Tofiq Опубликовано: 4 мая 2011 Опубликовано: 4 мая 2011 O şinlərin adı var. Yokohama Radial 352. bilirem qaqa yokodu.. mene bir defe tesadufen gormushdum, shinlerin qiragindaki yazilari agartmagcun plamaster kimi bir shey idi.. tapsam adini shekillerinide qoyacam, yokoya ehtiyac yoxdu yoko chox enlidi, hem peredok dagilir hemde rul agir olur)))
Wa1do Опубликовано: 4 мая 2011 Опубликовано: 4 мая 2011 bilirem qaqa yokodu.. mene bir defe tesadufen gormushdum, shinlerin qiragindaki yazilari agartmagcun plamaster kimi bir shey idi.. tapsam adini shekillerinide qoyacam, yokoya ehtiyac yoxdu yoko chox enlidi, hem peredok dagilir hemde rul agir olur))) O flamaster kimi şeyi mən satırdım, İsveçdən göndərirdim. Bunlar birinci sifarişlər idi, şəkilini çəkmişdim. 185/60/R13 ölçüsündə yazılı şinlər var. Baxır sürməyivə, normal sürsən, 215-lə peredok zad dağılmır.
Tofiq Опубликовано: 4 мая 2011 Опубликовано: 4 мая 2011 O flamaster kimi şeyi mən satırdım, İsveçdən göndərirdim. Bunlar birinci sifarişlər idi, şəkilini çəkmişdim. 185/60/R13 ölçüsündə yazılı şinlər var. Baxır sürməyivə, normal sürsən, 215-lə peredok zad dağılmır. ay sagoleeyy mende elee bunlardan deyirdim 1
miralay Опубликовано: 5 мая 2011 Автор Опубликовано: 5 мая 2011 (изменено) mence flamasternen yazmaqdansa luchshe ele hazir yazili Yokohama bas ustune kef ele.kstate Yokohama uje mashinin ustundedi-dunen axsham basdim ustune-maraqli gorsenir melbernen.amma size deyimki menimchun sumitomo daha yumshaqdir.hech demek olarki fergi yoxdur-ancaq Vidi var birdeki Adi var Изменено 5 мая 2011 пользователем miralay
Wa1do Опубликовано: 5 мая 2011 Опубликовано: 5 мая 2011 mence flamasternen yazmaqdansa luchshe ele hazir yazili Yokohama bas ustune kef ele.kstate Yokohama uje mashinin ustundedi-dunen axsham basdim ustune-maraqli gorsenir melbernen.amma size deyimki menimchun sumitomo daha yumshaqdir.hech demek olarki fergi yoxdur-ancaq Vidi var birdeki Adi var Baxır maşına, şinə. Forumda satılan Yokoları aldın? 1
Wa1do Опубликовано: 5 мая 2011 Опубликовано: 5 мая 2011 Брательник не вижу фоток ......... Потерпи, увидешь. 1
miralay Опубликовано: 5 мая 2011 Автор Опубликовано: 5 мая 2011 (изменено) Traktorist брат пока времени нет на фото-но сделаю обязательно-одно могу точно сказать-Sumitomo мягче Йоки Avtomaniya -сделаю фото неспеши родной Изменено 5 мая 2011 пользователем miralay 1
Wa1do Опубликовано: 5 мая 2011 Опубликовано: 5 мая 2011 Avtomaniya -сделаю фото неспеши родной Я не куда не спешу, брательник. А Сyмитомы остались? 1
miralay Опубликовано: 5 мая 2011 Автор Опубликовано: 5 мая 2011 Avtomaniya-sumitomi poka pod voprosom
V-zeer Опубликовано: 5 мая 2011 Опубликовано: 5 мая 2011 Видел сегодня машину в ичяри щяхяр... Йоки чётко сели Наклейку почему отклеил? Если что, подъезжай, новую приклеим. 1
miralay Опубликовано: 6 мая 2011 Автор Опубликовано: 6 мая 2011 V-zeer-спасибо брат а накдейку какойто умник отклеялюкстате поздравте меня-Dunen axsham reyde dushmushem mashin indi shtrafnoydadi-gagarinde Yazixlar deli olub CPleri saymagdan-deyirler hersheyi sok onnan sora chixaceysen-dedim hecholmasa bir shey sokulse,bu day 604 olmayacag похохотал немного над их реакцией.birazdan gedib chalishim chixardim 1
Traktorist Опубликовано: 6 мая 2011 Опубликовано: 6 мая 2011 miralay джанын саг олсун. главное саламатчылыгды. береги себя!!! 1
Wa1do Опубликовано: 6 мая 2011 Опубликовано: 6 мая 2011 кстате поздравте меня-Dunen axsham reyde dushmushem mashin indi shtrafnoydadi-gagarinde Yazixlar deli olub CPleri saymagdan-deyirler hersheyi sok onnan sora chixaceysen-dedim hecholmasa bir shey sokulse,bu day 604 olmayacag похохотал немного над их реакцией.birazdan gedib chalishim chixardim AvtoxulUqan? 1
miralay Опубликовано: 6 мая 2011 Автор Опубликовано: 6 мая 2011 Traktorist-куда денемся-саламатчылыгдууу. Avtomaniya-avtoxuligan nedi-meni lap Usama Binladen eyleyibler orada demishdiler ele shtrafnoyda hersheyi sok-sora buraxaceyik.demeli men arashdirdim neyin ustunde basiblar mashini: 1-texosmotr fergi yoxdur nevaxt kechmisen,May ayina geder kechmelisen 2-arxa prujin kesilib,peredok qalxib 3-boyur shusheler tundleshdirilib(xamelion) 4-ksenon tipli ishiqlandirma(mende ancaq podfarnik ksenondu) esas mesele 5-texniki shertlere cavab vermeyen disk-tekerler. bu 5 punktla oformit olunmushdu. yaxshi dostlarim sagolsun-mashin ele hemen veziyyetde gozlerin qabaginda shtrafnoydan chixdi.demeyecem nechye basha gelib amma onuda deyimki 200azn istemishdiler.hal hazirda Baki sheherinde reydler teshkil olunur (saxlanilan ancaq Vaz markali avtomobiller).takchto gorsez ki getdiyiniz yolda bir neche YPX dayanib,chalishin istiqametinizi deyishin-chunki prichina hemishe tapilar.mence prosto gozlemek lazimdi hardasa 1aya yaxin reydler olacaq. 3
saymon7777 Опубликовано: 7 мая 2011 Опубликовано: 7 мая 2011 (изменено) Traktorist-куда денемся-саламатчылыгдууу. Avtomaniya-avtoxuligan nedi-meni lap Usama Binladen eyleyibler orada demishdiler ele shtrafnoyda hersheyi sok-sora buraxaceyik.demeli men arashdirdim neyin ustunde basiblar mashini: 1-texosmotr fergi yoxdur nevaxt kechmisen,May ayina geder kechmelisen 2-arxa prujin kesilib,peredok qalxib 3-boyur shusheler tundleshdirilib(xamelion) 4-ksenon tipli ishiqlandirma(mende ancaq podfarnik ksenondu) esas mesele 5-texniki shertlere cavab vermeyen disk-tekerler. bu 5 punktla oformit olunmushdu. yaxshi dostlarim sagolsun-mashin ele hemen veziyyetde gozlerin qabaginda shtrafnoydan chixdi.demeyecem nechye basha gelib amma onuda deyimki 200azn istemishdiler.hal hazirda Baki sheherinde reydler teshkil olunur (saxlanilan ancaq Vaz markali avtomobiller).takchto gorsez ki getdiyiniz yolda bir neche YPX dayanib,chalishin istiqametinizi deyishin-chunki prichina hemishe tapilar.mence prosto gozlemek lazimdi hardasa 1aya yaxin reydler olacaq. насчет хамелеона,пружин мог бы их послать куда подальше,я с хамелеоном техосмотр прошел,и зад у меня тоже был занижен,из-за того что в багаже и в салоне колеса были "широкие" Изменено 7 мая 2011 пользователем saymon7777 1
miralay Опубликовано: 8 мая 2011 Автор Опубликовано: 8 мая 2011 saymon7777 брат еслибы мог то я вообще за их существование их послал куда подальше
10 KH 540 Опубликовано: 10 мая 2011 Опубликовано: 10 мая 2011 Bax bele tekerler full olar mence he? 1
Рекомендуемые сообщения