Перейти к содержанию

Посвящается Тройке (Ваз 2103)

Apollon

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:
12 минут назад, Rennfahrer сказал:

Yagin ki "plastik olmayıb heç vaxt" 2103-de nezerde tutursan?)

Bura yazmamishdan evvel Google-de baxdim oblicovkalara 2103, birin satirdilar, yazilmishdi guya tezedir (plastik yazdilmishdi)

Yagin fake-dir.

He, 03-u nezerde tuturdum, 06-larda olub demir ve plastik.

03 - ancaq demir.

Giydirmeleri bir neche defe gormushem, 2 curleri olur, her ikisinin formasi bashqadi, biri tam ferqlidir, biri chox benzeyir, ortasi bashqacurdu.

Ikisini de kooperativler duzeldib qitlig sovet vaxtinda, amma ikisi de demir idi. Belke sen 06-i gormusen?

Опубликовано:
3 минуты назад, Farid сказал:

He, 03-u nezerde tuturdum, 06-larda olub demir ve plastik.

03 - ancaq demir.

Giydirmeleri bir neche defe gormushem, 2 curleri olur, her ikisini formasi bashqadi, biri tam ferqlidir, biri chox benzeyir, ortasi bashqacurdu.

Ikisini de kooperativler duzeldib qitlig sovet vaxtinda, amma ikisi de demir idi. Belke sen 06-i gormusen?

Duz deyirsen, 06 imish.

Poiska 2103 yazdim, ona gore 2103-den sonra "2106" yazisina fikir vermemishem, hemde xrom idi shekilde 06 oblicovkasi, shekile goz ucu baxmishdim.

1231121.jpg

Опубликовано:
23 часа назад, Farid сказал:

123.thumb.jpg.c64455bce4b55d1b44bb3318fdd97197.jpg

Instagramda bu tip gizlari gormekden gozum mozol` olub :(( Hamisida biri birine oxshayir.

03-e like

Опубликовано:
9 минут назад, Rennfahrer сказал:

Instagramda bu tip gizlari gormekden gozum mozol` olub :(( Hamisida biri birine oxshayir.

03-e like

Men instagram-da ele ona gore yoxam. Biri bu, biri de selfiler, qizlar derd yari, oglanlar niye ozlerini her gun chekir, indiyene kimi mene chatmir.

Опубликовано:
1 час назад, Самир М сказал:

Zor sheylerdi etaga

Zarafatsiz, davay tvoyu mashinu v takoy foto-syomke snimem, tolko qizlarin yerinde xalashkalar olsun, zimni-fatasessiya

Опубликовано:
1 час назад, Farid сказал:

Zarafatsiz, davay tvoyu mashinu v takoy foto-syomke snimem, tolko qizlarin yerinde xalashkalar olsun, zimni-fatasessiya

Xalashkalari ozune saxla,amma qizlarnan cekdirmeye men razi

Опубликовано:
7 часов назад, Самир М сказал:

Xalashkalari ozune saxla,amma qizlarnan cekdirmeye men razi

Atvechat? Tinboli madelleri taniyirsan

Xana-ni getire bilsen, zor olar. Klip zad da belke chekdiz, tipa sen mosuynan taksavat edirsen, aparirsan onu harasada, o da sene vurulur, cherez-guzgu derzki baxishlar, aglashmalar, saqqal papros oz yerinde, no axirda bashqa yasamalli qaqasha ere gedir, sen de mosuynan onu qachirdirsan Kurdemire, burda da dron-la chekilish, arxa fonda beyaz geceler mahnisi... ramantika, parttadarsan yutubu etaga

Если серьезно, можно сделать красивые сексуальные фотки, без перебора в "пошлятину", как выше

Опубликовано:
1 час назад, Farid сказал:

Atvechat? Tinboli madelleri taniyirsan

Xana-ni getire bilsen, zor olar. Klip zad da belke chekdiz, tipa sen mosuynan taksavat edirsen, aparirsan onu harasada, o da sene vurulur, cherez-guzgu derzki baxishlar, aglashmalar, saqqal papros oz yerinde, no axirda bashqa yasamalli qaqasha ere gedir, sen de mosuynan onu qachirdirsan Kurdemire, burda da dron-la chekilish, arxa fonda beyaz geceler mahnisi... ramantika, parttadarsan yutubu etaga

Если серьезно, можно сделать красивые сексуальные фотки, без перебора в "пошлятину", как выше

Весной

Опубликовано:
16 минут назад, Самир М сказал:

Razvala aparmishdin mashini atash?

Pakrelnik birde arxadan sallanan rezini qoydurmaga aparmishdim

• 2 недели спустя...
Опубликовано:
2 часа назад, 093 сказал:

Cox xoşma gəldi amma.)

03-un yaninda ushagdi o

• 1 месяц спустя...
Опубликовано:
59 минут назад, Rennfahrer сказал:

Gesheng nomresi var

20686931_338157676641817_3164396101121867776_n.jpg

Ozu de ele adi kimi bir sheydir

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...