 manat teker..900 manata bawa geldi.. ama orda 17lik bawqa diskler meslehet gorduler 400 manata (SKY).google da baxdim yoxdur wekilleri.. 5 guweli disk idi.

Опубликовано:

men evvel leader diskleri ile maraqlandim..1hefte bundan gabag soruwdum 600 manat disk +300 manat teker..900 manata bawa geldi.. ama orda 17lik bawqa diskler meslehet gorduler 400 manata (SKY).google da baxdim yoxdur wekilleri.. 5 guweli disk idi.

Leader disklər gözəldir və daha keyfiyyətlidir, nəinki naməlum Çin istehsalı disklər.

Nə deyim, diski görməmiş nəsə məsləhət vermək olmaz. Bir də diskin parametrləri də önəmlidir. Təkcə "17-lik diskdir də" ilə iş bitmir. Orda diskin eni, ofseti var.

Опубликовано:

tam melumat almadim..gerek gozleyim leader disklerinin qiymeti bir az duwsun..yoxsa cetin alim :D(((

Опубликовано:

tam melumat almadim..gerek gozleyim leader disklerinin qiymeti bir az duwsun..yoxsa cetin alim :D(((

Bazarda satıcıların demək olar ki, əksəriyyəti mən yazdıqlarımdan xəbərsizdilər. :D

Leader diskin qiyməti normaldır məncə. Leader disk gündəlik sürməyə elə də yaxşı deyil, hərdən sürmək üçün yaxşıdır.

Опубликовано:

SKY-kitay disklerdi-meslehet deyil-soxushdurmag isteyirler bazarda.bazardaki Leaderlere dunen baxmisham-o Leader deyil-yani yazilmagina Leader yazilib amma biraz ferglidir evvelkilerden-hem gorunushu hem chekisi uygun deyil kohnelere.fikirimce teze Leaderler kitay disklerdir prosto nakleyka Leader.daha chox OZ-ye oxshayir.Bzarda melberlere da baxmisham dunen-itigunundedi hamsi-choxunda ich terefden chart oldugunu gizledibler shpaklyovka ustunde de kraska.en cindiri-80azn en yaxshisi 230azn idi.Yokohama dunen bazarda sorushdum kohne partiyadan(kechen yaydan qalan)biraz sohbet eliyennen sora dushdu 950azn komplekte.amma bir dostum yokolari ozu her il vururdu Bakiya o deyirki Dubayda artiq 2 ildir bu teker tapilmir-tapilsa ancaq Turkiyede getirmekle onu bura 750-800azne otuzdurmaq olar.tezesi voobshe buraxilmir-takchto kimde indi var satanda 400azn ashagi satmir.Montinde biri var (izi achilib)deyishse teze Kama ustunde de 150azn isteyecek.Sagollashaq Melber ve yokohoma komplektiynen.

Опубликовано:

Sagollashaq Melber ve yokohoma komplektiynen.

Old School var hələ.

185/60/R13 Dunlop şinlər və Melber disklər. :D

Опубликовано:

((((bu pis xebe oldu ...((( birde sozune quvvet leader uzeride OZ yazilmiwdi..evvel menede taniw gelmedi disk...ama neyse..gorek ne olur

Avtomaniya-yeke posatkali rezin 215lerin effekti vermez-mence onnansa zavod diskler ya KamaEuro yada Kama-205 le daha yaxshi gorsenir.Melber mence ancaq 215le yarashir(Kumho,Sumitomo,Yokohama352,Bridgestone MY01,BFGoodrich Radial T/A )

post-11445-0-20347500-1307957115_thumb.j

post-11445-0-39351200-1307957129_thumb.j

post-11445-0-54975100-1307957154_thumb.j

post-11445-0-27496400-1307957221_thumb.j

post-11445-0-58503900-1307957429_thumb.j

Изменено пользователем miralay
  • Yeri var! 1
Опубликовано:

Sumitomo .bunlarda mence yaxshidi hem qiymet baximindan hemde keyfiyyet..(yokoya baxanda)

AkhmedoffRufat-Leaderin uzerinde OZ yazilibsa o OZdir. vaz07 oblicovkaya Porschenin zakini qoyan var amma o Vaz qalir :D

Sumitomo neden yaxshidir?evvel Sumitomoynan firlanirdim indi ise Yokoynan-Sumitomo surushur daha chox amma daha dozumlu ve Sirtig tekerdir,Yoko ise daha az surushur+vid+eni daha choxdur(protektorun ozu 215)+adi var.tapsan Yoko-peshman olmarsan/ Yokonu tapmayan Sumitomo qoyub surur.

Изменено пользователем miralay

((((bu pis xebe oldu ...((( birde sozune quvvet leader uzeride OZ yazilmiwdi..evvel menede taniw gelmedi disk...ama neyse..gorek ne olur

Hələ çoooox şeylər öyrənməlisən görünüşə görə.

Leader disklərdən başqa disklər də mövcuddur yer üzündə. Sən dediyin disklər bunlardan biridir hər halda. Çox xətli disklərdən Slik firması da istehsal edir. Slik firmasının dsikləri çox keyfiyyətlidir, amma qiyməti bahadır.

post-5401-0-63147200-1307956888_thumb.jppost-5401-0-01395300-1307956889_thumb.jppost-5401-0-70016800-1307956889_thumb.gi

Avtomaniya-yeke posatkali rezin 215lerin effekti vermez-mence onnansa zavod diskler ya KamaEuro yada Kama-205 le daha yaxshi gorsenir.Melber mence ancaq 215le yarashir(Kumho,Sumitomo,Yokohama352,Bridgestone MY01,BFGoodrich Radial T/A )

Sən bir buna bax. :D

post-5401-0-43061600-1307957051_thumb.jp

Изменено пользователем Avtomaniya
  • Yeri var! 1
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...